Beltegoed NL contact

Beltegoed.nl contact gegevens eenvoudig via Klantenservicespot.nl

Zoekt u de Beltegoed.nl contact gegevens om uw vragen over de telefoondiensten te stellen? Klantenservicespot.nl beschikt over een uitgebreid raamwerk van informatie zodat u meteen het juiste adres, telefoonnummer of andere informatie over Beltegoed.nl beschikbaar heeft. Onze website biedt u contactgegevens van allerlei soorten bedrijven binnen enkele seconden. Sommige websites hebben de contact informatie over verscheidene pagina’s verspreid en geen functionerende zoekoptie, waardoor het lastig is om de juiste contactgegevens te vinden. Met Klantenservicespot.nl belt u meteen met het hoofdkantoor KPN telefoonnummer, vraagt u informatie aan over een GVB storing of komt u in contact met de Hema klantenservice. Bekijk meteen onze website voor de juiste Beltegoed.nl contact gegevens.

Beltegoed.nl contact voor de diensten van het telecombedrijf

Als telecomwinkel biedt Beltegoed.nl beltegoed aan voor uw telefoon. Een telefoon is namelijk handig in gebruik, maar zonder een vorm van beltegoed, smstegoed of abonnement kunt u niet bellen, sms-en of internetten met het apparaat. Met Beltegoed.nl kunt u uw beltegoed opwaarderen, waardoor u voor een aantal minuten kunt bellen. Dit beltegoed is van uiteenlopende providers verkrijgbaar, zoals van Vodafone, Telfort, Lebara, Telesur, KPN, Lycamobile of Tele2 Toggle Mobile. U ontvangt bij uw bestelling een beltegoed waarmee u kunt bellen totdat uw tegoed leeg is.

Met Beltegoed.nl contact via de website

Het ontvangen van bel- en sms tegoed bij Beltegoed.nl regelt u in 30 seconden. U ontvangt een code via uw e-mail, waarmee u gemakkelijk het tegoed kunt opwaarderen. Daarnaast rekent u uw tegoed betrouwbaar en veilig af. Wilt u echter voor uw bel- of sms tegoed contact opnemen met Beltegoed.nl omdat u een vraag heeft? Bekijk dan eerst de pagina met veelgestelde vragen op de Beltegoed.nl website. Op de pagina zijn de help-onderwerpen ingedeeld per categorie. Zo vindt u hier antwoorden over onderwerpen als terugbetalingen, de codes, het beltegoed en kwesties rondom oplichting en fraude. Zo leest u hier over betaalmethodes, hoe Beltegoed.nl omgaat met uw persoonlijke gegevens of over de veiligheid van betalingen via de website van Beltegoed.nl.

Bereik de Beltegoed.nl klantenservice via online contactformulier

Beltegoed.nl is gevestigd op Amsteldijk 216, 1079 LK Amsterdam. Het is niet mogelijk om Beltegoed.nl te bellen. Het bedrijf is alleen via het online contactformulier op de website bereikbaar. Bij het online contactformulier geeft u uw naam en adres op, en een zo gedetailleerd mogelijke uitleg van uw vraag. Als u een order-id heeft, stuurt u dit mee met het online contactformulier. Dit is een code van acht cijfers die met uw bevestigingsmail bij de aankoop wordt meegestuurd. Ook is het mogelijk om bestanden bij het contactformulier mee te zenden. Over het algemeen reageert de Beltegoed.nl klantenservice binnen één werkdag, vaak nog sneller. Als het echter druk is, communiceert Beltegoed.nl dit op de Help-pagina.