Mazda

 klantenservice

Over Mazda

Mazda is een Japanse autofabrikant. Het automerk begon in 1920 als kurkproducent, maar ging al snel auto’s produceren. In 1931 wijzigde de naam naar Mazda. In 1967 kwam de eerste auto naar Nederland. Het automerk produceert personenauto’s en sportauto’s.

Aan het einde van de jaren negentig werd Mazda door faillissement bedreigd. Het automerk Ford nam vervolgens 33% van de aandelen over, maar verkocht deze de afgelopen jaren terug aan Mazda. Vandaag de dag is het bedrijf een van de snelst groeiende autofabrikanten in Europa.

Het automerk heeft een niet-conventionele denkwijze. Mazda gaat het liefste tegen de stroom in, in plaats van met de stroom mee te gaan. Zo is Mazda de enige autofabrikant met modellen die voorzien zijn van een wankelmotor.

Milieuvriendelijk

Mazda houdt zich bezig met een milieuvriendelijke productie van auto’s en het ontwikkelen van milieuvriendelijke auto’s. Het automerk richt zich op een schonere uitstoot van de fabrieken en de auto’s en op de vermindering van het loodgebruik. Afgedankte auto’s worden gerecycled en onderdelen van de auto’s worden hergebruikt. Daarnaast is de autofabrikant bezig met de ontwikkeling van alternatieve brandstoffen.

Nobelprijs

Mazda Motor Europe werkt samen met de jaarlijkse Wereldtop voor winnaars van de Nobelprijs voor de Vrede. Hiroshima staat bekend als de internationale stad van de vrede en vandaar dat Mazda zich verbonden voelt met mensen die de visie van vrede delen.

Contactgegevens

Het hoofdkantoor van Mazda Nederland is gevestigd aan de Kouwe Hoek 6 in Waddinxveen. U neemt telefonisch contact op met de autofabrikant via 0800-32435465, of u stuurt een e-mail naar info-nl@mazdaeur.com. Schriftelijke post adresseert u aan Mazda Motor Nederland, Postbus 353, 2740 AJ Waddinxveen.
Op de website kunt u de verschillende dealers en –werkplaatsen vinden en de bijbehorende contactgegevens.

Contact met Mazda

Openingstijden Mazda klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Mazda klantenservice

Contact met MazdaNummer
Algemeen00800 - 324 35 465

Overige contactmogelijkheden Mazda klantenservice

Mazda opzeggen

Mazda direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/mazda.

Mazda ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Mazda? Laat ons je ervaring met Mazda weten!
Beoordeel Mazda

Adres Mazda klantenservice

Kouwe Hoek 6
Waddinxveen
Rapportcijfer Mazda klantenservice: 5

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Mazda klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Mazda klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Mazda Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Mazda klantenservice?

2 reviews over “Mazda”

  1. Rapportcijfer: 3

    In juni 2023 nieuwe mazda gekocht. In januari 2024 naar garage omdat de verlichting niet goed werkte. Werd toen afgescheept met de mededeling: GEEN TIJD. Na diverse malen aandringen en de melding dat ik naar het buitenland ging, werd er uiteindelijk snel naar gekeken. Door de monteur zijn waarschijnlijk de lampen vastgezet. ( auto verlichting stelde zich zelf niet in ). Werd hiermee weggestuurd en de eerstvolgende afspraak kon pas in februari 2024.
    Op mijn vakantieadres werd beloofd dat Adac zou komen, niemand gezien, verblijf nu in Oostenrijk met nog steeds het probleem.