Kia Motors Nederland

 klantenservice

Over Kia Motors

Kia Motors is een Zuid-Koreaanse autofabrikant, die is 1944 is opgericht. Het automerk is onderdeel van Hyundai Motor Company. De fabrikant startte met de productie van fietsen en motorfietsen en breidde in de jaren zeventig uit naar de productie van auto’s. Vandaag de dag heeft Kia Motors in meer dan 170 landen wereldwijd meer dan 40.000 werknemers in dienst.

In 1993 kwam de eerste auto uit in Nederland, maar pas in 2009 is Kia Motors Nederland officieel van start gegaan. In de afgelopen jaren is Kia een stabiele factor in de top-10 van de bestverkopende auto’s in Nederland. Belangrijke modellen van het automerk zijn de Kia Sportage, de Kia Rio en de Kia Picanto.

De slogan van Kia Motors is ‘the power to surprise’. Deze slogan is terug te zien in de verrassende elementen die in de auto’s zijn terug te vinden. De Kia identiteit kan omschreven worden als: levendig, onderscheidend en betrouwbaar.

Milieuvriendelijk en duurzaam

In 2014 stond Kia Motors op de lijst van Best Global Green Brands. De autofabrikant eindigde op de 35e plaats in de top 50. Kia Motors richt zich op een milieuvriendelijke en duurzame auto(productie).

Het automerk bereidt zich voor op de toekomstige eco-car markt en verbetert haar milieuvriendelijke auto’s voortdurend. Dit gebeurt onder meer door het verbruik van energie en water terug te dringen in de autoproductie en de auto’s zelf. Ook wordt de hoeveelheid afval verminderd en de uitstoot van gevaarlijke stoffen verlaagd.

Contactgegevens

U kunt op diverse manieren contact opnemen met Kia Motors. U kunt het contactformulier op de website invullen. De klantenservice streeft er naar om uw vraag binnen drie werkdagen te beantwoorden. Ook is de klantenservice telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 21.00 en op zaterdag van 9.00 – 16.00. U belt dan naar 0888-542542. Daarnaast is het mogelijk om de chatfunctie op de website te gebruiken.
Voor technische vragen kunt u het beste contact opnemen met uw dealer. Contactgegevens van de dealers, subdealers en outlets vindt u op de website.

Contact met Kia Motors Nederland

Openingstijden Kia Motors Nederland klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -21:00
Dinsdag
08:30 -21:00
Woensdag
08:30 -21:00
Donderdag
08:30 -21:00
Vrijdag
08:30 -21:00
Zaterdag
09:00 -16:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Kia Motors Nederland klantenservice

Contact met Kia Motors NederlandNummer
Algemeen088 - 8 542 542

Overige contactmogelijkheden Kia Motors Nederland klantenservice

Kia Motors Nederland opzeggen

Kia Motors Nederland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/kia motors nederland.

Kia Motors Nederland ervaringen

9 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Kia Motors Nederland? Laat ons je ervaring met Kia Motors Nederland weten!
Beoordeel Kia Motors Nederland

Adres Kia Motors Nederland klantenservice

De Corridor 25
Breukelen
Rapportcijfer Kia Motors Nederland klantenservice: 5.1

Rapportcijfer is gebaseerd op 9 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Kia Motors Nederland klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Kia Motors Nederland klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Kia Motors Nederland Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Kia Motors Nederland klantenservice?

9 reviews over “Kia Motors Nederland”

 1. Rapportcijfer: 2

  Heb vanmiddag nieuwe spiegel glas laten vervangen bij de kia virena in emmen en moest daar 173.93 euro betalen alleen voor spiegel glas laten vervangen wordt ik opgelicht of nie kia Nederland ga je naar een kia garage belachelijk.

 2. Rapportcijfer: 2

  Nieuwe Kia aangeschaft, maar voor onderhoud kan je pas veel later terrecht. Houd hier rekening mee! Je word gedwongen om je Kia bij andere te onderhouden zo vervalt je garantie helaas. En de mensen die je te woord staan zijnnniet de vriendelijkste. Eerste en laatste keer een Kia voor mij en mijn bedrijf!!!

 3. Rapportcijfer: 4

  Helaas zijn de werkplaatsen altijd vol, voor onderhoud moet je ruim van te voren afspraak inplannen. Helaas voor taxi werk is dit niet te doen! Dus onderhoud gaat niet volgens km als je het bij Kia moet doen. Je bent gedwongen om toch elders je beurten te geven. Jammer dit! Volgende taxi geen Kia.

 4. Rapportcijfer: 4

  Donderdag 27 oktober mijn KIA Niro bjr.2020 Naar de VDNS garage in Blerick gebracht voor een onderhoudsbeurt. Tijdens de update is het navigatiesysteem vastgelopen. rij nu al 5 weken zonder radio,
  navigatie en achteruitrijcamera, ook de centrale vergrendeling werkt niet, bij de ochtendstart moet ik
  moet ik steeds de resetknop gebruiken en gaat het alarm af want de startaccu laad niet op.
  Al met al zeer vervelend. ik weet niet hoe lang dat nog gaat duren maar heb dit nog nooit eerder meegemaakt. De garage geeft aan dat ze al vele malen te horen heeft gekregen dat het onderdeel geleverd wordt, maar weet niet wanneer. Vraag me af hoe het mogelijk is en dacht dat de service bij Kia in goed was
  maar ga nu toch echt twijfelen.

 5. Rapportcijfer: 8

  Ben al zeker 3x bij mijn dealer terug geweest om mijn navigatie van de Stonic H-623-NP goed werkend te krijgen. Begin dit jaar weer een update gekregen, en zelfs mijn dealer chef kreeg het niet goed werkend. Bezit voor het eerst een Kia die mij goed bevalt, máár met een lelijk gebrek steeds op koers gaat. Verkeerde chipkaart gemonteerd?

 6. Rapportcijfer: 2

  Een Kia aangeschaft, wat de dealer heeft verzwegen is dat er een schade zat wat je op eerste oog niet ziet!
  Later hier melding van gemaakt, zeggen ze : dat is hier niet gebeurt. Nu confronterend ik ze met een foto dat de auto in de showroom stond met die schade als je goed kijkt. Dit is gewoon schaak mat. Ik vind ze niet netjes handelen respectloos en liegen! Dit gaat een staartje krijgen. Deze vestiging van Kia gaat voor een grote blunder zorgen, ik wacht nu nog op een oplossing heb ze 24h gegeven om te reageren. We zijn al bezig om dit verder aan te pakken met kia land van herkomst.. die willen uiteraard wel weten wat ze in NL doen.

 7. Rapportcijfer: 8

  Betreft : Kia Venga ChassisU5YEH811ADL066736. Kenteken 7-SJJ-35.
  Gekocht bij Garage Bleeker, Oldenzaal (samenwerkingsverband met van Mossel Hengelo)
  Qua comfort en rijeigenschappen ben ik als gebruiker na enige jaren (2017) best tevreden over deze wagen maar de laatste tijd wordt ik geconfronteerd met enkele opeenvolgende problemen, t.w.:
  eind oktober uitval massakabels/massastrip.
  medio november : uitvallen radio met ingebouwde navigatie
  Bovendien werkt al enige jaren de “idle stop” niet meer die de motor uit= en inschakelt na een stop.
  Ik kan nu de radio laten repareren voor een bedrag van meer dan Euro 500 of in het andere geval een gebruikte voor ca. Euro 380.
  Dit alles bijeen heeft mijn aanvankelijke enthousiasme voor het Kia-merk danig doen dalen. Ik breng dit hierbij onder uw aandacht en zie uw eventuele reactie gaarne tegemoet

 8. Rapportcijfer: 8

  Hallo,

  Ik heb voor 2022 mijn kia venga ingeruild voor een nieuwe kia e-niro. Ik ben aan het kijken voor een digitale handleiding, om me in te kunnen lezen over de bediening van de auto maar kan deze niet op internet vinden. Kunt u deze digitaal aan mij sturen.

  met vriendelijke groet

  Hub Schrouff

 9. Rapportcijfer: 8

  In februari de derde keer en KIA aangeschaft. Nu de prachtige KIA Niro hybride.
  Prima auto en rijdt voortreffelijk. De eerdere ervaring met de KIA Carens gaven de doorslag voor opnieuw KIA.
  Maar nu na een paar weken ervaringen met de Niro heb ik problemen met de navigatie! Het beginscherm met de mogelijkheid “adres” is weg. Nu staat er “zoek”. I|k heb de gebruiksaanwijzing erop nageslagen maar ik kom hier niet uit. Wat is er gebeurt? Is er iets gewijzigd? Waarom weet ik dat dan niet? En waarom is de gebruiksaanwijzing niet aangepast? Niet iedere verandering is een verbetering.