Trekpleister

 klantenservice

Over Trekpleister

Trekpleister is een deel van A.S. Watson Health & Beauty Continental Europe BV. Deze marktleider in de wereld van health & beauty is, naast Trekpleister, ook eigenaar van Prijsmepper, Pour Vous, ICI PARIS XL en Kruidvat. De groep werd opgericht in 1841 en is sindsdien de grootste internationale gezondheids- en schoonheidsretailer ter wereld. De groep bezit meer dan 16.400 winkels, verspreid over 29 landen.

Trekpleister zelf heeft bijna 200 winkels in Nederland. Bij deze buurtdrogist bekomt u altijd veel voordeel dankzij de vele acties, verrassende aanbiedingen en vaste lage prijzen. U vindt er een groot aanbod aan health & beautyproducten en branchevreemde artikelen. De vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd klaar om u het nodige advies te geven over schoonheids- en verzorgingsproducten, over vitamines en voedingssupplementen en over zelfzorggeneesmiddelen. Zowel in de winkels als online koopt u snel en eenvoudig de producten die u nodig hebt. Het motto van Trekpleister is Altijd meer drogist voor jou!

Het vertrouwde voordeel van Trekpleister

Trekpleister heeft ruim 180 winkels en 1755 medewerkers. Daarmee is zij een belangrijke speler op de Nederlandse health & beautymarkt. De Trekpleister is een prijsbewuste buurtdrogist, waar deskundige en vriendelijke medewerkers werkzaam zijn. Er wordt advies gegeven over onder andere schoonheids- en verzorgingsproducten, zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en voedingssupplementen. Er zijn vaak grote acties in en aanbiedingen op het ruime assortiment. Hiermee probeert de keten haar motto na te komen: ‘’Het vertrouwde voordeel van Trekpleister’’.

Goede doelen

Ieder jaar ondersteunt Trekpleister diverse lokale goede doelen. Zij willen graag een steentje bijdragen aan de maatschappij. Bij iedere opening van een filiaal wordt er een bedrag gedoneerd aan een lokaal goed doel. Trekpleister ondersteunt onder andere Stichting Opkikker. Zij organiseren gezellige en ontspannen activiteiten voor langdurige zieke kinderen en hun families. Stichting Opkikker wil de kinderen die voortdurend leven in onzekerheid een leuke dag bezorgen. Zij steunen de Stichting door middel van verkoop van leuke ‘’Opkikker producten’’. Ook is het mogelijk om oude mobiele telefoons in te leveren bij Trekpleister. De opbrengst daarvan gaat naar Stichting Opkikker.

Contact

De Trekpleister is bereikbaar op verschillende nummers. Deze nummers zijn bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur van maandag tot er met vrijdag. Allereerst is de Klantenservice Trekpleister Winkels bereikbaar voor vragen over de winkels op het nummer: 0900 875 80 000. Daarnaast is klantenservice Webshop bereikbaar voor vragen over de webshop op het nummer: 0900 252 62 70. Voor vragen over foto’s is de klantenservice Foto bereikbaar op het nummer: 0900 873 68 60. De klantenservice Cartridges is bereikbaar op: 0900 665 51 en klantenservice Geldzaken op: 0900 878 37 90. Op de website is ook een contactformulier beschikbaar. De Trekpleister streeft er naar om klachten inhoudelijk binnen 14 dagen te beantwoorden. Als een klacht niet goed is opgelost volgens de klant dan kan er in beroep worden gegaan bij de Geschillencommissie. Hiervoor verwijst de Trekpleister naar de site: www.sgc.nl. De website biedt ten slotte een lijst waar veel gestelde vragen zijn beantwoord.

Trekpleister klantenservice

Heeft u een vraag over een product en de voorraad van het product? Heeft u online een bestelling geplaatst en wilt u een wijziging doen aan de bestelling? Heeft u advies nodig over een voedingssupplement? Neem dan contact op met de Trekpleister klantenservice. U kunt de Trekpleister klantenservice bellen op het telefoonnummer 0318 798 566. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30u en 17.30u en zaterdag tussen 9.30u en 18.00u. Het heeft vele voordelen om telefonisch contact op te nemen met Trekpleister. Via de telefoon is het eenvoudig om je vraag, probleem of klacht te formuleren. Daarnaast krijgt u direct antwoord op uw vraag. Het is een snelle en eenvoudige manier om het antwoord te krijgen dat u nodig heeft. Indien u contact opneemt in verband met uw online bestelling is het aangeraden om uw ordernummer bij de hand te houden. Zo maakt u het de medewerker een stuk makkelijker om uw bestelling op te zoeken.

Het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met één van de winkels van Trekpleister. Op de website vindt u de adressen van de winkels maar er zijn geen telefoonnummers te vinden.

Heeft u geen dringende vraag en neemt u liever schriftelijk contact op met de Trekpleister klantenservice? Dat kan! Er zijn verschillende manieren om schriftelijk in contact te treden met Trekpleister. Via social media Twitter en Facebook kunt u een direct bericht sturen naar de klantenservice van Trekpleister. Op deze kanalen krijgt u een antwoord van maandag tot vrijdag. Op de website kunt u chatten met de virtuele assistent Tess. Uw vragen worden zo goed mogelijk beantwoord door de chatbot en als u niet het antwoord krijgt dat u nodig heeft, krijgt u de kans om met een medewerker te chatten. De chat met een medewerker is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00u en 19.30u.

Contact met Trekpleister

Openingstijden Trekpleister klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Trekpleister klantenservice

Contact met TrekpleisterNummer
Algemeen0900 875 80 00

Overige contactmogelijkheden Trekpleister klantenservice

Trekpleister opzeggen

Trekpleister direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/trekpleister.

Trekpleister ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Trekpleister? Laat ons je ervaring met Trekpleister weten!
Beoordeel Trekpleister

Adres Trekpleister klantenservice

Nijborg 17
Renswoude
Rapportcijfer Trekpleister klantenservice: 5

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Trekpleister klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Trekpleister klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Trekpleister Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Trekpleister klantenservice?

2 reviews over “Trekpleister”

  1. Rapportcijfer: 8

    Zit bij mij om de hoek, Erg blij mee omdat ze goedkoper zijn dan de andere grote drogisterijen. Ik vind ook dat het personeel altijd goed helpt!