Honda Nederland

Over Honda Nederland

Honda Nederland maakt onderdeel uit van het wereldwijde Japanse automerk Honda. Dit automerk is ontstaan in de jaren veertig van de twintigste eeuw. De oprichter, Soichiro Honda, startte met het ontwikkelen van een gemotoriseerde fiets in 1946. Twee jaar later werd Honda officieel opgericht. In Japan waren er in die periode weinig gemotoriseerde voertuigen op de weg te vinden. Mobiliteit creëren voor iedereen was de basis waaruit Honda uiteindelijk is ontstaan.

Pas twee decennia later produceerde Honda haar eerste auto. Dit was direct de eerste rode auto die over de wegen van Japan reed. Honda breidde haar productie langzaam uit naar meer dan enkel auto’s en motorfietsen. Vandaag de dag maakt het merk ook producten voor de marine, elektrische generatoren, grasmaaiers, sneeuwruimers en buitenboordmotoren. De producent gelooft dat de ervaring op het ene gebied bijdraagt aan een beter product in de andere sector.

Naast de productie van vele verschillende machines en voertuigen is Honda ook actief op het racecircuit. In 1964 nam Honda voor het eerst deel aan de Formule 1. Tot aan de dag van vandaag is Honda af en toe afwezig op het circuit, maar de laatste jaren neemt het automerk weer deel aan de Formule 1.

Milieuvriendelijk

Honda houdt zich bezig met het ontwikkelen van ideeën om de wereld beter te maken. Zo heeft het merk een start-stopfunctie in haar auto’s geplaatst. Dit systeem schakelt de motor uit als de auto stilstaat in het verkeer. Daarnaast richt Honda zich op het ontwikkelen van milieuvriendelijke technologieën. Ook bespaart Honda veelvuldig op kraanwater. De productiefabrieken maken waar het mogelijk is gebruik van regenwater en besparen op deze manier 150.000 ton water per jaar.

Contactgegevens

Het hoofdkantoor van Honda bevindt zich in Tokio. Honda Nederland is gevestigd in Schiphol-Rijk en op meerdere manieren bereikbaar. U kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Honda Nederland via 020-7070000. Wanneer u een e-mail wilt sturen, adresseert u deze aan customer.service@honda-eu.com. Schriftelijke post stuurt u naar Honda Nederland, Branch Office Honda Motor Europe Limited, postbus 75100, 1117 ZR, Schiphol-Rijk.

Openingstijden Honda Nederland klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Honda Nederland

Telefoonnummer Honda Nederland klantenservice

Telefoonnummer
020 - 707 0000
Belkosten
lokaal tarief

Adres Honda Nederland klantenservice

Capronilaan 1
Schiphol-Rijk

E-mailadres Honda Nederland klantenservice

Honda Nederland opzeggen

Honda Nederland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/honda nederland.

Honda Nederland ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie