Avonturenpark Hellendoorn

Over Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark. Het park bevindt zich aan de Luttenbergerweg 22, 7447PB in Hellendoorn. Avonturenpark Hellendoorn kenmerkt zich door haar gemoedelijke sfeer, een korte afstand tussen attracties en korte wachttijden. Het park opent op 27 maart 2016 haar deuren voor het nieuwe seizoen en is dan geopend tot november.

Avonturenpark Hellendoorn heeft meer dan 30 attracties. Onder deze attracties bevinden zich stoere en coole attracties, maar zijn er ook speciale attracties voor de allerkleinsten. Daarnaast worden er op het park ook meerdere shows gegeven, waaronder een zeeleeuwenshow.

Avonturenpark Hellendoorn is perfect voor een dagje uit met de familie of schoolreis, maar kan ook dienst doen als locatie bij een bedrijfsuitje. Op de website van het park vindt u hier meer informatie over.
Voor toegang tot het park kunt u gebruik maken van een (online) entreeticket. Wanneer u het park vaker wilt bezoeken is een abonnement ook mogelijk. Het park is te bereiken met het eigen of het openbaar vervoer. Een parkeerkaart kost 7,00 per auto per dag.

Op het park zijn honden toegestaan. Hiervoor wordt wel een kleine vergoeding gevraagd en de honden dienen te allen tijden aangelijnd te zijn. Het is mogelijk om op Avonturenpark Hellendoorn rolstoelen en kinderwagens te huren. Daarnaast zijn er tegen betaling ook kluisjes aanwezig. Indien noodzakelijk kunt u gebruik maken van de EHBO-post op het park.

Waterpark

Aquaventura Slidepark is een outdoor waterpark van 5000m2 groot. Het waterpark heeft 11 glijbanen, die voorzien zijn van uitglijdbakken. Het waterpark bestaat namelijk alleen uit glijbanen. Het waterpark kan alleen bezocht worden door bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn. Tickets kosten 3,00 per persoon en zijn alleen te verkrijgen in combinatie met een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. Het waterpark is geopend van juni tot en met september.

Contact

Voor vragen, tips, opmerkingen of klachten neemt u contact op via info@avonturenpark.nl. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Hiervoor belt u naar 0548-659159.

Openingstijden Avonturenpark Hellendoorn klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00
Avonturenpark Hellendoorn

Telefoonnummer Avonturenpark Hellendoorn klantenservice

Telefoonnummer
0548 - 659 159
Belkosten
lokaal tarief

Adres Avonturenpark Hellendoorn klantenservice

Luttenbergerweg 22
Hellendoorn

E-mailadres Avonturenpark Hellendoorn klantenservice

Avonturenpark Hellendoorn opzeggen

Avonturenpark Hellendoorn direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/avonturenpark hellendoorn.

Avonturenpark Hellendoorn ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie