Zwaluwhoeve

 klantenservice

Zwaluwhoeve is een is een spa- en welnessresort. Dat betekent dus dat hier voor iedereen ontspanning te vinden is. Het is het meest centraal gelegen resort van Nederland. Daardoor is het dus ook populair onder mensen uit allerlei windstreken. Naast de goede faciliteiten is het een pluspunt dat het middenin de Veluwse natuur zijn ligging heeft. Er zijn kruidenbaden, dompelbaden, voetenbaden en een hele reeks andere speciale baden. Daarnaast zijn er verschillende soorten sauna’s, een zonnebank, massages en eetgelegenheden.

Sauna en behandeling

Om optimaal te profiteren van de ontspannende mogelijkheden van de Zwaluwhoeve zijn de arrangementen gecentreerd rond saunabezoek. In elk arrangement wordt uitgegaan van een bezoek aan één van de verschillende sauna’s. De andere behandelingen die mogelijk zijn worden hieraan gekoppeld. Daardoor kan dus optimaal geprofiteerd worden omdat een specifieke sauna aan een specifieke behandeling gekoppeld kan worden. Daarbij wordt vooral ook gezorgd dat alles goed verzorgd is, tot en met de badhanddoeken en slippers die verplicht zijn om te dragen. Het plaatsen van een reservering is zeer gemakkelijk en altijd nodig. Dit is onder andere van belang voor de gastenlimiet. Zo vinden alle bezoekers ook echt de rust die gezocht wordt.

Contact

Wilt u in contact komen met de Zwaluwhoeve, bijvoorbeeld om te reserveren of om meer informatie te vergaren, dan is dit gemakkelijk te verzorgen. Er zijn namelijk flink wat manieren om met het resort in contact te komen. Dit kan onder andere door het centrale telefoonnummer te draaien of door een e-mail te sturen. De Zwaluwhoeve is van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 te bereiken en op zon- en feestdagen van 09:00 tot 12:00. Dit kan gedaan worden door naar 088-0064844 te bellen.

Contact met Zwaluwhoeve

Openingstijden Zwaluwhoeve klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Zwaluwhoeve klantenservice

Contact met ZwaluwhoeveNummer
Algemeen088-0064844

Overige contactmogelijkheden Zwaluwhoeve klantenservice

Zwaluwhoeve opzeggen

Zwaluwhoeve direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/zwaluwhoeve.

Zwaluwhoeve ervaringen

19 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Zwaluwhoeve? Laat ons je ervaring met Zwaluwhoeve weten!
Beoordeel Zwaluwhoeve

Adres Zwaluwhoeve klantenservice

Zuiderzeestraatweg 108
3849 AJ Hierden
Rapportcijfer Zwaluwhoeve klantenservice: 7.3

Rapportcijfer is gebaseerd op 19 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Zwaluwhoeve klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Zwaluwhoeve klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Zwaluwhoeve Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Zwaluwhoeve klantenservice?

19 reviews over “Zwaluwhoeve”

 1. Rapportcijfer: 8

  Wat een drama je kunt nergens een telefoon nr vinden. Zo irritant

 2. Rapportcijfer: 4

  Zeer slecht bereikbaar! Telefonisch helemaal niet bereikbaar en via het contact formulier ook geen reactie gekregen. Wanneer je na het reserveren van een dag een behandeling erbij wilt boeken, is dit niet meer mogelijk omdat ze telefonisch niet bereikbaar zijn en niet reageren op de contact formulieren.

 3. Rapportcijfer: 8

  Ik probeer om mijn reservering om te zetten nou ben al twee dagen bezig en lukt maar niet ,kan ook niet bellen .

 4. Rapportcijfer: 4

  Ik probeer al drie dagen mijn e-ticket te verzilveren. Gek genoeg kom ik niet verder. Bel je even zou je denken, helaas geen nummer te vinden. Dan maar via de chat van facebook. Hoe zouden oudere mensen dit doen? ontmoedigd je wel om vaker te gaan….

 5. Rapportcijfer: 4

  Volledig mee eens, er moet beslist veel meer aandacht komen voor een goede communicatie dat geldt niet alleen voor de Zwaluwhoeve. Reserveringen verlopen moeizaam er moet een goede backoffice komen met een minimaal zo goed software systeem.

 6. Rapportcijfer: 8

  Wilde er naar toe met korting actie. Ik check of er voor de badkleding dag nog plaats is. Er was genoeg plaats, dus ik koop de deal.
  Toen wilde ik reserveren kon dat niet met de korting bon wel nog plaats voor 2 kaartjes voluit betallen.
  Nu een kortingskaart voor niks.
  Super kwaad ben ik.
  Commercieel is Zwaluwhoeve geworden en slecht!!

 7. Rapportcijfer: 8

  HELE SLECHTE COMMUNICATIE!!!! ZODRA JE EEN RESERVERING MAAKT GAAT ALLES GOED, ZODRA JE DEZE MOET ANNULEREN WEGENS PRIVEOMSTANDIGHEDEN KRIJG JE NIEMAND TE PAKKEN!!!!! EN DAN NA EEN WEEK EEN MAIL STUREN DAT ZE NIETS HEBBEN ONTVANGEN!!! HIER KOMEN JULLIE ECHT NIET MEE WEG!!! IK BEN ECHT ZZZZZOOOOOOOOOOOO PISSOFF!!! IK ZET MIJN NAAM HIER VOLUIT ONDER ZODAT JE WEET MET WIE JULLIE TE MAKEN HEBBEN!