Taxi2airport

 klantenservice

Over Taxi2airport

Taxi2Airport is een taxidienst die taxiritten verzorgd van of naar de luchthaven. Taxi2Airport rijdt van of naar de luchthavens Schiphol Airport, Rotterdam Airport, Groningen Airport Eelde, Eindhoven Airport, Maastricht Aachen Airport, Flughafen Dusseldorf International, Brussels Airport en Airport Weeze / Niederrhein. U kunt vervoert worden per taxi of per taxibus. U kunt tot maximaal 3 personen gebruik maken van de taxi, de taxibus is er voor groepen van 4 tot 8 personen. U deelt uw taxi nooit met andere passagiers en er geldt een vaste lage prijs voor uw rit. U kunt uw taxi of taxibus telefonisch of via de website van Taxi2Airport reserveren.

Aanbod

Het vervoer van Taxi2Airport vindt plaats in moderne taxi’s of taxibussen die u thuis, bij uw hotel of op kantoor ophalen en/of terugbrengen. Uw wordt bij de vertrekhal afgezet en bij de aankomsthal weer opgewacht. De chauffeurs van Taxi2Airport kunnen u ook helpen als u vragen heeft over het inchecken, uw vluchtgegevens en regels en voorwaarden op de luchthaven. Betalingen voor de taxirit kunnen contant worden voldaan aan de chauffeur.

Voordelen

Het voordeel van een taxirit via Taxi2Airport is dat u geen parkeerplaats hoeft te zoeken op de luchthaven of met al uw bagage met de bus of trein moet. Ook bespaart u tijd omdat u niet afhankelijk bent van tijden van het openbaar vervoer. Ook is het een fijn idee dat uw auto niet voor lange tijd op de luchthaven geparkeerd staat met het risico op schade of diefstal. Een ander voordeel is dat u verzekerd bent van een vast vooraf afgesproken tarief voor uw rit, u komt dus niet voor verrassingen te staan. De tarieven van Taxi2Airport zijn lager dan een reguliere taxi rit doordat Taxi2Airport verschillende ritten kan combineren.

Contact

De klantenservice van Taxi2Airport is op kantooruren te bereiken op het telefoonnummer 088-311 88 331. Op de website van Taxi2Airport vindt u de telefoonnummers van de verschillende contactpersonen voor Nederland, Portugal, Engeland, Spanje en Duitsland. Voor Nederland is de contactpersoon van Taxi2Airport Suzelle Freeman. U kunt haar bereiken door te bellen naar de klantenservice van Taxi2Airport Nederland of door een bericht te sturen via het contactformulier op de website. Via dit contactformulier kunt u vragen of opmerkingen met betrekking tot Taxi2Airport doorgeven, er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen per email of per telefoon. Taxi2Airport is ook actief op social media. Via Twitter en Facebook vindt u verdere informatie over Taxi2Airport en kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Contact met Taxi2airport

Openingstijden Taxi2airport klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -18:00
Dinsdag
08:00 -18:00
Woensdag
08:00 -18:00
Donderdag
08:00 -18:00
Vrijdag
08:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Taxi2airport klantenservice

Contact met Taxi2airportNummer
Algemeen088 - 31 88 331

Overige contactmogelijkheden Taxi2airport klantenservice

Taxi2airport opzeggen

Taxi2airport direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/taxi2airport.

Taxi2airport ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Taxi2airport? Laat ons je ervaring met Taxi2airport weten!
Beoordeel Taxi2airport

Adres Taxi2airport klantenservice

Mosselsepad 14
Otterlo

Laat ons je ervaring met de Taxi2airport klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Taxi2airport klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Taxi2airport Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Taxi2airport klantenservice?