SVB bellen

 klantenservice

Eenvoudig en snel de SVB bellen met KlantenserviceSpot.nl

De meeste mensen krijgen vroeg of laat wel te maken met de Sociale Verzekeringsbank, oftewel de SVB. De SVB voert namelijk sociale verzekeringen uit zoals de AOW, kinderbijslag of het Persoonsgebonden budget (PGB) en veel mensen hebben hier op bepaalde momenten in hun leven recht op. De SVB bellen doet men dan ook om verschillende redenen, bijvoorbeeld omdat men een vraag heeft over de SVB kinderbijslag en men contact wilt met een SVB medewerker. Maar u kunt ook bellen met het SVB telefoonnummer over AOW gerelateerde vragen. Met de SVB over PGB contact opnemen is uiteraard ook mogelijk. Heeft u een vraag aan de SVB over kinderbijslag waarvoor u contact met de klantenservice wilt opnemen? Of zoekt u het telefoonnummer van de SVB om uw AOW te regelen? KlantenserviceSpot zorgt dat u binnen een handomdraai de juiste contactinformatie voorhanden heeft zodat u de juiste medewerkers van de SVB te pakken krijgt. In onze database vindt u een uiteenlopend aanbod aan telefoonnummers en andere contact gegevens van verscheidene bedrijven en organisaties. Van de AD klantenservice om uw abonnement te wijzigen tot de BCC klantenservice om een vraag over een product te stellen; van de Hema klantenservice om de openingstijden van een filiaal op te vragen tot de Lufthansa contact informatie om vlucht te wijzigen. Bekijk meteen de SVB contact informatie om uw zaken te regelen.

De SVB bellen: de oudste uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland

Wanneer u gaat bellen met de SVB, neemt u contact op met de oudste uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland. De Sociale Verzekeringsbank, oftewel de SVB, is namelijk al circa honderd jaar oud. In 1901 werd de voorloper van de SVB opgericht, de Rijksverzekeringsbank. In de loop der tijd is de SVB uiteraard met de tijd meegegaan. Zo zijn veel processen geautomatiseerd en modern geworden. Inmiddels werken er ongeveer 3200 medewerkers bij de SVB. Het bedrijf werkt in opdracht van de overheid en andere instanties. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amstelveen, maar daarnaast zijn er nog negen andere kantoren verspreid over Nederland aanwezig. Deze kantoren bevinden zich in Groningen, Nijmegen, Deventer, Roermond, Breda, Leiden, Rotterdam, Zaanstad en Utrecht.

Contact met de SVB over taken die zij uitvoeren

Of u nu met de SVB over de PGB contact wil of vragen heeft over de AOW bij de SVB; iedere Nederlander komt op een gegeven moment in zijn of haar leven in aanraking met de instantie. De SVB voert namelijk de sociale verzekeringen en persoonsgebonden regeling uit voor oudere, nabestaanden, ouders, ouders met gehandicapte kinderen en kindgebonden budget, gepensioneerden die bijstand nodig hebben, asbestslachtoffers, zieken, remigranten, werkelozen met een gat in hun pensioen, oorlogsgetroffenen en verzetsdeelnemers. Ieder jaar keert de SVB zo’n 37 miljard euro uit aan ongeveer 5 miljoen cliënten. Verder zorgt de SVB de gratis salarisadministratie voor PGB budgethouders. Verder beoordeelt de SVB alle aanvragen door middel van serviceteams. Ook heeft de SVB een belangrijke taak om burgers te informeren over hun eigen sociale zekerheidssituatie. Hiervoor heeft de SVB de beschikking over een enorme basisadministratie waarin de gegevens van alle burgers van Nederland zijn verwerkt. Voortdurend worden deze gegevens in de database bijgewerkt.

SVB bellen of zelf antwoorden zoeken op website

Voordat u de telefoon oppakt om de SVB te bellen, kunt u eerst ook proberen om via de website van SVB naar informatie te zoeken. Op de site staat namelijk al veel algemene informatie over AOW, de kinderbijslag en de PGB en de kans is aanwezig dat hier al het antwoord van uw vraag bij staat. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u alsnog met SVB PGB contact opnemen. Om SVB te bellen, toetst u het volgende telefoonnummer in: 020 – 656 5656. Dit telefoonnummer is van het hoofdkantoor in Amsterdam, maar er zijn ook andere SVB kantoren door het hele land verspreid. Zo kunt u ook SVB bellen in Rotterdam (010 – 417 4010), SVB bellen in Utrecht (030 – 264 9010) en nog een aantal andere steden. U kunt maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur bellen. Verder kunt u via de website van SVB ook WhatsAppen en op deze manier met de SVB kinderbijslag contact krijgen. Meestal krijgt u binnen één uur respons.

De SVB bellen voor vragen in uw situatie

U kunt de SVB bellen op het telefoonnummer 020 656 5656. Dit telefoonnummer van het hoofdkantoor in Amsterdam is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Mocht u naar aanleiding hiervan een afspraak willen maken, dan is het bezoekadres Van Heuven Goedhartlaan 1, 1181 KJ in Amstelveen. Wilt u echter liever schriftelijk contact met de SVB, dan kunt u uw brief sturen naar het postadres SVB, Postbus 1100, 1180 BH, Amstelveen.

KlantenserviceSpot ook voor andere klantenservice contactgegevens

Heeft u naast de SVB ook nog te maken met andere instanties, dan kunt u ook bij KlantenserviceSpot terecht voor de juiste contactgegevens. Zo kunt u bijvoorbeeld opzoeken naar welk telefoonnummer u moet bellen als u UWV contact, IZA contact of Budget Energie contact zoekt. Maar ook als u iets heeft besteld bij een webshop en graag bijvoorbeeld de Otto klantenservice of BCC klantenservice wilt spreken, kunt u bij KlantenserviceSpot terecht voor de juiste informatie. Inmiddels bestaat KlantenserviceSpot al 10 jaar en hebben wij een eigen storingsdienst. Bij deze storingsdienst hebben we eigen personeel in dienst die een installatie bij u kan doen. En laat u een installatie doen samen met een buur of andere bekende, dan krijgt u beide 5% korting!

Contact met SVB bellen

Openingstijden SVB bellen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers SVB bellen klantenservice

Contact met SVB bellenNummer
Algemeen020 - 656 56 56

Overige contactmogelijkheden SVB bellen klantenservice

SVB bellen opzeggen

SVB bellen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/svb bellen.

SVB bellen ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met SVB bellen? Laat ons je ervaring met SVB bellen weten!
Beoordeel SVB bellen

Adres SVB bellen klantenservice

Van Heuven Goedhartlaan 1
Amstelveen
Rapportcijfer SVB bellen klantenservice: 6

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de SVB bellen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de SVB bellen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel SVB bellen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de SVB bellen klantenservice?

2 reviews over “SVB bellen”

 1. Rapportcijfer: 2

  Problem is they only contact you via noreply@svb.nl.
  So you cannot send documents, or long details from abroad.
  Sending it via Twitter and Facebook for everyone to see is NOT an alternative.

 2. Rapportcijfer: 10

  Door een trieste gebeurtenis hebben wij (helaas) met de SVB te maken gehad. Gelukkig waren zij erg professioneel en zijn wij vlot uit de brand geholpen.