Q-Park

Over Q-Park

Q-Park is een onafhankelijke international parkeerorganisatie. Q-Park staat voor Quality in Parking. De parkeergarages van deze parkeerorganisatie zijn schoon, veilig en goed verlicht. Daarnaast zijn er in de garages gekwalificeerde Parking Hosts bereikbaar.
Q-Park is in Nederland opgericht in 1998. Nu bezit het bedrijf meer dan 800.000 parkeerplaatsen in tien Europese landen. Naast Nederland zijn ook in Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland parkeergarages te vinden. In Nederland beheert Q-Park bijna 250 parkeerfaciliteiten en bijna 100 P+R terreinen.

Q-Park staat voor Quality Parking. De parkeerorganisatie heeft aandacht voor de behoefte van de klant, effectieve producten en diensten en betrokken medewerkers. Ook investeert Q-Park in het ontwerp, de ontwikkeling en de renovatie van parkeergarages en in het maatschappelijke belang.

Abonnementen en acties

Q-Park biedt diverse abonnementen aan. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een vrije plek tegen een aantrekkelijke prijs. Er zijn verschillende abonnementen. U kunt een abonnement afsluiten waarbij u vijf, zes of zeven dagen per week vrij kunt in- en uitrijden. Daarnaast is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor kantooruren, ’s nachts, of ’s nachts en in het weekend.

Er is ook een Q-Park Key: een handige afstandsbediening met sleutelhanger waarmee de slagboom automatisch geopend wordt. Daarnaast heeft Q-Park ook een spaaracties. Parkeren in de parkeergarages levert met dit programma korting op merkartikelen op. U kunt nu ook met uw Q-Park Key of Q-Park Pas kortingseuro’s sparen.

Contactgegevens

Voor informatie, vragen of opmerkingen kunt u het contactformulier op de website invullen. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Q-Park Customer Desk op 0900-4466880. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00-18.00 uur. Schriftelijke post adresseert u aan Antwoordnummer 1125, 6200 VB Maastricht.

Openingstijden Q-Park klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -18:00
Dinsdag
08:00 -18:00
Woensdag
08:00 -18:00
Donderdag
08:00 -18:00
Vrijdag
08:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Q-Park

Telefoonnummer Q-Park klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 44 66 880
Belkosten
€ 0,45 per gesprek

Adres Q-Park klantenservice

Stationsplein 8e
Maastricht

E-mailadres Q-Park klantenservice

E-mailadres
onbekend

Q-Park opzeggen

Q-Park direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/q-park.

Q-Park ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie