Zowonen

Hoe kom ik met ZOwonen in contact?

Zoekt u het woonaanbod van ZOwonen of wilt u meer informatie over de servicekosten van de wooncorporatie? KlantenserviceSpot.nl zet de contactinformatie van ZOwonen en diverse andere bedrijven in Nederland op een rij. In onze centrale database vindt u met enkele klikken direct het ANWB-telefoonnummer van de klantenservice, het Stedin contact nummer of het telefoonnummer om met Allianz Direct contact op te nemen. Lees snel verder hoe u met ZOwonen in contact komt.

ZOwonen voor betaalbare huurwoningen in de provincie Limburg

Voor duurzame woningen in de provincie Limburg bent u bij ZOwonen op de juiste plek. De wooncorporatie biedt huur- en koophuizen aan in de gemeenten Beek, Echt-Susteren, Brunssum, Onderbanken, Sittard-Geleen en Schinnen. Met dienstverlening van betrouwbare kwaliteit verzorgt ZOwonen passende huisvesting en een veilige leefomgeving. Bovendien ondersteunt de wooncorporatie participatie in de maatschappij en zelfredzaamheid. Hierbij werkt de wooncorporatie samen met gemeentes en maatschappelijke organisaties. Bij de ZOwonen dienstverlening staat contact met de klant centraal. Daarom biedt de wooncorporatie op meerdere manieren contact aan.

Met ZOwonen contact via de website

Voordat u ZOwonen gaat bellen, is het raadzaam om eerst de website van de wooncorporatie te bezoeken. Hier vindt u allerlei informatie over het woningaanbod, hoe u kunt reageren op een huurwoning of via welke methode u een verandering in uw persoonsgegevens kunt doorgeven. Wilt u bovendien een reparatie melden? Dan kunt u via de website een reparatieverzoek indienen voor uw woning. Verder geeft ZOwonen tips over energiebesparende maatregelen. Laat bijvoorbeeld een Energiecoach bij u thuis langskomen voor duurzaamheidsadvies. Ook geeft ZO wonen op het websiteadvies over onder meer inbraakpreventie, brandveiligheid, asbest, verzekeringen, ongediertebestrijding en ventileren.

Met ZOwonen bellen voor persoonlijk advies

Voor uw vragen, opmerkingen of klachten bij ZOwonen neemt u contact op met het Bewonersadviescentrum. Het ZOwonen telefoonnummer om te bellen is (046) 420 96 00. De ZOwonen klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Daarnaast is het telefoonnummer op vrijdag geopend van 08:30 tot 12:30 uur. Heeft u voor spoedreparaties contact met ZOwonen nodig? Dan is het bovenstaande telefoonnummer ook buiten kantooruren bereikbaar.

ZOwonen bereiken via WhatsApp

Om een bericht te sturen naar ZOwonen via Whatsapp maak je gebruik van het contact nummer +31 97010254003. De ZOwonen klantenservice beantwoordt uw vragen van maandag tot en met donderdag tussen 08:30 en 17:00 uur, en op vrijdag tussen 08:30 en 12:30 uur.

Op kantoorbezoek bij ZOwonen

Voor uw vragen komt u persoonlijk langs op het kantoor van ZOwonen op het adres Luxemburgstraat 30, Sittard. De openingstijden van ZOwonen zijn op maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur.