Yarden contact

Contact opnemen met uitvaartverzekering Yarden?

Heeft u een uitvaartverzekering bij Yarden en wilt u met Yarden contact opnemen, bijvoorbeeld omdat u vragen heeft over uw uitvaartverzekering of een uitvaart wilt regelen? Dan zijn er verschillende manieren om de Yarden klantenservice te spreken. Klantenservicespot zet netjes voor u op een rijtje hoe u precies met Yarden contact kunt krijgen.

Mijn Yarden inloggen in het onlineportaal

Yarden heeft een onlineportaal genaamd ‘Mijn Yarden’. Hier kunt u zelf uw verzekeringsgegevens bekijken en aanpassen. Ook kunt u hier eventuele wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven of een uitvaart regelen. Om in te loggen op Mijn Yarden heeft u uw persoonlijke inloggegevens nodig. Deze heeft u reeds gekregen bij het afsluiten van een uitvaartverzekering, of heeft u aan kunnen vragen op de website. Indien u deze kwijt bent, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Yarden om nieuwe inloggegevens aan te vragen.

Klantenservice telefoonnummer Yarden bellen

U kunt Yarden bellen door naar het Yarden klantenservice algemene telefoonnummer te bellen op 040-232 21 22. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Houd uw verzekeringsnummer bij de hand, dit kan de klantenservice helpen om uw vraag sneller te beantwoorden. Wilt u het overlijden melden van een dierbare en met Yarden uitvaart contact hebben om een begrafenis te regelen? Dan kunt u 24/7 Yarden bellen op het nummer 088-335 34 33. Zit u in het buitenland, dan belt u naar +31 88 927 3927.

Contact met klantenservice Yarden NL via email

Een andere manier om met Yarden uitvaart contact op te nemen is via e-mail. Op de website van Yarden vindt u een contactformulier dat u kunt invullen. U kunt uw vraag of opmerking in het formulier plaatsen en vervolgens zal de klantenservice zo spoedig mogelijk reageren. Verder is op de website van Yarden ook veel informatie rondom uw uitvaartverzekering te vinden. U kunt bijvoorbeeld de zoekfunctie gebruiken om te kijken of het antwoord op uw (algemene) vraag erbij staat.

Klantenservices van andere organisaties zoeken?

Tot slot kunt u voor het opzoeken van de contactgegevens van Yarden en vele andere klantenservices gebruik maken van Klantenservicespot. Op deze website vindt u een overzichtelijke database van contactgegevens van klantenservices. Zo kunt u snel en eenvoudig de juiste contactgegevens vinden en contact opnemen met de klantenservice. Als u bijvoorbeeld de huur of zorgverzekering van een overledene wilt opzeggen, dan kunt u bij Klantenservicespot zoeken naar de juiste contactgegevens van UnitedConsumer, Holland Zorg, Dudok Wonen of Habeko Wonen. Sla Klantenservicespot dus op bij uw favorieten, zodat u deze gegevens altijd bij de hand heeft!