BK

Over BK

BK, voluit Berk Kampen, is een Nederlandse producent van pannen, bestek en ander keukengerei. In 1851 begon koperslager Hendrik Berk in Kampen met het produceren van melkbussen, potten, pannen en ander kookgerei. Toen in datzelfde jaar het instructie-bataljon zich in Kampen vestigde, raakte het succes van het bedrijfje van Berk meteen in een vogelvlucht, omdat hij werd gevraagd om voor honderden militairen bestek te produceren. In de eerste helft van de twintigste eeuw werd het assortiment fors uitgebreid en werden de producten afgewerkt met een laagje emaille. Dit was destijds bijzonder, omdat de meeste pannen van zwaar gietijzer werden gemaakt, door de pannen af te werken met emaille hoefde dit niet meer. Vanaf de jaren ’30 begon BK ook met het produceren van aluminium potten en pannen, wat vanwege het lichte gewicht het koken een stuk gemakkelijker maakte. Bij haar 100-jarig jubileum in 1951 werd BK bekroond met een Koninklijk predicaat uit handen van Koningin Juliana. Vanaf de jaren ’60 ging BK over op het produceren van roestvrij edelstalen pannen, die tot op de dag van vandaag nog steeds worden verkocht.
Nu kunt u bij vele winkels verspreid over het hele land terecht voor pannen, bestek en keukengerei van BK, alsmede in de eigen webshop van BK. Hier bestelt u gemakkelijk en snel direct bij BK zelf en kunt u uw bestelling zorgeloos bij u thuis laten bezorgen. De webshop van BK is tevens aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit is een keurmerk dat door de Consumentenbond wordt gesteund, en staat voor veilig en betrouwbaar online winkelen.

Contact

De klantenservice van BK is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 079 – 3680580. De klantenservice is geopend tussen 8.30 en 17.00 uur. Tevens kunt u de klantenservice per fax contacteren, u kunt hiervoor een faxbericht sturen naar faxnummer 079 – 3680595. Indien u de klantenservice liever digitaal wenst te bereiken, kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen. De klantenservice zal dan binnen enkele werkdagen contact met u opnemen. Helaas is het niet mogelijk om BK per e-mail te contacteren. Tevens kunt u altijd de zeer uitgebreide Veel gestelde vragen-sectie op de website raadplegen.
Het hoofdkantoor van BK is gevestigd op Rotterdamse Weg 196, 2628 AR Delft. In het geval dat u het hoofdkantoor per post wenst te bereiken, kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan BK, Postbus 11, 2600 AA Delft.
Tenslotte kunt u uw vragen ook via de sociale media stellen. BK is actief op zowel Facebook als Twitter.

Openingstijden BK klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
BK

Telefoonnummer BK klantenservice

Telefoonnummer
079 3680 580
Belkosten
Lokaal tarief

Adres BK klantenservice

Rotterdamseweg 196
Delft

E-mailadres BK klantenservice

E-mailadres

BK opzeggen

BK direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bk.

BK ervaringen

3 ervaringen.

3 gedachten over “BK”

  1. Ik heb 3 bk pannen de kleinste 2486bk van 20 cm is beschadigd.gebruik alleen maar speciale spatels.mijn vraag is :dit kankerverwekkend.heb ze voor 2 jaar gekocht bij de Blokker in Coevorden.Met vriendelijke groet Alie Hoving

  2. Ik heb nu een aantal pannen van BK in huis. Destijds met een mooie aanbieding gekocht in het outlet. De pannen zijn nog steeds als nieuw. Zodra mijn andere pannen aan vervanging toe zijn, ga ik weer voor BK

Plaats een reactie