Bosch Car Service

Bosch Car Service klantenservice

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. In Nederland telt het bedrijf meer dan 380 autobedrijven en daarnaast is het ook nog eens zo dat Bosch Car Service BOVAG-gecertificeerd is. Bij Bosch Car Service is het zo dat de auto waar het om gaat niet van een specifiek merk hoeft te zijn. Zij repareren allerlei verschillende automerken. Bosch Car Service kan worden benaderd voor verschillende problemen en vragen. Hiervoor hebben zij ook een Bosch Car Service Klantenservice opgezet.

Service voor uw auto

Bosch Car Service biedt u verschillende service aan voor uw auto. Het gaat hierbij niet alleen om reparaties van uw auto, maar bijvoorbeeld ook om een goede Apk-keuring of normaal onderhoud van uw auto. Staat er weer een nieuw seizoen voor de deur dan is het mogelijk om bij Bosch Car Service verschillende seizoen controles te doen. Denk bijvoorbeeld aan het opleggen van winterbanden en uw auto winterklaar maken. Heeft u ergens pech gekregen en heeft u daar hulp bij nodig? Dan is ook daarvoor de Bosch Car Service uw ideale oplossing. Naast de normale en standaard reparaties staat Bosch Car Service ook bekend om de Airco service die zij aanbieden. Een airco kan al snel onaangenaam ruiken en dat wilt u natuurlijk niet in uw auto. Voor een reiniging van uw Airco bent u bij Bosch Car Service dus ook aan het juiste adres. Daarnaast kloppen veel mensen ook aan bij Bosch Car Service voor een goede garantie. Als u bijvoorbeeld geen fabrieksgarantie meer heeft en u toch goed verzekerd en met garantie op pad wilt gaan kunt u de Bosch Car Service Garantie aanvragen. Voor meer informatie kunt u de klantenservice Bosch Car Service bellen.

Vakmanschap

Bij Bosch Car Service kunt u er van uit gaan dat uw auto in goede handen is en dat er aan uw auto wordt gewerkt door mensen die hier ervaring in hebben. Op die manier wordt uw auto op een goede manier behandeld. Bosch Car Service maakt gebruik van de meest moderne techniek waardoor uw reparatie of andere service van Bosch Car Service zeer snel gedaan kan worden.

Klantenservice Bosch Car Service

Heeft u vragen over de diensten van de Bosch Car Service dan kunt u via het telefoonnummer 0900 – 02 20. Deze klantenservice is op werkdagen te bereiken tussen 9:00 en 18:00. Daarnaast is het ook mogelijk om met de Bosch Car Service in contact te komen via Twitter en Facebook.

Openingstijden Bosch Car Service klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Bosch Car Service

Telefoonnummer Bosch Car Service klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 02 20
Belkosten
lokaal tarief

Adres Bosch Car Service klantenservice

Taurusavenue 36
Hoofddorp

E-mailadres Bosch Car Service klantenservice

E-mailadres
onbekend

Bosch Car Service opzeggen

Bosch Car Service direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bosch car service.

Bosch Car Service ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie