Primark Amsterdam klantenservice

Primark Amsterdam klantenservice contact

Primark is een internationale modeketen die bekend staat om trendy en scherp geprijsde kleding. Het van oorsprong Iers bedrijf heeft ook in Nederland een aantal winkels, waaronder in Amsterdam. Heeft u bij de Primark Amsterdam iets gekocht, maar heeft u een vraag of klacht en wilt u de Primark Amsterdam klantenservice spreken? Dan kunt u direct naar het Amsterdamse filiaal bellen op 020 – 604 1521. U krijgt dan een winkelmedewerker van de winkel in Amsterdam aan de telefoon die u verder kan helpen. Dit nummer belt u dus als u bijvoorbeeld een vraag over de voorraad in de winkel of een andere specifieke vraag heeft voor de Primark in Amsterdam.

Primark klantenservice contact met het hoofdkantoor

Heeft u geen specifieke vraag aan de Primark klantenservice? Ook dan kunt u naar de Primark Amsterdam klantenservice bellen op 020-604 1521. In sommige gevallen kan de Primark Amsterdam uw vraag toch beantwoorden. Is dit niet het geval, dan kunt u mailen naar het hoofdkantoor van Primark via het e-mailadres helpen.nl@help.primark.com. Verder is aan te raden om de klantenservicepagina van de Primark-website te bekijken, want hier staat ook een pagina met veel gestelde vragen. Als u dus een algemene vraag over de Primark heeft, dan is de kans groot dat het antwoord hier tussen staat en u dus niet hoeft te bellen of wachten op een e-mail.

Contact met anderen klantenservices opnemen

Heeft u ergens anders kleding gekocht en wilt u van andere kledingwinkels de contactgegevens van de klantenservice hebben? Dan zit u bij KlantenserviceSpot natuurlijk ook aan het juiste adres. In de database van KlantenserviceSpot vind u contactgegevens van andere winkels zoals bijvoorbeeld de Otto klantenservice of Bol com klantenservice, En heeft u spullen online besteld en is uw pakketje zoek geraakt, dan kunt u via KlantenserviceSpot ook de gegevens van de DHL of PostNL klantenservice opzoeken.