Vliegwinkel

Het reisbureau Vliegwinkel werd in 1989 opgericht in Haarlem. Deze eerste vestiging groeide snel en er werden nieuwe vestigingen geopend in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Arnhem. Met de opkomst van internet kwam daar in 2001 ook de website Vliegwinkel.nl bij. Uiteindelijk zijn in 2011 alle fysieke vestigingen van Vliegwinkel gesloten en is het reisbureau uitsluitend als online reisbureau verder gegaan. Als onderdeel van Travix, een bedrijf dat actief is in 37 landen, doet Vliegwinkel.nl zich inmiddels gelden als één van de grootste online aanbieders van vliegtickets in ons land. Zoals u van een compleet reisbureau kunt verwachten, kunt u bij Vliegwinkel uiteraard meer boeken dan alleen uw vliegticket. Ook overnachtingen, verzekeringen en vervoer kunnen bij Vliegwinkel worden geregeld.

Makkelijk zoeken

Via de website van Vliegwinkel kunt u eenvoudig het juiste ticket of de beste overnachtingsplek vinden. Door gebruik te maken van diverse filters kunt u de zoekresultaten specificeren, zodat u sneller vindt wat u zoekt. Zo kunt u de gewenste luchthaven voor vertrek en aankomst invullen, de datum en het aantal personen. Ook kunt u een voorkeur voor een vliegmaatschappij aangeven en bijvoorbeeld of u direct wilt vliegen of dat u een tussenstop wilt maken. Ook een hotel, autohuur of een transfer van de luchthaven naar uw hotel kunt u via Vliegwinkel direct regelen.

Contact

Voor vragen over uw boeking kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vliegwinkel. De klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)23 517 6307. U kunt bellen op werkdagen tussen 09:00 en 22:00 uur, op zaterdag tussen 10:00 en 22:00 uur en op zondag tussen 10:00 en 15:00 uur. U kunt uw vraag ook stellen via Facebook, Twitter of per email via het contactformulier op de website. Vliegwinkel is te volgen op diverse sociale media.

Instagram: https://www.instagram.com/vliegwinkel/

Openingstijden Vliegwinkel klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Vliegwinkel

Telefoonnummer Vliegwinkel klantenservice

Telefoonnummer
+31 (0)23 517 6307
Belkosten
lokaal tarief

Adres Vliegwinkel klantenservice

E-mailadres Vliegwinkel klantenservice

E-mailadres

Vliegwinkel opzeggen

Vliegwinkel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vliegwinkel.

Vliegwinkel ervaringen

7 ervaringen.

7 gedachten over “Vliegwinkel”

  1. Fantastische website, werkt altijd is nooit offline. Heb hier onlangs zeer goedkope tickets kunnen scoren voor naar NYC!

  2. Uistekende website om vliegtickets te boeken, goede service, scherpe prijzen en eenvoudig te boeken. Ik heb de website doorgekregen van mijn nichtje, die reist veel, dus ik denk dat dit dan ook wel 1 van de betere websites is.

  3. Cheap! Goede aanbiedingen en ze zijn vaak de goedkoopste. Heb voor komende wintersport weer mooi goedkope tickets via deze website kunnen boeken. Toppieee! Stephan

  4. Hetzelfde als wat Henny hieronder zegt. Ze hebben gigantisch scherpe last-minute aanbiedingen. Voor de rest nooit problemen gehad en alles loopt altijd soepeltjes.

  5. Tickets naar Suriname geboekt. Was heel erg goedkoop en de vliegreis was gewoon goed. Ik en mijn vriend boeken vaker via Vliegtickets.nl en hebben nog geen slechte ervaringen.

  6. Goedkope vliegtickets! Wij boeken vaak een last-minute, die kunnen we hier tegen onwijs scherpe prijzen boeken,

  7. Heb dit jaar voor het eerst onze vliegtickets bij Vliegwinkel gekocht. Heel erg goed verlopen en ben blij met de scherpe prijzen. Groet, Joke

Plaats een reactie