Jysk

Jysk is een van oorsprong Deens winkelketen die alles voor het huis verkoopt. De winkel mag zich de grootste retailer van Denemarken noemen. Momenteel telt het bedrijf 2800 vestigingen in 52 verschillende landen. In Nederland is Jysk inmiddels 13 jaar actief. De eerste Jysk winkel werd in 1979 geopend in Aarhus, de op één na grootste stad van Denemarken. Het concept sloeg direct aan en het duurde niet lang voordat het bedrijf zich over heel het land zou verspreiden. De eerste uitbreiding buiten de grenzen vond plaats in Duitsland, waar de eerste winkel in 1984 zijn deuren opende.

Alles wat u nodig heeft voor elke ruimte

Het concern bestaat in feite uit twee verschillende ketens: Jysk Nordic en Dänisches Bettenlager (het beddenmagazijn). Deze laatste is in zes verschillende landen vertegenwoordigd. In Nederland winkelt u bij Jysk Nordic. In de winkels, maar uiteraard ook in de uitgebreide webshop, vindt u alles wat u nodig heeft voor uw slaapkamer, badkamer, kantoor, woonkamer, eetkamer of tuin. Ook vindt u een aparte sectie met artikelen voor de inrichting van al deze ruimtes. Jysk voert een breed aantal merken en streeft er dag in, dag uit naar om u van het ruimste aanbod artikelen met de laagste prijs te voorzien.

Contact met Jysk

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over Jysk? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Hiervoor maakt u gebruik van het telefoonnummer 026 3552800. De klantenservice is op werkdagen van 09.00 tot 18.00 bereikbaar. Op zaterdag kunt u tussen 09.00 en 17.00 met één van de medewerkers van de klantenservice spreken. Voor een specifieke vraag of klacht naar aanleiding van een aankoop in één van de winkels neemt u contact op met de desbetreffende winkel.

Instagram: https://www.instagram.com/jysknl/

Openingstijden Jysk klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -17.00
Zondag
gesloten
Jysk

Telefoonnummer Jysk klantenservice

Telefoonnummer
026 3552800
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Jysk klantenservice

JYSK BV, Meander 601
6825 ME Amersfoort

E-mailadres Jysk klantenservice

Jysk opzeggen

Jysk direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/jysk.

Jysk ervaringen

7 ervaringen.

7 gedachten over “Jysk”

  1. Heeft geen zin

    Iets langer dan 2 jaar geleden een bankstel gekocht en nu scheuren de naden al uit. Volgens verkoper zou zo’n bank zeker tussen de 5 en 10 jaar mee moeten gaan. Dus niet en ook geen garantie dan wel coulance. Grote troep mooi afblijven

  2. Ladekast gekocht. in mijn ogen mooier dan die van de ikea. In elkaar zetten was wel een gedoe, maar prima meubel.

  3. We hebben wat nieuwe meubels gekocht voor in de woonkamer van onze studentenwoning. SUper goedkoop en prima spul

  4. Nieuwe slaapbank gekocht voor op de logeerkamer. Betaalbaar en ziet er ook mooi uit. Kids kunnen televisie kijken wanneer het niet als bed wordt gebruikt.

  5. Wij hebben afgelopen maandag een bed gekocht bij Jysk. Is ons ontzettend goed bevallen. Eenvoudig in elkaar te zetten en nog goedkoper dan Ikea. Bedankt!!

  6. Goede zaak, geen hoogwaardige kwaliteit, maar wel scherpe prijzen. Kortom ideaal voor studenten 🙂

  7. Onlangs een aantal meubels voor ons kantoor besteld. Goedkoop, maar toch prima kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Plaats een reactie