Univé

 klantenservice

Neem contact met Univé op dankzij KlantenserviceSpot.nl

Heeft u een vraag over uw Univé verzekering en wilt u hiervoor contact met Univé opnemen? KlantenserviceSpot biedt een breed aanbod aan contactgegevens aan van bedrijven en organisaties in Nederland. Zo hoeft u niet op allerlei pagina’s te speuren naar een telefoonnummer van een klantenservice van de Hema, AD klantenservice of Flixbus telefoonnummer, maar kunt u binnen een paar minuten meteen uw vraag stellen dankzij de juiste contactinformatie. Dit bespaart u veel gedoe en tijd. Bekijk meteen de website van KlantenserviceSpot om contact met Univé op te nemen.

Neem contact op met Univé: een van de grootste verzekeraars

Univé behoort tot een van de voornaamste verzekeraars van Nederland. De huidige Univé groep is in 1991 ontstaan, na een fusie van NOVO en DLG. In 1992 voegde zorgverzekeraar Noord-Holland-Noord zich bij de Univé verzekeraar. Als coöperatieve verzekering werkt Univé zonder winstoogmerk. Dit houdt in dat de klanten tevens leden zijn bij de verzekeraar. Als lid ziet u de positieve resultaten van de verzekeraar terug in winstuitkeringen, verbeterde producten, services en premiekortingen. Op die manier plukt ú de vruchten van de verzekering. Univé biedt naast schade-, brand- en zorgverzekeringen ook hypotheken en levensverzekeringen aan, zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Met maar liefst 150 vestigingen over heel Nederland waar circa 2800 medewerkers werkzaam zijn, is Univé een van de topverzekeraars van Nederland. Dit geeft ook aan hoe belangrijk het is dat de Univé klantenservice uitstekend bereikbaar is. KlantenserviceSpot.nl heeft voor u alle contactgegevens op een rij.

Zelf uw zaken regelen met de Univé contact website

Wanneer u inlogt op uw account bij de Univé website, bijvoorbeeld op ‘Mijn Univé’ of ‘direct regelen’, kunt u eenvoudig en soepel zelf het merendeel van uw verzekeringszaken regelen. Zo kunt u uw polissen bekijken, persoonlijke gegevens inzien of aanpassen, een verhuizing doorgeven of een verzekering opzeggen. Ook kunt u op de website voor een Univé autoverzekering contact opnemen voor het berekenen van uw voordelige premie, kunt u bij de Univé scooterverzekering contact opnemen bij de website om schade te melden of kunt u bij Univé zorg contact een zorgnota declareren. In de rubriek meestgestelde vragen op de website vindt u een top 5 van veelvoorkomende vragen die u op weg helpen bij de beantwoording van uw kwestie.

Univé bellen om uw vraag te stellen aan de klantenservice

Heeft u een dringende vraag over uw Univé inboedelverzekering waarvoor u contact wilt, of is er een storing op de Univé website? Dan kunt u uiteraard ook Univé bellen om in contact te komen met een medewerker van de Univé klantenservice. Het Univé telefoonnummer is 072-5277595. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur. Voor de Univé klantenservice Schade belt u met het Univé telefoonnummer 0592-349340. Dit telefoonnummer is van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:30 uur bereikbaar. De Univé Alarmcentrale is voor directe hulpverlening 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar op het Univé telefoonnummer 0592-348112.

Overige opties voor Univé contact

Naast bellen heeft u talrijke opties om Univé te bereiken. Stuur bijvoorbeeld een bericht via het online contactformulier op de website, of stap binnen bij de 150 vestigingen verspreid over Nederland voor een persoonlijk verzekeringsadvies. Ook is het mogelijk om klacht over de verzekering te sturen naar Coöperatie Univé U.A, Afdeling Klachtenmanagement, Antwoordnummer 45, 9400 VB Assen. Een klacht over uw zorgverzekering kunt u indienen via het klachtenformulier of schriftelijk bij: Univé Zorg N.V. Afdeling Klachtenmanagement, Antwoordnummer 9292, 5600 VM Eindhoven.

Contact met Univé

Openingstijden Univé klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Univé klantenservice

Contact met UnivéNummer
Algemeen0592 - 36 71 11

Overige contactmogelijkheden Univé klantenservice

Univé opzeggen

Univé direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/univé.

Univé ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Univé? Laat ons je ervaring met Univé weten!
Beoordeel Univé

Adres Univé klantenservice

J. Bommerstraat 1
Assen

Laat ons je ervaring met de Univé klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Univé klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Univé Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Univé klantenservice?