FedEx

 klantenservice

Over FedEx

FedEx is een wereldwijd bedrijf dat als missie heeft om mensen te verbinden. Zij hebben een uitgebreid aanbod van transportoplossingen, zakelijke oplossingen en e-commerce mogelijkheden. Het bedrijf opereert in meer dan 220 landen en gebieden en heeft 78 luchthavens ter beschikking. Het team bestaat uit bijna 50.000 medewerkers wereldwijd. Het wagenpark bestaat uit meer dan 6.500 trailers en vrachtwagens en meer dan 25.000 shuttles en bestelwagens. De luchtvloot bevat ongeveer 70 vliegtuigen.
FedEx Express Europe is al meer dan 35 jaar operatief in Europa. Het bedrijf biedt klanten toegang tot het grootste luchtvrachtnetwerk ter wereld en een uitgebreid wegennetwerk in Europa. Het hoofdkantoor van FedEx Europe bevindt zich in Hoofddorp, Nederland.

Het bedrijf draag duurzaamheid hoog in het vaandel en wil de wereld verbinden zonder dat het milieu er aan ten onder gaat. Tegen 2040 wil het bedrijf CO2-neutraal zijn. Daarvoor hebben ze een driedelig initiatief opgestart. Door oudere voertuigen en technologieën te vervangen en vernieuwen, reduceren ze hun afvalproductie en emissies. Door te investeren in het Yale Center for Natural Carbon Capture werken ze mee aan een onderzoek dat zich bezighoudt met manieren om CO2 op te slaan. Als laatste inspireren ze anderen om duurzamer te worden, van afvalreductie tot milieuvriendelijke verpakkingen.

Contact FedEx

U kunt diverse vragen hebben over FedEx:
– Hoe maak ik een FedEx account aan?
– Heb ik een account nodig om pakketjes te verzenden?
– Hoe start ik met online verzenden?
– Hoe kan ik verzendmateriaal bestellen?
– Welke verzenddocumenten heb ik nodig om een pakket internationaal te verzenden?
– Welke service is het beste geschikt om mijn pakket te verzenden?

Voor een antwoord op al uw dringende vragen of klachten neemt u best contact op met de klantenservice van FedEx. Dit kan telefonisch op het telefoonnummer van FedEx: 0800 0222 333. Dit is een gratis lijn. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00u en 19.00u. Door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice krijgt u snel en eenvoudig een antwoord op al uw vragen. Het is gemakkelijk om uw vraag of klacht via de telefoon te formuleren en eventuele bijkomende vragen van de medewerker kunt u direct beantwoorden. Indien u belt in verband met uw account is het aangeraden om uw accountnummer vooraf even op te zoeken. Zo bespaart u de medewerker en uzelf tijd en opzoekwerk.

Heeft uw vraag of klacht geen haast of heeft u liever een schriftelijke neerslag van uw conversatie met de klantenservice van FedEx? Stuur dan een mail naar netherlands@fedex.com. Het kan enkele werkdagen duren alvorens u een reactie ontvangt op uw mail.

Op de website kunt u ook chatten met de virtuele assistent van FedEx. Deze assistent verwijst u door naar de pagina waarop u mogelijks het antwoord op uw vraag kunt vinden. Indien uw vraag niet naar tevredenheid werd beantwoord, raadt de chatbot u aan om telefonisch of via de mail contact op te nemen met de klantenservice van FedEx.

Contact met FedEx

Openingstijden FedEx klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers FedEx klantenservice

Contact met FedExNummer
Algemeen0800 - 02 22 333

Overige contactmogelijkheden FedEx klantenservice

FedEx opzeggen

FedEx direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/fedex.

FedEx ervaringen

22 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met FedEx? Laat ons je ervaring met FedEx weten!
Beoordeel FedEx

Adres FedEx klantenservice

De Run 4255
Veldhoven
Rapportcijfer FedEx klantenservice: 3.5

Rapportcijfer is gebaseerd op 22 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de FedEx klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de FedEx klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel FedEx Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de FedEx klantenservice?

22 reviews over “FedEx”

  1. Rapportcijfer: 1

    HALLO ZEER SLECHTE COMUNUCATIEIK WACHT AL EEN 4WEKEN OP EEN RING UIT ISRAEL IS NU IN UTRECHT zij hebben mijn juiste imail daar hebben ( fedex) op het zelfde imail diversen keren berichten naar mij toegestuurd ook heb ik de invoerechten kosten overgemaakt naar fedex ,,en nu zijn ze ineens ons oude email adres gaan gebruiken je kunt totaal geen normaal contact krijgen met deze organisatie en mijn betaalde ring van met invoerrechten a 1771 euro hoe krijg ik deze thuis in kappel avezaath alles bijelkaar wacht ik nu al meer dan 4 weken op de levering bij mij thuis opFEDEX