Liander storing

 klantenservice

Over Liander

Liander is een Nederlands nutsbedrijf dat het midden- en laagspanningselektriciteitsnet en het hoge en lagedruk gasnet in een deel van Nederland beheert. Liander N.V. is de grootste netbeheerder in Nederland. Liander N.V. beheert het energienetwerk in de provincies Gelderland en Noord-Holland en in grote delen van Flevoland, Friesland en Zuid-Holland. Liander N.V. was vroeger bekend onder de naam Continuon netbeheer. Liander N.V. is een bedrijfsonderdeel van het netwerkbedrijf Alliander. In juli 2008 is Liander N.V. afgesplitst van de Nuon-groep en voert het sinds 12 november 2008 de nieuwe naam Liander. Nuon gaat verder als productie- en leveringsbedrijf – dat de naam Nuon Energy zal voeren – Liander N.V. gaat verder als onafhankelijk regionaal netwerkbedrijf. Mede hierom is het belangrijk dat de Liander klantenservice duidelijk naar de klanten toe is en goed verloopt.

Veelgestelde vragen

Voor vragen over het bedrijf omtrent energie kunt u terecht op de veelgestelde vragen pagina van de website. Zo kunt u hier vragen vinden over of u kunt overstappen naar Liander en zo ja, hoe u dat doet en of hier kosten aan verbonden zijn. Zit u tijdelijk zonder stroom en/of gas als u overstapt en moet u uw huidige leverancier inlichten als u overstapt naar Liander? Antwoord op al deze vragen kunt u vinden op de veelgestelde vragen sectie van de website. Ook vragen over het betalen van uw voorschat of het opnemen en doorgeven van de meterstanden wordt hier besproken. Kunt u uw antwoorden hier niet vinden, dan kunt u contact opnemen met de Liander klantenservice.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de Liander klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Liander Facebook. Deze manier van de Liander klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Liander bereiken via @LianderNL. Als de medewerkers van de Liander klantenservice zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het ook via de telefoon of op LinkedIn proberen.

Liander Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Liander klantenservice. Hiervoor belt u tussen maandag en vrijdag van 08:00 uur tot 17:0 uur naar het nummer 0900 263 2630. Dit nummer kost 20 eurocent per gesprek. Ook in het geval dat u interesse hebt in een kennismakingsgesprek kunt u met dit nummer bellen of een kantoor bij u in de buurt zoeken.

Overige opties

Verder is het ook nog mogelijk om contact op te nemen met de Liander klantenservice via email. Dit doet u door een mailtje te sturen via het contactformulier. Ook kunt u een brief sturen naar uw dichtstbijzijnde Liander locatie. Deze vindt u door op de website via de Locatiezoeker uw postcode in te typen of te zoeken op stad.

Contact met Liander voor een storing

Het energie van Nederland behoort tot een van de betrouwbaarste wereldwijd. Toch kan het helaas voorkomen dat er een storing bij uw gas- of elektriciteitstoevoer voorkomt. Voor een Liander storing is het aan te raden om eerst op de website te onderzoeken of de hinder wordt vermeld. Per postcode vindt u in een eenvoudig overzicht de details van de stroomstoring. Ook ziet u per melding hoeveel klanten er getroffen zijn, of er een monteur aanwezig is, om welke straat het gaat en wanneer de storing waarschijnlijk verholpen is. Verder verwijst Liander u direct naar een pagina voor compensatie in verband met de Liander storing. Zo ontvangt u van Liander automatisch een compensatievergoeding als u langer dan vier uur geen stroom of gas heeft ontvangen.

Liander storing aanmelden via de website

Wanneer u met een Liander storing te maken heeft, geeft u gemakkelijk deze hinder op via de website van Liander. Via een keuzemenu geeft Liander vervolgens aan hoe u de storing kunt aangeven. Allereerst maakt u een keuze tussen een stroom- en een gasstoring. Bij een stroomstoring bereikt u de Liander klantenservice via Whatsapp op het telefoonnummer 0652797989. Ook kunt u bellen met 0800-9009 voor een stroom- of gasstoring. U krijgt vervolgens met Liander contact via een medewerker. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar en is gratis.

Ruikt u een gaslucht bij de Liander storing?

Kampt u met een Liander storing en ruikt u een gaslucht? Zet dan direct alle ramen en deuren open om het huis te luchten. U brengt alle aanwezigen in uw woning in veiligheid en zet de hoofdgaskraan dicht. U rookt niet, zet geen open vuur aan en sluit geen elektrische apparaten aan. Vervolgens belt u direct het Liander storingsnummer 0800-9009.

Klantenservice Liander geeft updates via sociale media

Op het moment dat er een Liander storing aanwezig is bij uw gas of elektriciteit, is het daarnaast aan te raden om de Twitter pagina van Liander in het oog te houden. Onder @LianderNL houdt het webcare team u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de Liander gas- of stroomstoring. Houd ondertussen uw woning warm door ramen en deuren te sluiten. Draai ook uw gaspitten of kookplaat uit, zodat deze niet opeens vol branden wanneer de Liander storing opgelost is. Door uw vriezer en koelkast zoveel mogelijk te sluiten, houdt u uw producten koel. Als wegens medische oorzaken of werkzaamheden stroom noodzakelijk, schakelt u een aggregaat in.

Liander storing met de slimme meter

Wilt u met Liander contact vanwege een Liander storing aan de slimme meter? Allereerst vindt u allerlei informatie over de slimme meter op de website van Liander. Zo leest u hier de handleiding en lost u veelvoorkomende vragen gemakkelijk op. Lukt het toch niet om de Liander storing met de slimme meter op te lossen? Neem dan met Liander contact op via het telefoonnummer 0800-9009. Klantenservicespot.nl zorgt ervoor dat u naast Liander direct met de juiste contactgegevens kunt bellen naar onder andere het UPS contact helpcentrum, de Hema klantenservice of het Belasting telefoon nummer. Zo bespaart u tijd en energie om uw vragen op te lossen.

Contact met Liander storing

Openingstijden Liander storing klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Liander storing klantenservice

Contact met Liander storingNummer
Algemeen0900 - 263 26 30

Overige contactmogelijkheden Liander storing klantenservice

Liander storing opzeggen

Liander storing direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/liander storing.

Liander storing ervaringen

3 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Liander storing? Laat ons je ervaring met Liander storing weten!
Beoordeel Liander storing

Adres Liander storing klantenservice

Utrechtseweg 68
Arnhem
Rapportcijfer Liander storing klantenservice: 3.7

Rapportcijfer is gebaseerd op 3 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Liander storing klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Liander storing klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Liander storing Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Liander storing klantenservice?

3 reviews over “Liander storing”

 1. Rapportcijfer: 1

  Na div. telefoontjes met Liander te hebben gepleegd nog steeds geen oplossing!
  Brief met uw kenmerk 000053876676 is BUITEN ALLE PROPORTIES !!!!

 2. Rapportcijfer: 8

  Goedendag. Wat ik zoek kan ik niet vinden, en dat is over.
  netbeheerkosten per dag.
  Waarom betalen wij meer als onze zoon.
  graag antwoord
  met vriendelijke groet R. Dekker

 3. Rapportcijfer: 2

  Uitermate irritant dat klantenservice geen email adres heeft. Ook is geen contactformulier te vinden. Ten slotte de website “aansluiting.liander.nl/metervervangen-dynniq” is een onbeveiligde website. Niet geschikt om gegevens te delen.