De Taxibus

 klantenservice

Over Taxibus

De Taxibus is een taxidienst in de omgeving van Den Haag. Door middel van een speciale Taxibuspas kunt u gebruik maken van deze Taxibus. Deze Taxibuspas kunt u aanvragen als u woonachtig bent in de gemeente Den Haag en ouder dan 70 jaar bent of om een medische reden niet met het openbaar vervoer kunt reizen. De Taxibus rijdt binnen de gemeenten Den Haag, Rijswijk en Leidschendam/Voorburg. Om gebruik te maken van De Taxibus moet uw taxirit wel altijd beginnen of eindigen in Den Haag. U kunt een rit met de taxi telefonisch reserveren vanaf een paar dagen tot 1 uur van te voren.

Aanbod

Als u regelmatig op een vaste dag en op een vast tijdstip naar dezelfde plek wilt reizen met de Taxibus kunt u dit doorgeven, u hoeft dan niet steeds opnieuw te reserveren. Deze ‘noteerrit’ moet u wel annuleren als u een keer verhinderd bent. Als u ergens moet zijn waar u niet te laat mag komen kunt u een prioriteitsrit aanvragen. De medewerkers van de Taxibus kunnen hier rekening mee houden en kunnen er voor zorgen dat u op tijd op uw bestemming bent. U kunt een prioriteitsrit alleen reserveren voor de heenreis. Het is ook mogelijk om met een groep te reizen met de Taxibus, de groep met dan wel uit minimaal 10 personen bestaan. Een groepsrit moet 14 dagen van te voren worden gereserveerd.

Voorwaarden

Als u een rit via de Taxibus heeft gereserveerd en deze rit wilt annuleren omdat u niet meer gebruikt wilt of kan maken van de taxirit moet u deze rit uiterlijk 1 uur van te voren afzeggen. Als u meerdere keren niet op tijd heeft afgebeld, kan de gemeente uw Taxibuspas blokkeren. U mag dan niet meer met de Taxibus reizen. Als u reist met de Taxibus mag u maximaal 2 tassen meenemen, samen mogen deze tassen maximaal 25 kilo wegen.

Contact

De klantenservice van de Taxibus is te bereiken via het telefoonnummer (070) 353 75 00 van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00. Dit is de klantenservice van de SZW van Den Haag, u kunt hier terecht als u algemene vragen heeft over de Taxibus. U kunt een rit telefonisch reserveren, annuleren of wijzigen via de Taxibuscentrale. Het telefoonnummer van de Taxibuscentrale is 0900 0345 (lokaal tarief). U kunt dit telefoonnummer dagelijks bellen tussen 7.30 en 24.00 uur. Eventuele vragen over het reserveren kunt u stellen via het emailadres taxibus.szw@denhaag.nl. Als u klachten heeft over de Taxibus kunt u deze indienen door te bellen naar het telefoonnummer (070) 399 64 66. U kunt uw klacht ook door geven via de klantreactiekaart in het voertuig of via Antwoordnummer 2125, 8270 WB, IJsselmuiden.

Contact met De Taxibus

Openingstijden De Taxibus klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
07:30 -24:00
Dinsdag
07:30 -24:00
Woensdag
07:30 -24:00
Donderdag
07:30 -24:00
Vrijdag
07:30 -24:00
Zaterdag
07:30 -24:00
Zondag
07:30 -24:00

Telefoonnummers De Taxibus klantenservice

Contact met De TaxibusNummer
Algemeen0900 - 03 45

Overige contactmogelijkheden De Taxibus klantenservice

De Taxibus opzeggen

De Taxibus direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/de taxibus.

De Taxibus ervaringen

3 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met De Taxibus? Laat ons je ervaring met De Taxibus weten!
Beoordeel De Taxibus

Adres De Taxibus klantenservice

Spui 70
Den Haag
Rapportcijfer De Taxibus klantenservice: 4

Rapportcijfer is gebaseerd op 3 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de De Taxibus klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de De Taxibus klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel De Taxibus Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de De Taxibus klantenservice?

3 reviews over “De Taxibus”

 1. Rapportcijfer: 2

  Kan niet want geen pasje dus niet vervoeren. bij bellen steeds vele wachten voor u dus jammer

 2. Rapportcijfer: 2

  Geen goed bedrijf er wordt steeds bij bellen verteld kies andere tijd alleen voor ziekenhuis bezoek zijn wij echt beschikbaar, en de andere ritten dan ?
  ben mijnpasje verloren doorgegeven en men beloofd een nieuwe te sturen na betaling van € 7,50 betaling is op 6 december 2022 gedaan. na enkele keren bellen zegt men het komt eraan het is nu februari 2023 en nog steeds niks binnen ik geloof niet meer dat het nog komt.
  ik wacht nog enkele dagen en dan ga ik door naar de ombudsman van de gemeente. want wel betalen en geen dienst verlenen wat zwart op wit staat is diefstal.

 3. Rapportcijfer: 8

  Beste meneer of mevrouw

  Mij pas nummer is 470101972
  Via de computer kan ik NU niet meer mij RITTEN bestellen.
  Ik kan niet in de reservering.
  Een vraag, kunnen jullie dit voor mij op lossen