Q-Park

 klantenservice

Over Q-Park

Q-Park is een onafhankelijke international parkeerorganisatie. Q-Park staat voor Quality in Parking. De parkeergarages van deze parkeerorganisatie zijn schoon, veilig en goed verlicht. Daarnaast zijn er in de garages gekwalificeerde Parking Hosts bereikbaar.
Q-Park is in Nederland opgericht in 1998. Nu bezit het bedrijf meer dan 800.000 parkeerplaatsen in tien Europese landen. Naast Nederland zijn ook in Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland parkeergarages te vinden. In Nederland beheert Q-Park bijna 250 parkeerfaciliteiten en bijna 100 P+R terreinen.

Q-Park staat voor Quality Parking. De parkeerorganisatie heeft aandacht voor de behoefte van de klant, effectieve producten en diensten en betrokken medewerkers. Ook investeert Q-Park in het ontwerp, de ontwikkeling en de renovatie van parkeergarages en in het maatschappelijke belang.

Abonnementen en acties

Q-Park biedt diverse abonnementen aan. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een vrije plek tegen een aantrekkelijke prijs. Er zijn verschillende abonnementen. U kunt een abonnement afsluiten waarbij u vijf, zes of zeven dagen per week vrij kunt in- en uitrijden. Daarnaast is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor kantooruren, ’s nachts, of ’s nachts en in het weekend.

Er is ook een Q-Park Key: een handige afstandsbediening met sleutelhanger waarmee de slagboom automatisch geopend wordt. Daarnaast heeft Q-Park ook een spaaracties. Parkeren in de parkeergarages levert met dit programma korting op merkartikelen op. U kunt nu ook met uw Q-Park Key of Q-Park Pas kortingseuro’s sparen.

Contactgegevens

Voor informatie, vragen of opmerkingen kunt u het contactformulier op de website invullen. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Q-Park Customer Desk op 0900-4466880. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00-18.00 uur. Schriftelijke post adresseert u aan Antwoordnummer 1125, 6200 VB Maastricht.

Contact met Q-Park

Openingstijden Q-Park klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -18:00
Dinsdag
08:00 -18:00
Woensdag
08:00 -18:00
Donderdag
08:00 -18:00
Vrijdag
08:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Q-Park klantenservice

Contact met Q-ParkNummer
Algemeen0900 - 44 66 880

Overige contactmogelijkheden Q-Park klantenservice

Q-Park opzeggen

Q-Park direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/q-park.

Q-Park ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Q-Park? Laat ons je ervaring met Q-Park weten!
Beoordeel Q-Park

Adres Q-Park klantenservice

Stationsplein 8e
Maastricht
Rapportcijfer Q-Park klantenservice: 4.5

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Q-Park klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Q-Park klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Q-Park Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Q-Park klantenservice?

2 reviews over “Q-Park”

 1. Rapportcijfer: 1

  Parkeergeldautomat bij Ziekenhuis in Hoofddorp akzeptiert niet mijn Betalpas en ook niet die van mijn Vrouw. Deze Ervaaring heb ik gisteren gemaakt. Gelukijg kon en andere Parkeerer het voor ons betalen. Wij hebben haar die Munten gegeven. Dan kan toch niet en toekomstige Oplossing zijn. Aanstaande Maandag 25-09-2023 hat mijn Vrouw nog 2 Afspraken om 8.20 Uhr en 14.00 Uhr bij het Ziekenhuis in Hoofddorp. Graag Advies wat ik kan doen.

  Groetjes
  Herbert Daubach
  Kerklaan 17
  2063 JJ Spaarndam Gem. Haarlem
  Tel.-Nr. 023 2023749

 2. Rapportcijfer: 8

  Beste medewerker,

  De paal die kentekens leest op Station Apeldoorn (laan van mensenrechten, Q-Park) is al enige tijd defect. Hij is omver gereden. Daardoor ontstaan er bij het uitrijden grote files met mensen die voor hulp bellen. Ook moet iedereen nu restitutie aanvragen voor elke dag dat men op deze parkeerplaats staat.

  Kunnen jullie deze paal zsm maken?

  Alvast bedankt!