Avéro Achmea

 klantenservice

Avéro Achmea Klantenservice

Avéro Achmea is het dochterbedrijf van Achmea Holding BV. Avéro Achmea is een verzekeringsmerk. Binnen het grote moederbedrijf van Achmea zich Avéro Achmea zich op de intermediaire markt. Avéro Achmea is een bedrijf dat onder andere verzekeringen aanbiedt, maar ook een aantal andere diensten. Door samen te werken met verschillende onafhankelijke adviseurs bent u ook verzekerd van een onafhankelijk advies. Indien u hier vragen over heeft kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice Avéro Achmea.

Moederbedrijf Achmea

Achmea Holding BV is in Nederland een van de grotere financiële dienstverleners en tevens ook de grootste verzekeraar van Nederland. Onder het moederbedrijf Achmea staan onder andere Centraal Beheer Achmea, FBTO, Interpolis, Zilveren Kruis Achmea, Agis, en natuurlijk Avero Achmea. Achmea kent een lange geschiedenis. Hiervoor moeten we terug gaan naar het jaar 1811 waarin Ulbe Piers Draisma de administratie van Achlum regelde. Sinds dat jaar zijn er verschillende fusies geweest wat leidde tot het moederbedrijf Achmea in de jaren ’90 tijdens de fusie met het Zilveren Kruis. Voor meer informatie over Achmea of Avéro Achmea kunt u een kijkje nemen op de website of contact opnemen met de klantenservice Avéro Achema.

Klantenservice

Avéro Achmea heeft een zeer uitgebreide klantenservice waaraan u verschillende soorten vragen kunt stellen. Deze vragen lopen uiteen van vragen over zorgverzekeringen tot vragen over het declareren van schade. Indien u direct contact wilt opnemen met de klantenservice Avéro Achmea dan kunt u dit op verschillende manieren doen. Voor vragen over de zorgverzekering kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 071 751 00 22 voor de klantenservice Avéro Achmea. Ook vanuit het buitenland is de klantenservice van Avéro Achmea goed te bereiken via het telefoonnummer.

Website Avéro Achmea

Naast de telefonische klantenservice Avéro Achmea kunt u natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van Avéro Achmea. Op de website kunt u terecht voor verschillende vragen en informatie over alle diensten die Avero Achmea aanbiedt zoals verschillende verzekeringen, tandartsverzekeringen, verzekeringen voor jongeren, aansprakelijkheidsverzekeringen, kostbaarhedenverzekeringen, ongevallenverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en andere diensten. Indien u vragen heeft over de website kunt u ook het beste de klantenservice Avéro Achmea bellen. Ook als u een klacht heeft is het mogelijk om dit via de website of via de klantenservice Avero Achmea in te dienen. Voor alle vragen die zowel via de website als via de telefonische klantenservice Avéro Achmea worden gesteld geldt uiteraard het onafhankelijke advies van de adviseurs van Avéro Achmea.

Contact met Avéro Achmea

Openingstijden Avéro Achmea klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Avéro Achmea klantenservice

Contact met Avéro AchmeaNummer
Algemeen0900 - 95 90

Overige contactmogelijkheden Avéro Achmea klantenservice

Avéro Achmea opzeggen

Avéro Achmea direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/avéro achmea.

Avéro Achmea ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Avéro Achmea? Laat ons je ervaring met Avéro Achmea weten!
Beoordeel Avéro Achmea

Adres Avéro Achmea klantenservice

Van Asch van Wijckstraat 55
Amersfoort
Rapportcijfer Avéro Achmea klantenservice: 1

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Avéro Achmea klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Avéro Achmea klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Avéro Achmea Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Avéro Achmea klantenservice?

1 reviews over “Avéro Achmea”