Wemmers Tanktransport

 klantenservice

Over Wemmers Tanktransport BV

Wemmers Tanktransport BV is een Nederlands logistiek bedrijf dat is gespecialiseerd in het transport van vloeibare levensmiddelen. Te denken valt aan chocolade, zuivel en oliën.

Wemmers Tanktransport BV begon al in 1880, destijds onder de naam ‘firma Wemmers’, met het vervoer van agrarische producten. Tot aan 1924 gebeurde dit alleen nog per trekschuit, maar daarna steeds meer ook via vrachtwagens. Door de jaren heen kreeg Wemmers Tanktransport BV steeds verdere bestemmingen, waaronder zelfs Rusland. Door zich continu aan te passen aan de steeds strengere regelgeving en blijven uit te breiden, kan Wemmers Tanktransport BV zich tot één van de pioniers in de branche van levensmiddelenvervoer. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 200 wagens.

Bij Wemmers Tanktransport BV staat kwaliteit, snelheid en deskundigheid dan ook  hoog in het vaandel. Dankzij haar hechte team worden kernwaarden zoals vertrouwen, openheid, integriteit en eerlijkheid gewaarborgd. Wemmers Tanktransport BV wilt een zo persoonlijk mogelijk contact met de klant, omdat zo het maximale resultaat bereikt kan worden.

Een belangrijk onderdeel binnen Wemmers Tanktransport BV is het interne opleidingscentrum. Hier krijgen de chauffeurs jaarlijks gemiddeld 14 uur aan opleiding en nascholing om de veiligheid en professionaliteit op de weg te kunnen waarborgen.

Inmiddels is Wemmers Tanktransport BV in het bezit van verscheidene certificaten, waaronder: ISO 900 (sinds 1994), GMP+ Feed Safety Assurance (sinds 2001), HACCP (sinds 2002), CERD ID (sinds 2011, voor GMO vrije producten), SQAS (sinds 2012, veiligheid in de manier van werken) en ISO 22000 (sinds 2012, voedselveiligheid).

Contact

In het geval dat u een vraag heeft kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Wemmers Tanktransport BV via telefoonnummer 0184 – 691321. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens is het mogelijk om Wemmers Tanktransport BV per fax te contacteren, dit doet u door uw fax te versturen naar 0184 – 692227. Mocht uw vraag toch liever via de digitale weg willen stellen, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar info@wemmers.nl of door een bericht achter te laten op de Facebook-pagina van Wemmers Tanktransport BV. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om per post contact op te nemen met Nolin Uitgevers B.V., dit doet u door uw brief te adresseren aan Wervenkampweg 4, 2971 VJ Bleskensgraaf. Het Nederlandse kantoor is hier tevens gevestigd.

Daarnaast heeft Wemmers Tanktransport BV ook nog een vestiging in België, namelijk op Noorwegenstraat 10, 9940 Evergem, en in Duitsland, te Reimerstwiete 3, 20457 Hamburg-Altstadt.

Contact met Wemmers Tanktransport

Openingstijden Wemmers Tanktransport klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Wemmers Tanktransport klantenservice

Contact met Wemmers TanktransportNummer
Algemeen0184 – 69132

Overige contactmogelijkheden Wemmers Tanktransport klantenservice

Wemmers Tanktransport opzeggen

Wemmers Tanktransport direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/wemmers tanktransport.

Wemmers Tanktransport ervaringen

3 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Wemmers Tanktransport? Laat ons je ervaring met Wemmers Tanktransport weten!
Beoordeel Wemmers Tanktransport

Adres Wemmers Tanktransport klantenservice

Rapportcijfer Wemmers Tanktransport klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 3 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Wemmers Tanktransport klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Wemmers Tanktransport klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Wemmers Tanktransport Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Wemmers Tanktransport klantenservice?

3 reviews over “Wemmers Tanktransport”

 1. Rapportcijfer: 6

  Wij doen al jaren zaken met Wemmers Tanktransport, maar we zijn afgelopen maand overgestapt. De service is achteruit gegaan en we hopen dat dit in de toekomst weer verbeterd wordt. Dan zijn wij uiteraard weer bereidt om zaken te doen.

 2. Rapportcijfer: 9

  Wemmers, bedankt voor de fijne samenwerking. Handige website dit…

 3. Rapportcijfer: 9

  Prima bedrijf, geen gezeur en duidelijkheid.