BK

 klantenservice

Over BK

BK, voluit Berk Kampen, is een Nederlandse producent van pannen, bestek en ander keukengerei. In 1851 begon koperslager Hendrik Berk in Kampen met het produceren van melkbussen, potten, pannen en ander kookgerei. Toen in datzelfde jaar het instructie-bataljon zich in Kampen vestigde, raakte het succes van het bedrijfje van Berk meteen in een vogelvlucht, omdat hij werd gevraagd om voor honderden militairen bestek te produceren. In de eerste helft van de twintigste eeuw werd het assortiment fors uitgebreid en werden de producten afgewerkt met een laagje emaille. Dit was destijds bijzonder, omdat de meeste pannen van zwaar gietijzer werden gemaakt, door de pannen af te werken met emaille hoefde dit niet meer. Vanaf de jaren ’30 begon BK ook met het produceren van aluminium potten en pannen, wat vanwege het lichte gewicht het koken een stuk gemakkelijker maakte. Bij haar 100-jarig jubileum in 1951 werd BK bekroond met een Koninklijk predicaat uit handen van Koningin Juliana. Vanaf de jaren ’60 ging BK over op het produceren van roestvrij edelstalen pannen, die tot op de dag van vandaag nog steeds worden verkocht.
Nu kunt u bij vele winkels verspreid over het hele land terecht voor pannen, bestek en keukengerei van BK, alsmede in de eigen webshop van BK. Hier bestelt u gemakkelijk en snel direct bij BK zelf en kunt u uw bestelling zorgeloos bij u thuis laten bezorgen. De webshop van BK is tevens aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit is een keurmerk dat door de Consumentenbond wordt gesteund, en staat voor veilig en betrouwbaar online winkelen.

Contact

De klantenservice van BK is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 079 – 3680580. De klantenservice is geopend tussen 8.30 en 17.00 uur. Tevens kunt u de klantenservice per fax contacteren, u kunt hiervoor een faxbericht sturen naar faxnummer 079 – 3680595. Indien u de klantenservice liever digitaal wenst te bereiken, kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen. De klantenservice zal dan binnen enkele werkdagen contact met u opnemen. Helaas is het niet mogelijk om BK per e-mail te contacteren. Tevens kunt u altijd de zeer uitgebreide Veel gestelde vragen-sectie op de website raadplegen.
Het hoofdkantoor van BK is gevestigd op Rotterdamse Weg 196, 2628 AR Delft. In het geval dat u het hoofdkantoor per post wenst te bereiken, kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan BK, Postbus 11, 2600 AA Delft.
Tenslotte kunt u uw vragen ook via de sociale media stellen. BK is actief op zowel Facebook als Twitter.

Contact met BK

Openingstijden BK klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers BK klantenservice

Contact met BKNummer
Algemeen079 3680 580

Overige contactmogelijkheden BK klantenservice

BK opzeggen

BK direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bk.

BK ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met BK? Laat ons je ervaring met BK weten!
Beoordeel BK

Adres BK klantenservice

Rotterdamseweg 196
Delft
Rapportcijfer BK klantenservice: 7

Rapportcijfer is gebaseerd op 4 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de BK klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de BK klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel BK Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de BK klantenservice?

4 reviews over “BK”

 1. Rapportcijfer: 8

  Wij hebben een kleine koekenpan 20 cm 3206BK een jaar geleden bij blokker in Maassluis gekocht en de anti aanbaklaag laat nu al los. Helaas geen aankoopbon meer is er nog garantie op.?

 2. Rapportcijfer: 8

  Ik heb 3 bk pannen de kleinste 2486bk van 20 cm is beschadigd.gebruik alleen maar speciale spatels.mijn vraag is :dit kankerverwekkend.heb ze voor 2 jaar gekocht bij de Blokker in Coevorden.Met vriendelijke groet Alie Hoving

 3. Rapportcijfer: 10

  Ik heb nu een aantal pannen van BK in huis. Destijds met een mooie aanbieding gekocht in het outlet. De pannen zijn nog steeds als nieuw. Zodra mijn andere pannen aan vervanging toe zijn, ga ik weer voor BK