Zwaluwhoeve

Zwaluwhoeve is een is een spa- en welnessresort. Dat betekent dus dat hier voor iedereen ontspanning te vinden is. Het is het meest centraal gelegen resort van Nederland. Daardoor is het dus ook populair onder mensen uit allerlei windstreken. Naast de goede faciliteiten is het een pluspunt dat het middenin de Veluwse natuur zijn ligging heeft. Er zijn kruidenbaden, dompelbaden, voetenbaden en een hele reeks andere speciale baden. Daarnaast zijn er verschillende soorten sauna’s, een zonnebank, massages en eetgelegenheden.

Sauna en behandeling

Om optimaal te profiteren van de ontspannende mogelijkheden van de Zwaluwhoeve zijn de arrangementen gecentreerd rond saunabezoek. In elk arrangement wordt uitgegaan van een bezoek aan één van de verschillende sauna’s. De andere behandelingen die mogelijk zijn worden hieraan gekoppeld. Daardoor kan dus optimaal geprofiteerd worden omdat een specifieke sauna aan een specifieke behandeling gekoppeld kan worden. Daarbij wordt vooral ook gezorgd dat alles goed verzorgd is, tot en met de badhanddoeken en slippers die verplicht zijn om te dragen. Het plaatsen van een reservering is zeer gemakkelijk en altijd nodig. Dit is onder andere van belang voor de gastenlimiet. Zo vinden alle bezoekers ook echt de rust die gezocht wordt.

Contact

Wilt u in contact komen met de Zwaluwhoeve, bijvoorbeeld om te reserveren of om meer informatie te vergaren, dan is dit gemakkelijk te verzorgen. Er zijn namelijk flink wat manieren om met het resort in contact te komen. Dit kan onder andere door het centrale telefoonnummer te draaien of door een e-mail te sturen. De Zwaluwhoeve is van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 te bereiken en op zon- en feestdagen van 09:00 tot 12:00. Dit kan gedaan worden door naar 088-0064844 te bellen.

Openingstijden Zwaluwhoeve klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Zwaluwhoeve

Telefoonnummer Zwaluwhoeve klantenservice

Telefoonnummer
088-0064844
Belkosten
lokaal tarief

Adres Zwaluwhoeve klantenservice

Zuiderzeestraatweg 108
3849 AJ Hierden

E-mailadres Zwaluwhoeve klantenservice

E-mailadres
onbekend

Zwaluwhoeve opzeggen

Zwaluwhoeve direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/zwaluwhoeve.

Zwaluwhoeve ervaringen

15 ervaringen.

15 gedachten over “Zwaluwhoeve”

 1. Ik probeer om mijn reservering om te zetten nou ben al twee dagen bezig en lukt maar niet ,kan ook niet bellen .

 2. Wilde er naar toe met korting actie. Ik check of er voor de badkleding dag nog plaats is. Er was genoeg plaats, dus ik koop de deal.
  Toen wilde ik reserveren kon dat niet met de korting bon wel nog plaats voor 2 kaartjes voluit betallen.
  Nu een kortingskaart voor niks.
  Super kwaad ben ik.
  Commercieel is Zwaluwhoeve geworden en slecht!!

 3. HELE SLECHTE COMMUNICATIE!!!! ZODRA JE EEN RESERVERING MAAKT GAAT ALLES GOED, ZODRA JE DEZE MOET ANNULEREN WEGENS PRIVEOMSTANDIGHEDEN KRIJG JE NIEMAND TE PAKKEN!!!!! EN DAN NA EEN WEEK EEN MAIL STUREN DAT ZE NIETS HEBBEN ONTVANGEN!!! HIER KOMEN JULLIE ECHT NIET MEE WEG!!! IK BEN ECHT ZZZZZOOOOOOOOOOOO PISSOFF!!! IK ZET MIJN NAAM HIER VOLUIT ONDER ZODAT JE WEET MET WIE JULLIE TE MAKEN HEBBEN!

Plaats een reactie