Toverland

 klantenservice

Al meer dan 16 jaar is Attractiepark Toverland een waar toverland voor de hele familie. Met meer dan 30 spannende attracties en magische shows is Toverland een mooi park om een dag in door te brengen.

Wat is er allemaal te doen in Toverland?

Toverland bestaat uit verschillende themagebieden. Wanneer u binnenkomt stapt u meteen in het Land van Toos, waar een enorme beklimbare toverhoed staat met daarnaast een enorme zweefmolen. Het land staat in het teken van magie en staat vol met klimtoestellen en enkele attracties. Loopt u door een van de zijdeuren naar buiten dan ziet u een waar doolhof verschijnen.

Het tweede gebied draagt de naam Magic Forest. Hierin is een villa fiasco te vinden en een lange bobsleebaan. Verspreid over het hele gebied loopt een enorm klimtoestel met daarnaast een waterachtbaan, een echte aanrader!

Buiten het overdekte gebied van Toverland zijn er nog twee andere gebieden: Troy Area en de Magische Vallei. Troy Area is een gebied geheel in de stijl van de oude stad Troje. Hier kunt u een rit wagen in de hoogste, langste en snelste houten achtbaan van de Benelux. Tevens is er een groot schommelschip te vinden en zijn er vaak shows. In de Magische Vallei is nog een grote waterattractie te vinden naast een enorme waterval. Ook is er een attractie die niet alleen snel over de baan gaat, de karretjes waar u in zit draaien ook om hun as! Verder zijn ook hier weer verschillende klimtoestellen te vinden. Misschien nog wel het meest fascinerende in het gebied is de watershow, op bepaalde tijden overdag vind er een show plaats met muziek, licht en fonteinen.

Verder zijn er in alle gebieden genoeg zitplekken te vinden en verschillende eetgelegenheden. Zelf eten en drinken meenemen is ook geen probleem bij Toverland. Het park is ook ideaal om zelf relaxed te zitten terwijl de kinderen zelf op ontdekkingsreis gaan.

Contactgegevens:

Voor meer informatie bezoekt u de site van Toverland: https://www.toverland.com/

Tevens is Attractiepark Toverland te bereiken op dit telefoonnummer: 077 467 70 50

De dagelijkse openingstijden van Toverland zijn 10:00 tot 17:00. Deze openingstijden kunnen afwijken in vakanties.

Contact met Toverland

Openingstijden Toverland klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Toverland klantenservice

Contact met ToverlandNummer
Algemeen077 467 70 50

Overige contactmogelijkheden Toverland klantenservice

Toverland opzeggen

Toverland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/toverland.

Toverland ervaringen

8 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Toverland? Laat ons je ervaring met Toverland weten!
Beoordeel Toverland

Adres Toverland klantenservice

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
Rapportcijfer Toverland klantenservice: 7.7

Rapportcijfer is gebaseerd op 8 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Toverland klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Toverland klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Toverland Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Toverland klantenservice?

8 reviews over “Toverland”

 1. Rapportcijfer: 2

  Vorig jaar een topdag gehad in Toverland, daarom gebruik gemaakt van de gratis winter toverland actie. De kaarten op mijn naam besteld en weer dachten mijn man en ik samen met mijn neefjes een leuke dag te hebben. Totdat mijn man vorige week is geschept op het zebrapad. De plannen werden gewijzigd, maar gelukkig kon mijn zus (ouders) met haar kinderen, onze neefjes toch die kant op.
  Helemaal bij het park aangekomen, 2 uur rijden, mochten zij het park niet in met deze tickets. Omdat de kaartjes op mijn naam stonden. Dezelfde neefjes waren mee. Maar er viel niet over te praten. De medewerkster aan de lijn meldde zelfs dat wanneer ik de kaarten op naam van mijn neef zou zetten en hem vervolgens met klasgenootjes zou sturen. Dan had dat geen probleem geweest. De naam van de besteller van de keerden moet overeenkomen met de naam in het paspoort.
  Mijn zus heeft als laatste redding de foto’s van mijn man getoond en ik ben nog voor ze gaan bellen. Ons hele leven staat op dit moment op z’n kop en dit konden we er net niet bij hebben.
  Ik betreur echt dat deze lieve mensen zo zijn weggestuurd met 4 geldige tickets op zak. Maar door de kleine lettertjes zo zijn weggestuurd.
  Super verdrietig ben ik er van..
  En die 4 tickets? Die zijn nu weg, we mochten ze ook niet omzetten.

 2. Rapportcijfer: 7.6

  Wat een super leuke dag hebben wij gehad in Toverland, we troffen het met het weer, maar ook met de wachtrijen voor de attracties. We hebben ook een hapje gegeten in Toverland en al met al hebben ik en de kinderen heerlijk genoten. Echt een aanrader.

 3. Rapportcijfer: 7.8

  Heel erg leuk attractiepark, we komen hier eigenlijk ieder jaar en het bevalt ons iedere keer weer. We genieten vooral van de Troy Area en de Magische Vallei.

 4. Rapportcijfer: 9

  Wat een super leuk themapark! Wij zijn met 8 kinderen hier een verjaardagsfeestje gaan vieren, we hebben een erg leuke dag gehad. Zojuist hebben wij de klantenservice gesproken en de verloren jas is weer terecht en wordt per post opgestuurd. Heelerg bedankt.

 5. Rapportcijfer: 8

  Eenvoudig en direct verbonden, fantastisch ­čÖé

 6. Rapportcijfer: 7.8

  Attractiepark Toverland is een super leuk attractiepark. Wij zijn hier geweest en het regende. Maar gelukkig is bijna het hele park overdekt. Echt een aanrader, ook voor kinderfeestjes.

 7. Rapportcijfer: 9.8

  Bedankt voor de fijne service, ben snel doorgeschakeld en heb geen klachten.