Volvo Cars Nederland

Over Volvo Cars Nederland

Volvo, het moederbedrijf van Volvo Cars Nederland, is in 1927 in Zweden opgericht. De oprichters Assar Gabrielsson en Gustaf Larson produceerden de eerste Volvo-auto in Göteborg. De naam Volvo is ontstaan vanuit het Latijnse werkwoord volvere. Volvo is Latijns voor Ik rol. Het Zweedse automerk is in 2010 overgenomen door de Chinese autoproducent Geely.

De strategie van Volvo is gericht op mensen. Volvo wil succesvol zijn door het leven van mensen te vergemakkelijken en zowel de veiligheid, de kwaliteit als de milieuvriendelijkheid in het oog te houden. Volvo wil het meest vooruitstrevende en begeerde premium automerk ter wereld worden.

Volvo richt zich ook op een duurzame wereld. Het automerk ondersteunt duurzame mobiliteit, zoals bijvoorbeeld het leveren van hybride of elektrische auto’s.

Innovaties van Volvo

Volvo staat bekend om haar vele innovaties door de jaren heen. Het automerk wil oplossingen bedenken om het leven van mensen makkelijker, veiliger en leuker te maken. Qua veiligheid speelde Volvo bijvoorbeeld een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de driepuntsgordel. Daarnaast introduceerde Volvo in de jaren zeventig het kinderslot. Ook werd het kinderzitje in de auto voor het eerst ingevoerd door Volvo.

Volvo is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit, milieu, design en lifestyle.

Contactgegevens

Het bezoekadres van Volvo Cars Nederland is aan de Stationsweg 2 in Beesd. Voor schriftelijk contact adresseert u uw post aan Postbus 16, 4153 ZG Beesd.

U kunt telefonisch contact opnemen met Volvo Cars Nederland op het volgende telefoonnummer: 0345-688888. Ook is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. Voor informatie over verzekeringen of leasen kunt u de betreffende contactinformatie op de website vinden.

In Nederland bevinden zich meer dan 100 dealers van Volvo Cars Nederland. Om een dealer te vinden, kunt u terecht op de website.

Openingstijden Volvo Cars Nederland klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Volvo Cars Nederland

Telefoonnummer Volvo Cars Nederland klantenservice

Telefoonnummer
0345-68 88 88
Belkosten
lokaal tarief

Adres Volvo Cars Nederland klantenservice

Stationsweg 2
Beesd

E-mailadres Volvo Cars Nederland klantenservice

E-mailadres
onbekend

Volvo Cars Nederland opzeggen

Volvo Cars Nederland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/volvo cars nederland.

Volvo Cars Nederland ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Volvo Cars Nederland”

 1. Start probleem

  Ik ben in het bezit van een volvo v40, automaat, uit 2003, km stand 200.000.
  Sinds twee jaar start hij af en toe niet, maakt wel contact, staat in p-stand, etc., om dan vervolgens na een paar minuten toch te starten en verder probleemloos rijdt. Meerdere garages hebben er naar gekeken, van alles doorgemeten maar niets gevonden. Herkent u dit probleem?

 2. Goeden dag,

  Misschien kunt u mij verder helpen.

  Ik ben sinds 3 jaar in bezit van een volvo xc 60 D4 bouwjaar 2014 met een kilometerstand van 74.000.
  Na afloop van de garantie begonnen de problemen met de auto,
  De EGR klep met koeling en toebehoren moest worden vervangen € 1800,-.
  Na het vervangen van deze onderdelen begon de auto iets meer olie te verbruiken.
  Tussentijds gaan er zeker dingen stuk, goed, kan ik mee leven, hoort wellicht bij slijtage en natuurlijk dingen die zijn vervangen door terugroepacties.
  Sluipend in de loop van de tijd liep het olieverbruik enorm op, met als gevolg dat ik nu met een kilometerstand van 150000 (voor een diesel) op een olieverbruik zit van ca. 1/2 liter op 500 km!!
  Op internet is hiervan van alles te lezen.
  Bij volvo zeggen ze motor uit elklaar € 5000,-!! Dit is de enige oplossing.
  De dealers zeggen dit “bijna” nooit gehoord te hebben.
  Weet u of er nog meer dingen die te verwachten zijn in nabije toekomst bij deze type’s?

  Weet u, dit is mijn 4e en wellicht mijn laatste volvo, ik durf zulke auto’s bijna niet meer te kopen, daarvoor is de aanschafprijs te hoog.

  Met vriendelijke groet,

  Ron Paulussen

 3. goede middag, ik heb een volvo xc 40 awd g138zx ik heb hem bij arendsen zevenaar nieuw gekocht maar ik zit al 1,5 jaar te wachten dat er is wat aan de bestuurdes stoel gedaan word ze zeggen dat het bekend is bij volvo maar over 4 maanden loopt de garantie af en is er nog nooit een oplossing gemaakt ik ben pas nog door de monteur gemailt zodra er een oplossing is hoor ik het maar iedere keer als ik de auto pak en ik moet hem weer goed zetten baal ik steeds meer van de auto die wel 60,000 euro heeft gekost de auto is nog als nieuw heeft pas 10500 km gelopen maar ik zou in staat zijn hem weg te doen en nooit geen volvo meer te kopen zo baal ik van deze auto en dan heb ik het netjes uitgedrukt .vr. gr . de vos

 4. Recent vernam ik dat er een modificatie bericht kenbaar is gemaakt voor bijgeluiden bij zware regen in de regio schuifdak, Lijkt op klapperend geluid van een doek tegen de carrosserie. Zou u mij hiervan in kennis willen stellen.

 5. ik wil al de bussen kopen die je hebt staan kun je ze verspreid in venlo plaatsen en kunnen jullie ook 50 chauffeurs regelen voor pendel diensten van venlo naar viersen van viersen naar dusseldorf en koln in de bundes republiek deutschland en de chauffeurs de instructie geven snel in actie te komen vanwege een duitse spoorweg staking en ook voor een programma zoegen dus haltes plaatsen mijn geld ziet in ing – bank amsterdam n.v. safeloket ik geef fiat voor het geld betaal de chauffeurs ook loon uit via jullie administratie indien het nodig is of kan hoogachtende weledele heer van het auto bedrijf volvo car en ook mijn loon tegen kosten plaatje

Plaats een reactie