Toverland

Al meer dan 16 jaar is Attractiepark Toverland een waar toverland voor de hele familie. Met meer dan 30 spannende attracties en magische shows is Toverland een mooi park om een dag in door te brengen.

Wat is er allemaal te doen in Toverland?

Toverland bestaat uit verschillende themagebieden. Wanneer u binnenkomt stapt u meteen in het Land van Toos, waar een enorme beklimbare toverhoed staat met daarnaast een enorme zweefmolen. Het land staat in het teken van magie en staat vol met klimtoestellen en enkele attracties. Loopt u door een van de zijdeuren naar buiten dan ziet u een waar doolhof verschijnen.

Het tweede gebied draagt de naam Magic Forest. Hierin is een villa fiasco te vinden en een lange bobsleebaan. Verspreid over het hele gebied loopt een enorm klimtoestel met daarnaast een waterachtbaan, een echte aanrader!

Buiten het overdekte gebied van Toverland zijn er nog twee andere gebieden: Troy Area en de Magische Vallei. Troy Area is een gebied geheel in de stijl van de oude stad Troje. Hier kunt u een rit wagen in de hoogste, langste en snelste houten achtbaan van de Benelux. Tevens is er een groot schommelschip te vinden en zijn er vaak shows. In de Magische Vallei is nog een grote waterattractie te vinden naast een enorme waterval. Ook is er een attractie die niet alleen snel over de baan gaat, de karretjes waar u in zit draaien ook om hun as! Verder zijn ook hier weer verschillende klimtoestellen te vinden. Misschien nog wel het meest fascinerende in het gebied is de watershow, op bepaalde tijden overdag vind er een show plaats met muziek, licht en fonteinen.

Verder zijn er in alle gebieden genoeg zitplekken te vinden en verschillende eetgelegenheden. Zelf eten en drinken meenemen is ook geen probleem bij Toverland. Het park is ook ideaal om zelf relaxed te zitten terwijl de kinderen zelf op ontdekkingsreis gaan.

Contactgegevens:

Voor meer informatie bezoekt u de site van Toverland: https://www.toverland.com/

Tevens is Attractiepark Toverland te bereiken op dit telefoonnummer: 077 467 70 50

De dagelijkse openingstijden van Toverland zijn 10:00 tot 17:00. Deze openingstijden kunnen afwijken in vakanties.

Openingstijden Toverland klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Toverland

Telefoonnummer Toverland klantenservice

Telefoonnummer
077 467 70 50
Belkosten
lokaal tarief

Adres Toverland klantenservice

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

E-mailadres Toverland klantenservice

E-mailadres
onbekend

Toverland opzeggen

Toverland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/toverland.

Toverland ervaringen

7 ervaringen.

7 gedachten over “Toverland”

  1. Wat een super leuke dag hebben wij gehad in Toverland, we troffen het met het weer, maar ook met de wachtrijen voor de attracties. We hebben ook een hapje gegeten in Toverland en al met al hebben ik en de kinderen heerlijk genoten. Echt een aanrader.

  2. Heel erg leuk attractiepark, we komen hier eigenlijk ieder jaar en het bevalt ons iedere keer weer. We genieten vooral van de Troy Area en de Magische Vallei.

  3. Wat een super leuk themapark! Wij zijn met 8 kinderen hier een verjaardagsfeestje gaan vieren, we hebben een erg leuke dag gehad. Zojuist hebben wij de klantenservice gesproken en de verloren jas is weer terecht en wordt per post opgestuurd. Heelerg bedankt.

  4. Eenvoudig en direct verbonden, fantastisch 🙂

  5. Attractiepark Toverland is een super leuk attractiepark. Wij zijn hier geweest en het regende. Maar gelukkig is bijna het hele park overdekt. Echt een aanrader, ook voor kinderfeestjes.

  6. Bedankt voor de fijne service, ben snel doorgeschakeld en heb geen klachten.

Plaats een reactie