FBTO

 klantenservice

Over FBTO

FBTO is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij uit Leeuwarden. FBTO begon in 1956 als Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. Sindsdien is het bedrijf gegroeid en inmiddels zijn er ruim 600.000 mensen verzekerd bij FBTO. FBTO was de eerste verzekeraar waar men direct een verzekering kon afsluiten. Dit is nog steeds zo, ongeacht welke leeftijd u heeft. FBTO is wel bedoeld voor consumenten, bedrijven kunnen er dus geen verzekeringen afsluiten.

FBTO klantenservice

FBTO heeft een uitgebreide pagina klantenservice op hun website. Hier kunt u verschillende dingen vinden. Zo kunt u polisvoorwaarden, brochures en andere pdf’s downloaden. Ook wordt er doorverwezen naar een pagina met veelgestelde vragen. Wijzigingen kunt u makkelijk en snel online doorgeven. Ook overlijden doorgeven en schade melden kan online. Ook kunt u hier inloggen op MijnFBTO. U polis staat daar online. Ook schade melden en gegevens veranderen kunt u zoals gezegd zelf doen. Daarnaast is er ook een FBTOdeclaratieapp om uw zorgnota te declareren. Veel van de klantenservice is dus online geregeld en u kunt veel zaken zelf vinden op de website.

Contact met FBTO

Naar eigen zeggen was FBTO toen zij begon (bijna 60 jaar geleden) de eerste Nederlandse direct writer. Dit hield in dat consumenten direct contact met FBTO op kon nemen. Dus zonder tussenkomst van anderen. Hoe is dat nu met de klantenservice van FBTO? FBTO is nog steeds makkelijk direct te bereiken en ook op veel verschillende kanalen. Zoals gezegd kunt u op de veelgestelde vragen pagina eerst kijken of uw vraag daar tussenstaat. Daarnaast kunt u e-mailen als u een vraag heeft. U krijgt dan binnen tien werkdagen antwoord op uw mail. Op de website is een lijst te vinden met reactietermijnen zodat u kunt zien hoelang u ongeveer moet wachten op reactie. Ook kunt u FBTO bellen. De telefonische klantenservice staat op de website uitgebreid toegelicht. U kiest op de website het product (de verzekering) waarover u een vraag hebt, dan komt u op de pagina terecht waarop het betreffende nummer staat dat u moet bellen. Op die manier krijgt u een medewerker aan de telefoon met de nodige kennis over het onderwerp waarvoor u belt. De wachttijd bedraagt in de meeste gevallen niet meer dan vijf minuten. Mocht dit wel zo zijn, dan kan u uw telefoonnummer achterlaten en wordt u teruggebeld. De FBTO klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.00 uur tot 21.00 en op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur. Naast telefoon- en mailcontact is het ook mogelijk om de FBTO klantenservice via sociale media te bereiken. U kunt vragen stellen via Twitter (@FBTOWebcare) en op Facebook (facebook.com/fbto).

Bezoek FBTO

Er zijn dus vele manieren waarop u direct contact kan hebben met FBTO. Het bezoekadres van FBTO is Lange Marktstraat 26 in Leeuwarden.

Contact met FBTO

Openingstijden FBTO klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -21:00
Dinsdag
08:00 -21:00
Woensdag
08:00 -21:00
Donderdag
08:00 -21:00
Vrijdag
08:00 -21:00
Zaterdag
09:00 -14:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers FBTO klantenservice

Contact met FBTONummer
Algemeen058 - 234 56 78

Overige contactmogelijkheden FBTO klantenservice

FBTO opzeggen

FBTO direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/fbto.

FBTO ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met FBTO? Laat ons je ervaring met FBTO weten!
Beoordeel FBTO

Adres FBTO klantenservice

Lange Marktstraat 26
Leeuwarden

Laat ons je ervaring met de FBTO klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de FBTO klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel FBTO Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de FBTO klantenservice?