Transavia contact

 klantenservice

Eenvoudig met Transavia contact via Klantenservicespot.nl

Wilt u met Transavia contact over uw vluchtstatus of heeft u te maken met een Transavia storing? Dankzij Klantenservicespot.nl komt u eenvoudig en snel met de medewerkers van de Transavia klantenservice in contact om uw vragen te beantwoorden. Klantenservicespot.nl zet de contactgegevens van talrijke bedrijven en organisaties in Nederland op een rij. Met een eenvoudige zoekopdracht ziet u in één oogopslag het Belasting telefoon nummer, de Basic-Fit contact gegevens of de informatie van de Hema klantenservice. Bekijk meteen hoe u met Transavia contact op kunt nemen via onze website.

Contact met Transavia, de Nederlandse vliegtuigmaatschappij

Transavia Airlines CV, oftewel Transavia, is in 1965 opgericht door een Belgische en Schotse particulier. In die tijd vloog Transavia vanaf Maastricht Aarchen Airport. Op 14 november 1966 ontving Transavia echter een vergunning om ook op Schiphol te mogen vliegen. Sinds die tijd groeide Transavia uit tot een belangrijke speler binnen de Nederlandse vliegmarkt. Als goedkope luchtvaartmaatschappij biedt Transavia zowel chartervluchten als lijndiensten aan. Transavia is tegenwoordig een onderdeel van Air France-KLM groep en beschikt over drie thuishavens, namelijk Schiphol, Rotterdam en Eindhoven. Met talrijke vluchten op een dag is een professionele Transavia klantenservice een must.

Vliegtuig informatie bij de Transavia klantenservice

Op dit moment vliegt Transavia met een relatief grote, maar vrij uniforme vloot. Transavia beschikt namelijk over 9 vliegtuigen van het type Boeing 737 700 en 22 vliegtuigen van het type Boeing 737 800. In vroegere tijden was de vloot van Transavia meer divers, met een Douglas DC-6, een Boeing 707 320, een Caravelle, een Boeing 737 200, een Boeing 737 300, een Boeing 757 200 en een Airbus A300 B4. Vraagt u zich af met wat voor vliegtuig u uw reis gaat maken? Neem dan contact op met de Transavia klantenservice waar zij u informatie geven over het soort vliegtuig waarmee u gaat vliegen.

Informatie over Transavia via de website

Op de website van Transavia vindt u allerlei informatie over het vliegen met de luchtvaartmaatschappij. Op Transavia.com is een pagina met veelgestelde vragen aanwezig waar u allerlei informatie vindt over uw vlucht, de regels omtrent de bagage en de wijze waarop u dient in te checken.

Transavia bellen voor contact met de klantenservice

Lukt het niet om uw vragen te beantwoorden via de website, dan kunt u uiteraard Transavia bellen om direct contact op te nemen met de Transavia klantenservice. Het Transavia telefoonnummer is 0900-0737. Dit telefoonnummer is iedere dag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur en kost € 1,- per gesprek.

Overige manieren van contact met Transavia

Als uw vraag geen haast heeft, kunt u Transavia een bericht sturen via Whatsapp, Facebook of Twitter. Via Whatsapp neemt u contact op met Transavia op het nummer +31202146026. Op Facebook en Twitter staat het webcare team klaar voor uw vragen op het account @Transavia.

Contact met Transavia contact

Openingstijden Transavia contact klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -22:00
Dinsdag
08:00 -22:00
Woensdag
08:00 -22:00
Donderdag
08:00 -22:00
Vrijdag
08:00 -22:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Transavia contact klantenservice

Contact met Transavia contactNummer
Algemeen0900 - 07 37

Overige contactmogelijkheden Transavia contact klantenservice

Transavia contact opzeggen

Transavia contact direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/transavia contact.

Transavia contact ervaringen

3 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Transavia contact? Laat ons je ervaring met Transavia contact weten!
Beoordeel Transavia contact

Adres Transavia contact klantenservice

Piet Guilonardweg 15
Schiphol
Rapportcijfer Transavia contact klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 3 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Transavia contact klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Transavia contact klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Transavia contact Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Transavia contact klantenservice?

3 reviews over “Transavia contact”

  1. Rapportcijfer: 8

    Transavia is erg slecht bereikbaar als je vanuit het buitenland belt of als via de chat een dringende vraag hebt ! Zeer matige service.in het weekend telefonisch niet bereikbaar zijn ? Onbegrijpelijk , we leven in 2022!!

  2. Rapportcijfer: 8

    heb daar straks geboekt voor 16 mei tot 26 mei 2023 heb nog steeds geen mail gehad en boekingsnummer is geboekt op naam don porto carero