Renault Nederland

Over Renault Nederland

Renault, met als dochteronderneming Renault Nederland, is een Franse autofabrikant. De autofabrikant produceert personenauto’s, bedrijfswagens, tractoren en vliegtuigmotoren. Renault is onderdeel van de Renault Groep. Deze groep bestaat verder nog uit Renault Samsung Motors en Dacia.
Renault is opgericht door Louis Renault in 1899. Een jaar daarvoor was de eerste auto al geproduceerd. Dit Franse automerk leverde een bijdrage aan de Eerste en Tweede Wereldoorlog. In de Tweede Wereldoorlog leverde Renault zowel aan de geallieerden als de Duitsers. Vandaag de dag opereert Renault in 128 landen met meer dan 30 verschillende modellen. De meest bekende auto’s van tegenwoordig zijn de Renault Clio en de Renault Twingo.
De Franse autofabrikant levert personenauto’s, bedrijfswagens, tractoren en vliegtuigmotoren. Daarnaast heeft het automerk ook Formule 1 auto’s en diverse elektrische auto’s in het assortiment.
Renault probeert met zijn design de passie voor auto’s te tonen en emoties bij haar consumenten teweeg te brengen. Daarnaast probeert het automerk een herkenbaar design te leveren. Voor de Franse fabrikant zijn de diamant voorop de auto en de vloeiende lijnen twee herkenbare kenmerken.
Renault heeft daarnaast al vanaf de oprichting een bepaalde visie. De innovatie rondom de autoproductie en het autogebruik moeten het leven beter maken.

Contactgegevens

Het bezoekadres van Renault Nederland is de Boeing Avenue 275 in Schiphol-Rijk. Voor schriftelijk contact adresseert u uw post aan Postbus 75784, 1118 ZX Schiphol-Rijk.
U kunt telefonisch contact opnemen met Renault Nederland door te bellen naar: 0800-0303. U kunt dit nummer bellen voor de klantenservice van Renault Nederland of voor de Renault Route Service. Ook is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. Voor informatie over dealers of werkplaatsen gaat u naar de website van Renault Nederland. Op de website kun u zoeken naar een dichtstbijzijnde of gewenste dealer of werkplaats en hier de contactgegevens van vinden.

Openingstijden Renault Nederland klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Renault Nederland

Telefoonnummer Renault Nederland klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 03 03
Belkosten
gratis

Adres Renault Nederland klantenservice

Boeingavenue 275
Schiphol-Rijk

E-mailadres Renault Nederland klantenservice

E-mailadres
onbekend

Renault Nederland opzeggen

Renault Nederland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/renault nederland.

Renault Nederland ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie