DEGIRO storing

Laat uw DEGIRO storing verhelpen via Klantenservicespot.nl

Kunt u door een technische DEGIRO storing geen order plaatsen via de app of WebTrader? Dan neemt u met DEGIRO contact op via de contactgegevens van Klantenservicespot.nl. We beschikken over allerlei informatie van bedrijven en instellingen, zodat u meteen het juiste telefoonnummer en adres bij de hand heeft. Zo neemt u met het UWV contact op, volgt u de vliegstatus van uw vliegtuig via Transavia contact of neemt u met Fletcher contact op voor uw hotelreservering.

Een DEGIRO storing bij de grootste online broker van Nederland

In 2013 werd DEGIRO opgericht als online broker in Nederland. Bij deze broker kunt u als particulier op de beurs aandelen, opties, obligaties en meer aanschaffen en verkopen. DEGIRO is werkzaam in maar liefst 18 landen in Europa, waardoor beleggers profiteren van de zeer scherp geprijsde tarieven. In 2020 ging DEGIRO samen met Flatex, wat leidde tot de fusie FlatexDEGIRO Bank AG in 2021. Hiermee werd DEGIRO de grootste online broker van Europa met een eigen bankvergunning. DEGIRO onderscheidt zich van anderen door de lage tarieven.

Contact opnemen met DEGIRO

Voordat u met DEGIRO telefonisch contact opneemt, kunt u op de website van DEGIRO allerlei informatie vinden over de diensten van het bedrijf. Zo is er een pagina met veelgestelde vragen in het Helpcentrum. Hier leest u alles over het handelsplatform, het overstappen met uw beleggingen en de tarieven. Voor vragen over het platform van DEGIRO of algemene beleggersinformatie vindt u meer informatie in het Kenniscentrum. Hier wordt u stap voor stap uitgelegd hoe beleggen precies functioneert, wat voor soort belegger u bent en welke instrumenten u precies ondersteunen bij het beleggen.

De DEGIRO klantenservice mailen

Voor contact met de DEGIRO klantenservice over een storing of andere vraag stuurt u een mail naar klanten@DEGIRO.nl. U verzendt de mail vanaf het e-mailadres waarmee u bij DEGIRO geregistreerd bent. De klantenservice van DEGIRO zal vervolgens zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden.

DEGIRO bellen voor uw vragen

Heeft u een dringende vraag die niet via de mail gesteld kan worden? Dan kunt u DEGIRO bellen op werkdagen tussen 08:00 en 17:30 uur via het DEGIRO telefoonnummer +31 20 53 53 496. U betaalt hiervoor het lokale tarief. Bovendien spreken de medewerkers van de DEGIRO klantenservice Nederlands. Wilt u ’s avonds tussen 17:30 en 22:00 uur een medewerker van de DEGIRO klantenservice spreken, dan belt u onze Engelstalige medewerkers op het DEGIRO telefoonnummer +31 20 26 13 072. Als u echter een order wilt plaatsen door middel van telefonisch contact, kan DEGIRO hier aanvullende kosten voor rekenen.

Adres van DEGIRO broker

Het adres van DEGIRO is Rembrandt Tower – 9de verdieping, 1096 HA Amsterdam.