Artis

 klantenservice

Over Artis

Artis is een park in hartje Amsterdam waar cultuur, erfgoed en natuur samen komen. In 2015 werd Artis uitgeroepen tot de beste dierentuin van de Benelux door de bezoekers van TripAdvisor. Het park is in verschillende delen verdeeld. Zo ontmoet u de apen in het Apenhuis en herbergt het Vogelhuis vele diverse vogelsoorten. Micropia is het eerste microbenmuseum ter wereld, hier ontdekt u de allerkleinste organismen ter wereld. Wie gek is op de ruimte kan terecht in het Planetarium. De kleurenpracht van honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen zullen u betoveren. Op de Savanne leven giraffen samen met koedoes en zebra’s. Het monumentale Aquarium wordt bewoond door diverse tropische vissen. Maar in Artis vindt u meer dan dieren alleen.

In het historische stadspark kuiert u tussen de eeuwenoude bomen en diverse plantensoorten. Bij Artis ervaart u de betekenis van de natuur in de samenleving.

Artis klantenservice

Heeft u een vraag over een de openingstijden van Artis? Wilt u graag weten welke attracties er gesloten zijn? Of wilt u graag lid worden van Artis en heeft u vragen over de voordelen? Neem dan contact op met de klantenservice van Artis. Dit kan via het Artis telefoonnummer 0900-2784796, waarvoor u per gesprek 55 cent plus uw gebruikelijke kosten betaalt. De klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00u en 18.00u. Het heeft vele voordelen om te bellen met de Artis klantenservice, net als bij de klantenservice van Efteling. Uw vragen en klachten worden onmiddellijk behandeld en u hoeft geen dagen te wachten op een passend antwoord. Zeker als u een dringende vraag heeft of een storing op de website van Artis ervaart, is telefonisch contact de beste manier om contact op te nemen met de klantenservice. Daarnaast is het vaak gemakkelijker om uw vraag of klacht te formuleren via de telefoon dan schriftelijk. Indien u belt over uw lidmaatschap is het aangeraden om uw lidnummer bij de hand te houden, zo kan de medewerker u sneller en eenvoudiger verder helpen.

Als u naar de klantenservice van Artis belt, krijgt u een keuzemenu te horen. Hieronder vindt u het keuzemenu zodat u op voorhand kunt bepalen welke optie het beste bij uw vraag past.

Artis keuzemenu
Toets 0 – Voor Engels
Toets 1 – Algemene informatie over het lidmaatschap of uw bezoek aan Artis
Toets 2 – Vragen over educatief bezoek
Toets 3 – Vragen over het boeken van een arrangement bij de horeca
Toets 4 – Een evenement plannen in Artis
Toets 5 – Vragen over het steunen van Artis
Toets 6 – Andere vragen

Is uw vraag niet dringend en neemt u liever schriftelijk contact op met Artis? Soms wilt u graag een schriftelijke weerslag van uw conversatie met de klantenservice. In dat geval kunt u een mail sturen naar info@artis.nl of het contactformulier op de website invullen. U kunt een antwoord verwachten binnen twee werkdagen.

Contact met Artis

Openingstijden Artis klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00

Telefoonnummers Artis klantenservice

Contact met ArtisNummer
Algemeen020 – 52 33 670

Overige contactmogelijkheden Artis klantenservice

Artis opzeggen

Artis direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/artis.

Artis ervaringen

6 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Artis? Laat ons je ervaring met Artis weten!
Beoordeel Artis

Adres Artis klantenservice

Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Rapportcijfer Artis klantenservice: 8.2

Rapportcijfer is gebaseerd op 6 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Artis klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Artis klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Artis Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Artis klantenservice?

6 reviews over “Artis”

 1. Rapportcijfer: 9.2

  Heel erg leuk, wij wonen in Amsterdam en gaan regelmatig met de kinderen naar Artis. Super leuk park en vriendelijk personeel.

 2. Rapportcijfer: 8.6

  Afgelopen zondag mijn neefje meegenomen naar Artis, heel erg gezellig. Leuk park en heerlijk in de stad.

 3. Rapportcijfer: 8

  Wij zijn met het gezin een dagje naar Artis gegaan en vonden het fantastisch. Mooi en schoon is het park. We moesten wel even wachten voordat we naar binnen konden, maar al met al een zeer leuke dag.

 4. Rapportcijfer: 8.6

  Heerlijk middagje Artis gedaan. Mooi dierenpark, vriendelijke verzorgers en kom hier al jaren met plezier.

 5. Rapportcijfer: 7.2

  Leuke aanbieding samen met de NS, dagkaart en entree artis. Ben samen met de kinderen een dagje naar Amsterdam geweest. Leuk dierenpark en we hadden er een gratis zonnetje bij.

 6. Rapportcijfer: 7.8

  Heel erg leuk dierenpark, leuke verzorgers die ook nog wat over de dieren kunnen vertellen. Dank voor de contactgegevens, ik heb het verjaardagsfeestje succesvol een weekje kunnen verschuiven.