Vvaa contact

Met VvAA contact opnemen en de klantenservice spreken?

VvAA is een coöperatie en dienstverlener die zich richt op de financiële belangen en persoonlijke ontwikkeling van zorgprofessionals. Bij VvAA kunt u terecht voor verschillende soorten verzekeringen, zoals autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen. Als lid van VvAA kunt u bij de klantenservice terecht met vragen over uw verzekering of lidmaatschap. Of heeft u vragen over één van deze verzekeringen of wilt u meer informatie over een bepaalde dekking? Neem dan contact op met de klantenservice van VvAA. Hoe u met VvAA in contact komt en hoe u aan het juiste VvAA telefoonnummer en andere klantenservicegegevens komt, leest u bij Klantenservicespot!

VvAA bellen: de telefoonnummers

Wilt u graag persoonlijk contact met VvAA? Dan kunt met VvAA bellen. Het VvAA heeft verschillende kantoren met ieder een eigen telefoonnummer:

  • Utrecht (hoofdkantoor): 030 247 47 89
  • Alkmaar en Amsterdam: 072 503 70 70
  • Groningen: 050 369 21 91
  • Maastricht: 043 308 82 22
  • Zwolle: 038 429 12 30
  • Nijmegen: 024 381 78 20

Daarnaast kunt u via de website een terugbelverzoek indienen, zodat een medewerker van VvAA verzekeringen contact met u opneemt op een later moment. Verder kunt u ook inloggen op MijnVvAA op de website. Hier kunt u veel zaken zelf regelen en informatie inzien, zoals uw polisvoorwaarden en betalingsregelingen. Daarnaast is VvAA ook actief op social media en kunt u op LinkedIn, Twitter, YouTube en Facebook ook een berichtje sturen als u niet in de gelegenheid bent om het telefoonnummer van VvAA te bellen.

Gebruik Klantenservicespot voor de actuele contactgegevens van klantenservices

Het kan natuurlijk voorkomen dat u het telefoonnummer van VvAA niet bij de hand heeft, of dat u het niet kunt vinden. In dat geval kunt u altijd gebruik maken van Klantenservicespot. Op dit online platform kunt u snel en gemakkelijk alle contactgegevens van VvAA opzoeken. Daarnaast kunt u op Klantenservicespot ook reviews en ervaringen van andere klanten lezen, zodat u een beter beeld krijgt van de dienstverlening van VvAA.

Ook gegevens van andere klantenservices opzoeken doet u bij Klantenservicespot

Bent u niet verzekerd bij VvAA, maar bijvoorbeeld bij United Consumer of Holland Zorg? Of heeft u een scooterverzekering bij ENRA en wilt u met ENRA contact opnemen? Ook dan kunt u Klantenservicespot gebruiken, want Klantenservicespot is niet alleen handig voor het opzoeken van contactgegevens van VvAA, maar ook voor andere klantenservices. Op dit online platform vindt u namelijk een overzicht van verschillende bedrijven en organisaties, met daarbij alle benodigde contactgegevens. Zo hoeft u nooit meer lang te zoeken naar het telefoonnummer of e-mailadres van de klantenservice. Dus ook als u een medische factuur van Famed heeft gekregen en met Famed contact opneemt, kunt u bij Klantenservicespot een kijkje nemen. Daarnaast kunt u ook vinden hoe u met commerciële bedrijven zoals Basic Fit contact opneemt. Kortom, sla Klantenservicespot op bij uw favorieten, zodat u altijd de juiste medewerker van een klantenservice snel te spreken krijgt!