Volvo Cars Nederland

 klantenservice

Over Volvo Cars Nederland

Volvo, het moederbedrijf van Volvo Cars Nederland, is in 1927 in Zweden opgericht. De oprichters Assar Gabrielsson en Gustaf Larson produceerden de eerste Volvo-auto in Göteborg. De naam Volvo is ontstaan vanuit het Latijnse werkwoord volvere. Volvo is Latijns voor Ik rol. Het Zweedse automerk is in 2010 overgenomen door de Chinese autoproducent Geely.

De strategie van Volvo is gericht op mensen. Volvo wil succesvol zijn door het leven van mensen te vergemakkelijken en zowel de veiligheid, de kwaliteit als de milieuvriendelijkheid in het oog te houden. Volvo wil het meest vooruitstrevende en begeerde premium automerk ter wereld worden.

Volvo richt zich ook op een duurzame wereld. Het automerk ondersteunt duurzame mobiliteit, zoals bijvoorbeeld het leveren van hybride of elektrische auto’s.

Innovaties van Volvo

Volvo staat bekend om haar vele innovaties door de jaren heen. Het automerk wil oplossingen bedenken om het leven van mensen makkelijker, veiliger en leuker te maken. Qua veiligheid speelde Volvo bijvoorbeeld een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de driepuntsgordel. Daarnaast introduceerde Volvo in de jaren zeventig het kinderslot. Ook werd het kinderzitje in de auto voor het eerst ingevoerd door Volvo.

Volvo is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit, milieu, design en lifestyle.

Contactgegevens

Het bezoekadres van Volvo Cars Nederland is aan de Stationsweg 2 in Beesd. Voor schriftelijk contact adresseert u uw post aan Postbus 16, 4153 ZG Beesd.

U kunt telefonisch contact opnemen met Volvo Cars Nederland op het volgende telefoonnummer: 0345-688888. Ook is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. Voor informatie over verzekeringen of leasen kunt u de betreffende contactinformatie op de website vinden.

In Nederland bevinden zich meer dan 100 dealers van Volvo Cars Nederland. Om een dealer te vinden, kunt u terecht op de website.

Contact met Volvo Cars Nederland

Openingstijden Volvo Cars Nederland klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Volvo Cars Nederland klantenservice

Contact met Volvo Cars NederlandNummer
Algemeen0345-68 88 88

Overige contactmogelijkheden Volvo Cars Nederland klantenservice

Volvo Cars Nederland opzeggen

Volvo Cars Nederland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/volvo cars nederland.

Volvo Cars Nederland ervaringen

8 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Volvo Cars Nederland? Laat ons je ervaring met Volvo Cars Nederland weten!
Beoordeel Volvo Cars Nederland

Adres Volvo Cars Nederland klantenservice

Stationsweg 2
Beesd
Rapportcijfer Volvo Cars Nederland klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 8 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Volvo Cars Nederland klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Volvo Cars Nederland klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Volvo Cars Nederland Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Volvo Cars Nederland klantenservice?

8 reviews over “Volvo Cars Nederland”

 1. Rapportcijfer: 8

  Eigenaar van XC40 Rdesigne T4 2019, zit nu met een kapotte Achterklepveer, welke el. wordt bediend maar een vreselijk krakend geluid geeft, kosten zonder montage 425,00 euro met montage dik over de 500 euro. mijn vorige Volvo’s lopen meer dan 200.000 zonder enig probleem. Volva gaat er ook van uit dat deze gasveren niet kapot gaan omdat de stekkerverbinding niet bereikbaar is zonder het kapje in het interieur kapot te maken…zeer slechte zaak van Volvo.

 2. Rapportcijfer: 8

  Mensen, lease geen Volvo, wij hebben ook een andere auto gekregen! Niet de volvo waar wij voor betalen!!!! Andere bekleding, andere kleur lak en geen bliss,😡maar wel betalen, voor deze auto die niet door ons is bestelt.
  Nooit meer Volvo! De eerste en laatste keer.

 3. Rapportcijfer: 8

  Ik ben in het bezit van een volvo v40, automaat, uit 2003, km stand 200.000.
  Sinds twee jaar start hij af en toe niet, maakt wel contact, staat in p-stand, etc., om dan vervolgens na een paar minuten toch te starten en verder probleemloos rijdt. Meerdere garages hebben er naar gekeken, van alles doorgemeten maar niets gevonden. Herkent u dit probleem?

 4. Rapportcijfer: 8

  waar kan ik het beste mijn volvo verkopen

 5. Rapportcijfer: 8

  Goeden dag,

  Misschien kunt u mij verder helpen.

  Ik ben sinds 3 jaar in bezit van een volvo xc 60 D4 bouwjaar 2014 met een kilometerstand van 74.000.
  Na afloop van de garantie begonnen de problemen met de auto,
  De EGR klep met koeling en toebehoren moest worden vervangen € 1800,-.
  Na het vervangen van deze onderdelen begon de auto iets meer olie te verbruiken.
  Tussentijds gaan er zeker dingen stuk, goed, kan ik mee leven, hoort wellicht bij slijtage en natuurlijk dingen die zijn vervangen door terugroepacties.
  Sluipend in de loop van de tijd liep het olieverbruik enorm op, met als gevolg dat ik nu met een kilometerstand van 150000 (voor een diesel) op een olieverbruik zit van ca. 1/2 liter op 500 km!!
  Op internet is hiervan van alles te lezen.
  Bij volvo zeggen ze motor uit elklaar € 5000,-!! Dit is de enige oplossing.
  De dealers zeggen dit “bijna” nooit gehoord te hebben.
  Weet u of er nog meer dingen die te verwachten zijn in nabije toekomst bij deze type’s?

  Weet u, dit is mijn 4e en wellicht mijn laatste volvo, ik durf zulke auto’s bijna niet meer te kopen, daarvoor is de aanschafprijs te hoog.

  Met vriendelijke groet,

  Ron Paulussen

 6. Rapportcijfer: 8

  goede middag, ik heb een volvo xc 40 awd g138zx ik heb hem bij arendsen zevenaar nieuw gekocht maar ik zit al 1,5 jaar te wachten dat er is wat aan de bestuurdes stoel gedaan word ze zeggen dat het bekend is bij volvo maar over 4 maanden loopt de garantie af en is er nog nooit een oplossing gemaakt ik ben pas nog door de monteur gemailt zodra er een oplossing is hoor ik het maar iedere keer als ik de auto pak en ik moet hem weer goed zetten baal ik steeds meer van de auto die wel 60,000 euro heeft gekost de auto is nog als nieuw heeft pas 10500 km gelopen maar ik zou in staat zijn hem weg te doen en nooit geen volvo meer te kopen zo baal ik van deze auto en dan heb ik het netjes uitgedrukt .vr. gr . de vos

 7. Rapportcijfer: 8

  Recent vernam ik dat er een modificatie bericht kenbaar is gemaakt voor bijgeluiden bij zware regen in de regio schuifdak, Lijkt op klapperend geluid van een doek tegen de carrosserie. Zou u mij hiervan in kennis willen stellen.

 8. Rapportcijfer: 8

  ik wil al de bussen kopen die je hebt staan kun je ze verspreid in venlo plaatsen en kunnen jullie ook 50 chauffeurs regelen voor pendel diensten van venlo naar viersen van viersen naar dusseldorf en koln in de bundes republiek deutschland en de chauffeurs de instructie geven snel in actie te komen vanwege een duitse spoorweg staking en ook voor een programma zoegen dus haltes plaatsen mijn geld ziet in ing – bank amsterdam n.v. safeloket ik geef fiat voor het geld betaal de chauffeurs ook loon uit via jullie administratie indien het nodig is of kan hoogachtende weledele heer van het auto bedrijf volvo car en ook mijn loon tegen kosten plaatje