Brugmans keukens

Klantenservice Brugman

Brugman is een winkel voor keukens en badkamers en heeft naast diverse fysieke winkels ook een uitgebreide online website waar u terechtkunt voor een aankoop. Mocht u er niet uitkomen of heeft u vragen over producten, dan staan de medewerkers van de Brugman keukens klantenservice voor u klaar. Via diverse kanalen neemt u contact op met deze Brugman service, waardoor u snel en efficiënt geholpen kan worden.

Snel en efficiënt contact met de Brugman klantenservice

Met Brugman contact opnemen kan op diverse manieren. Zo kunt u via de website eenvoudig e-mailen over Brugmans badkamers en keukens of stuur een bericht via Facebook en krijg binnen 24 uur antwoord. Tevens kunt u in een fysieke winkel langskomen, een afspraak inplannen of het contactformulier invullen. Indien u bij de winkel langsgaat, moet u wel de openingstijden in de gaten houden, welke per filiaal kunnen verschillen. Zo kunnen de openingstijden van de Brugman keukens in Nijmegen afwijken van een filiaal in Amsterdam.

Indien u graag snel geholpen wilt worden, is het beste om te bellen naar de klantenservice. Via het nummer 0416 – 675 400 staan medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bellen met Brugman keukens en badkamers is niet alleen efficiënt, maar ook persoonlijker en effectief bij dringende zaken. Als u vragen heeft over een webshopbestelling is het overigens handig om uw factuurnummer paraat te hebben, zodat u nog sneller geholpen kan worden. Gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.

De Brugman keukens openingstijden zijn elke doordeweekse dag van 09:00 tot 17:00 uur. Wilt u de klantenservice van Brugman voor het sanitair bereiken? Houd dan de volgende Brugman openingstijden aan:

  • Maandag: 09:00 tot 12:00 uur en 13:00 tot 17:00 uur
  • Dinsdag: 09:00 tot 12:00 uur en 13:00 tot 17:00 uur
  • Woensdag: 09:00 tot 12:00 uur en 13:00 tot 17:00 uur
  • Donderdag: 09:00 tot 12:00 uur en 13:00 tot 17:00 uur
  • Vrijdag: 09:00 tot 12:00 uur en 13:00 tot 17:00 uur

Stappenplan voor het keuzemenu van Brugman keukens

De klantenservice van Brugman is beschikbaar voor allerlei vragen en problemen, zoals het achterlaten van een Brugman keukens review en voor Brugman keukens klachten. Bij een telefonisch contact met Brugman Keukens en Badkamers Son krijgt u met een keuzemenu te maken, waarbij u kunt kiezen uit twee opties.

Optie 1 is bedoeld voor vragen met betrekking tot keukens, waarbinnen drie opties zijn. Kies toets 1 als uw keuken nog niet geleverd is, toets 2 bij vragen over een reeds geleverde keuken en toets 3 wanneer u een bezoek afspraak wilt maken voor een nog lopende service.

Optie 2 is voor vragen over sanitair, waarbij u twee mogelijkheden heeft. Kies toets 1 indien u een order heeft geplaatst die nog niet is geleverd en toets 2 bij een al uitgeleverde order.

Kom ook meer te weten over de Bol.com klantenservice, met Basic Fit contact opnemen en de klantenservice van de Ziggo via onze website.