UWV contact

 klantenservice

Meteen met het UWV contact dankzij Klantenservicespot.nl

Zoekt u het telefoonnummer van het UWV om uw uitkering te regelen? Of wilt u meer weten over de onlinedienstverlening van het UWV? Dankzij Klantenservicespot.nl neemt u gelijk met het UWV contact op via het juiste UWV telefoonnummer. Bedrijven en organisaties staan erom bekend onoverzichtelijk de contactgegevens op hun website te plaatsen. Dankzij Klantenservicespot.nl ziet u in één oogopslag welk telefoonnummer of adres u kunt bereiken. Zo heeft u met Transavia contact over uw reis, met de Hema klantenservice over de openingstijden van de winkel en met het Belasting telefoon nummer over uw fiscale zaken. Lees hieronder hoe u de UWV klantenservice kunt bereiken.

Contact met het UWV voor de werknemersverzekeringen

Het UWV, oftewel het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen, verzorgt de uitvoering van de werknemersverzekeringen in Nederland. U kunt hierbij denken aan de WW, WIA, WAZ, WAO, Wazo en Ziektewet. Daarnaast verstrekt het UWV arbeidsmarkt- en gegevensdiensten. Voor een groot deel vindt deze dienstverlening online plaats, samen met klanten, experts en partners. Het UWV houdt zich met name bezig met de ondersteuning van ieders dienstverlening, het benutten van elkaars expertise en het gezamenlijk uitvoeren van activiteiten. Integriteit staat bij het UWV voorop, aangezien iedere Nederlandse burger erop moet kunnen vertrouwen dat het UWV verantwoordelijk omgaat met de persoonlijke gegevens. De UWV klantenservice is dan ook uiterst professioneel en gaat vertrouwelijk met uw informatie om.

Het UWV bellen voor uw vragen

Is er een UWV storing waardoor u niet bij uw gegevens kunt komen op de website, of heeft u een andere vraag over uw uitkering? Dan kunt u als particulier het UWV bellen op het UWV telefoonnummer 088-8989294. De UWV klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. U betaalt de reguliere belkosten, afhankelijk van uw telefoonaanbieder. Bent u een werkgever? Dan belt u naar het UWV telefoonnummer 088-8989295 voor uw vragen. Ook hier geldt hetzelfde tarief en openingstijden. UWV zakelijk bereikt u op het telefoonnummer 088-8982010.

Contact met het UWV via de website

Naast bellen met het UWV vindt u allerlei manieren om via de website met de instantie contact op te nemen. Zo vindt u verschillende contactformulieren op de UWV website. Zo geeft u bijvoorbeeld gemakkelijk een wijziging in uw persoonlijke situatie door via het wijzigingsformulier. Ook vindt u op de contactpagina alle adresgegevens en postadressen van het UWV. Voor doven en slechthorenden is er een speciale chat dienst aanwezig en een vragenformulier.

Sociale media voor contact met het UWV

Het webcare team van het UWV beantwoordt iedere dag tussen 08:00 en 17:00 uur uw vragen op Twitter bij het account @UWVNL. Hier leest u ook alles over de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie.

Contact met UWV contact

Openingstijden UWV contact klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers UWV contact klantenservice

Contact met UWV contactNummer
Algemeen0900 - 92 94

Overige contactmogelijkheden UWV contact klantenservice

UWV contact opzeggen

UWV contact direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/uwv contact.

UWV contact ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met UWV contact? Laat ons je ervaring met UWV contact weten!
Beoordeel UWV contact

Adres UWV contact klantenservice

La Guardiaweg 94-114
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de UWV contact klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de UWV contact klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel UWV contact Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de UWV contact klantenservice?