Klaverblad Verzekeringen

 klantenservice

Over Klaverblad

Klaverblad Verzekeringen is een Nederlandse onderlinge waarborgmaatschappij. Klaverblad is gevestigd in Zoetermeer en kan gezien worden als ‘middelgrote verzekeraar’. Zij biedt verzekeringen voornamelijk via assurantieadviseurs aan. De voorganger van Klaverblad is opgericht in 1850 te Oudewater. Net als andere onderlinge waarborgmaatschappijen, richtte zij zich toen op boeren die de inventaris en oogst wilden verzekeren. Toen heette het bedrijf dan ook “Nederlandsche Brandwaarborgmaatschappij voor roerende goederen van enkel Landbouwers en Veehouders onderlig.”  In 1859 werd een zelfde soort verzekeraar begonnen: met hen ontstond een nauwe samenwerking. Later fuseerden zij en kozen als logo een klavertje vier. Vandaar de naam Klaverblad Verzekeringen. Nu richten zij zich niet enkel op boeren, maar ook particulieren en het MKB. Daarom hechten zij veel waarde aan de Klaverblad klantenservice.

Veelgestelde vragen

Voordat u contact opneemt met de Klaverblad klantenservice, is er eerst een andere optie. Op de veelgestelde vragen pagina kunt u de antwoorden vinden op al uw vragen, zoals wat u moet doen als u gaat verhuizen en een adreswijziging door moet geven. Ook vindt u hier wat u moet doen als u zich wil aansluiten op het adres van uw nieuwe woning, maar het oude pand nog niet verkocht is. Ook over uw jaarrekening, betaalwijzes en het aanpassen van uw creditcard informatie kunt u op deze pagina terecht. Denk bijvoorbeeld ook aan het verloop van uw incassoprocedure of wat u moet doen om een voorlopige dekking te krijgen op een eventuele autowijziging. Tenslotte vindt u hier ook informatie over wat u moet doen als uw naaste is overleden of hoe het zit met gezondheidsverklaringen.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de Klaverblad Klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Klaverblad Facebook. Deze tak van Klaverblad klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Klaverblad bereiken via @Klaverblad. Als de medewerkers van de Klaverblad klantenservice zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het ook op YouTube of LinkedIn proberen.

Klaverblad klantenservice

Ten eerste kunt u gebruik maken van het formulier als u geen assurantieadviseur heeft voor wijzigingen, vragen of opmerkingen met betrekking tot uw verzekering. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Klaverblad klantenservice. Ten eerste kunt u het algemene nummer bellen op 079 – 3204 204. Klaverblad streeft ernaar altijd de telefoon op te nemen. Ten tweede kunt u voor particuliere schadeverzekeringen terecht op 079 – 3204 549. Voor bedrijfsmatige schadeverzekeringen kunt u bellen naar 079 – 3204 583. Tenslotte kunt u voor personenverzekeringen bellen naar 079 – 3204 543.

Overige opties

Verder is het ook mogelijk om de Klaverblad klantenservice op het hoofdkantoor te bezoeken, indien u behoefte heeft aan persoonlijk contact. U kunt het hoofdkantoor bezoeken op Afrikaweg 2, 2713 AW, Zoetermeer. Het postadres is Postbus 3012, 2700 KV, Zoetermeer.

Contact met Klaverblad Verzekeringen

Openingstijden Klaverblad Verzekeringen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Klaverblad Verzekeringen klantenservice

Contact met Klaverblad VerzekeringenNummer
Algemeen079 - 3 204 204

Overige contactmogelijkheden Klaverblad Verzekeringen klantenservice

Klaverblad Verzekeringen opzeggen

Klaverblad Verzekeringen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/klaverblad verzekeringen.

Klaverblad Verzekeringen ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Klaverblad Verzekeringen? Laat ons je ervaring met Klaverblad Verzekeringen weten!
Beoordeel Klaverblad Verzekeringen

Adres Klaverblad Verzekeringen klantenservice

Afrikaweg 2
Zoetermeer
Rapportcijfer Klaverblad Verzekeringen klantenservice: 4

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Klaverblad Verzekeringen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Klaverblad Verzekeringen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Klaverblad Verzekeringen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Klaverblad Verzekeringen klantenservice?

1 reviews over “Klaverblad Verzekeringen”

  1. Rapportcijfer: 4

    Ik probeer om in te loggen op mijn klaverblad nl maar weet totaal niet hoe of wat. Als ik bel wordt gezegd dat ik een mail moet sturen. Moet toch makkelijker kunnen. Niet normaal

    INLOGGEN OP MIJN KLAVERBLAD IS ONMOGELIJK!!!