Liander

Over Liander

Liander is een Nederlands nutsbedrijf dat het midden- en laagspanningselektriciteitsnet en het hoge en lagedruk gasnet in een deel van Nederland beheert. Liander N.V. is de grootste netbeheerder in Nederland. Liander N.V. beheert het energienetwerk in de provincies Gelderland en Noord-Holland en in grote delen van Flevoland, Friesland en Zuid-Holland. Liander N.V. was vroeger bekend onder de naam Continuon netbeheer. Liander N.V. is een bedrijfsonderdeel van het netwerkbedrijf Alliander. In juli 2008 is Liander N.V. afgesplitst van de Nuon-groep en voert het sinds 12 november 2008 de nieuwe naam Liander. Nuon gaat verder als productie- en leveringsbedrijf – dat de naam Nuon Energy zal voeren – Liander N.V. gaat verder als onafhankelijk regionaal netwerkbedrijf. Mede hierom is het belangrijk dat de Liander klantenservice duidelijk naar de klanten toe is en goed verloopt.

Veelgestelde vragen

Voor vragen over het bedrijf omtrent energie kunt u terecht op de veelgestelde vragen pagina van de website. Zo kunt u hier vragen vinden over of u kunt overstappen naar Liander en zo ja, hoe u dat doet en of hier kosten aan verbonden zijn. Zit u tijdelijk zonder stroom en/of gas als u overstapt en moet u uw huidige leverancier inlichten als u overstapt naar Liander? Antwoord op al deze vragen kunt u vinden op de veelgestelde vragen sectie van de website. Ook vragen over het betalen van uw voorschat of het opnemen en doorgeven van de meterstanden wordt hier besproken. Kunt u uw antwoorden hier niet vinden, dan kunt u contact opnemen met de Liander klantenservice.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de Liander klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Liander Facebook. Deze manier van de Liander klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Liander bereiken via @LianderNL. Als de medewerkers van de Liander klantenservice zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het ook via de telefoon of op LinkedIn proberen.

Liander Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Liander klantenservice. Hiervoor belt u tussen maandag en vrijdag van 08:00 uur tot 17:0 uur naar het nummer 0900 263 2630. Dit nummer kost 20 eurocent per gesprek. Ook in het geval dat u interesse hebt in een kennismakingsgesprek kunt u met dit nummer bellen of een kantoor bij u in de buurt zoeken.

Overige opties

Verder is het ook nog mogelijk om contact op te nemen met de Liander klantenservice via email. Dit doet u door een mailtje te sturen via het contactformulier. Ook kunt u een brief sturen naar uw dichtstbijzijnde Liander locatie. Deze vindt u door op de website via de Locatiezoeker uw postcode in te typen of te zoeken op stad.

 

 

Openingstijden Liander klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Liander

Telefoonnummer Liander klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 263 26 30
Belkosten
€ 0,10 per minuut

Adres Liander klantenservice

Utrechtseweg 68
Arnhem

E-mailadres Liander klantenservice

E-mailadres
onbekend

Liander opzeggen

Liander direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/liander.

Liander ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie