Sita

 klantenservice

Over Sita

Sita is een specialist op het gebied van betrouwbaar en duurzaam afvalmanagement. Sita valt als bedrijf onder het merk Suez en gaat vanaf heden verder onder deze naam. Door dit internationaal sterke merk is het mogelijk om de circulaire economie nog beter te ontwikkelen en natuurlijke hulpbronnen nog beter te beschermen.
Sita is van oorsprong een Frans bedrijf. In 1919 ontstonden in Frankrijk de eerste gemotoriseerde huisvuilwagens onder de naam Société Industrielle des Transports Automobiles. Vandaag de dag is Sita in meerdere landen werkzaam.

In Nederland is Sita verantwoordelijk voor verschillende taken. Zo is het bedrijf verantwoordelijk voor de inzameling, het transport en de verwerking van regulier afval en van speciale afvalsoorten. Daarnaast doet Sita de onderhoud en het beheer van rioleringen en vetputten. Ook richt de afvalmanager zich ook op bodemsanering.

Er bevinden zich ongeveer 70.000 bedrijven in Nederland die gebruik maken van de afvaldienstverlening van Sita. Daarnaast verzorgt het bedrijf de inzameling van huishoudelijk afval voor gemeenten. Sita zit in heel Nederland, verspreid over meer dan 40 vestigingen. Ongever 22.000 medewerkers zijn werkzaam bij het bedrijf.

Duurzaamheid

Sita houdt zich ook bezig met duurzaam afval scheiden. Het bedrijf zorgt er voor dat materialen zoveel mogelijk worden hergebruikt of gerecycled. Daarnaast adviseert het bedrijf aan consumenten hoe er minder afval kan worden gemaakt en hoe afval gescheiden kan worden. Op deze manier is Sita niet alleen zelf bezig met duurzaam afval scheiden, maar het bedrijf probeert ook het duurzame afval scheiden te verspreiden.

Contactgegevens

Sita is op verschillende manieren te bereiken voor informatie, vragen of opmerkingen. U kunt het algemene telefoonnummer bellen: 0900-8444. Ook is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@sita.nl.
Op de website kunt u de verschillende vestigingen vinden en de adresgegeven van een gewenste vestiging zoeken.

Contact met Sita

Openingstijden Sita klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Sita klantenservice

Contact met SitaNummer
Algemeen0900 - 84 44

Overige contactmogelijkheden Sita klantenservice

Sita opzeggen

Sita direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/sita.

Sita ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Sita? Laat ons je ervaring met Sita weten!
Beoordeel Sita

Adres Sita klantenservice

Mr. E.N. van Kleffensstraat 10
Arnhem

Laat ons je ervaring met de Sita klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Sita klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Sita Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Sita klantenservice?