Disclaimer

Op deze pagina vindt u de disclaimer van klantenservicespot.nl. U leest hier onder welk voorbehoud de informatie op onze website aan u wordt aangeboden. De inhoud van onze website wordt met de grootste zorg samengesteld. Echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke incorrectheden. Ditzelfde geldt voor eventuele extra belkosten die voortvloeien uit de onjuiste vermelding van een keuzemenu of kosten die worden gemaakt wegens het gebruik van onze informatie- en doorverbinddienst. Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor informatie op websites waarnaar wij verwijzen.

Auteursrecht

Alle teksten die op onze website worden getoond, vallen onder het auteursrecht of genieten anderszins wettelijke bescherming. Dit houdt ook in dat het niet toegestaan is om de inhoud van klantenservicespot.nl ten behoeve van commerciële doeleinden te kopiëren. Indien u de informatie op onze website niet kopieert, verspreidt of anderszins gebruikt, wordt deze gratis aan u ter beschikking gesteld. Wilt u tekst, foto’s, andere materialen of delen daarvan gebruiken, dan dient u daar uitdrukkelijk schriftelijke toestemming voor aan te vragen. U kunt uw aanvraag e-mailen naar info@klantenservicespot.nl, of een brief versturen naar Telemedia SL, Koninginneweg 11, 1217 KP Hilversum.

Onjuiste en/of onvolledige informatie

Klantenservicespot besteedt de grootste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens die op deze website vermeld staan. Echter kunnen wij ondanks onze inspanningen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventueel onjuiste en/of onvolledige informatie. Het gebruik van de informatie op deze website geschiedt dus met risico voor de gebruiker. De informatie op deze website wordt zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid aangeboden.

Correctie van onjuistheden

De telefoonnummers en telefonische keuzemenu’s die door klantenservices van bedrijven worden gehanteerd, veranderen regelmatig. Uiteraard kunt u erop rekenen dat wij onze uiterste best doen om de informatie op klantenservicespot.nl actueel te houden. Ontdekt u een fout, dan waarderen we het ten zeerste wanneer u ons hiervan op de hoogte stelt. Dit kunt u zowel telefonisch, via het nummer 020-5050500, of middels het versturen van een e-mail naar info@klantenservicespot.nl doen, of door een brief naar ons postadres te verzenden.