Fiber

 klantenservice

Over Fiber

Fiber is een provider van telecom, meer bepaald van internet, televisie en telefonie, via glasvezel. Het is een snelgroeiende onderneming die 100% Nederlands is. Het bedrijf is geen onderdeel van een multinational met anonieme buitenlandse investeerders. Het bedrijf neemt zelf de verantwoordelijkheid voor zijn keuzes, daden en succes. Fiber levert de snelste glasvezel voor de beste prijs in Nederland.
Het bedrijf staat als één man achter zijn product, de glasvezel. Glasvezel zorgt voor een sneller en beter contact tussen mensen van over de gehele wereld. Glasvezel is speciaal gemaakt voor dataverkeer waardoor uw data sneller dan met koperdraad of kabel vervoert wordt. Dit zorgt ervoor dat u eveneens elektriciteit bespaart met het gebruik van glasvezel.

Kernwaarden

Fiber Nederland heeft verschillende kernwaarden. Zo is het bedrijf ondernemend, open, onafhankelijk, respectvol en verantwoordelijk. Fiber is ondernemend omdat de onderneming is opgezet en wordt voortgezet door ondernemers. Ook is het een open bedrijf, Fiber Nederland staat open voor feedback. Fiber Nederland is een onafhankelijke glasvezelleverancier en zijn daarmee niet gebonden aan buitenlandse investeerders. Het bedrijf gaat respectvol met de consument om, de werknemers willen de mogelijkheden van glasvezel graag uitleggen door middel van persoonlijk contact. De verantwoordelijkheid blijkt uit dat het bedrijf rekening houdt met de toekomst en het milieu.

Storing Fiber


Heeft u last van een storing op het netwerk van Fiber? Voordat u contact opneemt met de klantenservice van Fiber kunt u op de website opzoeken of de storing bekend is bij Fiber. U vindt er eveneens meer informatie over de geplande onderhoudswerken, die voor een storing op het netwerk van Fiber kunnen zorgen. Als u niets terugvindt over de storing waar u last van heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Fiber.

Contact Fiber

Er zijn verschillende redenen waarom u contact kunt opnemen met de klantenservice van Fiber:
– U heeft een vraag over uw abonnement
– U wilt uw abonnement opzeggen
– U heeft een technische vraag over uw internet of televisie
– U wilt een storing bij Fiber melden
– U heeft een vraag over het inloggen op uw persoonlijke account
– U wilt een wijziging in uw persoonsgegevens doorgeven

De klantenservice van Fiber is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 020 – 760 50 40. U kunt op dit telefoonnummer terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00u en 20.00u en op zaterdag tussen 09.00u en 17.30u. Door telefonisch contact op te nemen, worden uw vragen en klachten snel en eenvoudig beantwoord. U hebt zo de mogelijkheid om uw vraag of klacht uitgebreid te formuleren en kunt eventuele bijkomende vragen van de medewerker direct beantwoorden. Indien u belt over uw abonnement is het aangeraden om uw klantnummer op voorhand op te zoeken en bij de hand te houden. Zo heeft de medewerker minder opzoekwerk en wordt u sneller verder geholpen.

Is uw vraag niet dringend en neemt u liever schriftelijk contact op met de klantenservice van Fiber? Dat kan op verschillende manieren. Op social media Facebook en Twitter stuurt u een direct bericht naar de klantenservice en ontvangt u binnen enkele uren een reactie. Op de website van Fiber vindt u ook een contactformulier waar u uw vraag kunt stellen. Op deze manier ontvangt u binnen enkele werkdagen een reactie op uw vraag of klacht. Als u liever een brief stuurt, kan dit op het postadres van Fiber Nederland, Postbus 60228, 1320AG Almere.

Contact met Fiber

Openingstijden Fiber klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Fiber klantenservice

Contact met FiberNummer
Algemeen020 - 760 50 40

Overige contactmogelijkheden Fiber klantenservice

Fiber opzeggen

Fiber direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/fiber.

Fiber ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Fiber? Laat ons je ervaring met Fiber weten!
Beoordeel Fiber

Adres Fiber klantenservice

Rapportcijfer Fiber klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Fiber klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Fiber klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Fiber Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Fiber klantenservice?

1 reviews over “Fiber”

  1. Rapportcijfer: 8

    In gemeente St. Odiliënberg zijn uw arbeiders gestart met aanleg van glasvezel. Mijn vraag/opmerking is waarom de arbeiders, gezien het kabaal, geen oorbeschermers dragen. Is dit niet een zaak voor de Arbeidsinspectie?