Vueling

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over Vueling

Vueling is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die bekend staan om haar goedkope vluchten. De thuishaven van Vueling is het Spaanse vliegveld Aeropuerto Barcelona El Prat. Dit is dus de belangrijkste hub van Vueling. Echter, dit is niet de enige hub van Vueling. De vliegvelden Parijs Charles de Gaulle, Madrid Barajas, Sevilla, Amsterdam Airport Schiphol en Bussels Airport worden tevens als hubs gebruikt door Vueling. Vueling was de eerste gekapitaliseerde luchtvaartmaatschappij van Europa en had een startkapitaal van 30 miljoen. Vueling werd opgericht op 11 februari 2004 en de eerste vlucht van Vueling was een aantal maanden laten, namelijk op 1 juli 2004. Gezien de belangrijkste hub van Vueling het vliegveld van Barcelona is, is het ook niet vreemd dat het hoofdkantoor zich bevindt in Barcelona. Hier bevinden zich ook de sleutelfiguren van Vueling. Dit zijn Carlos Munoz, de algemeen directeur van Vueling, en Lázaro Ros, de CFO van Vueling. Voor meer informatie over het ontstaan van Vueling kan contact worden opgenomen met de Vueling klantenservice.

Vloot en bestemmingen van Vueling

Vueling heeft een vloot van gemiddelde grootte. Op dit moment heeft Vueling namelijk 78 vliegtuigen van verschillende typen in haar bezit, allemaal van het merk Airbus. De typen vliegtuigen die Vueling in bezit heeft zijn een Airbus A319 100, een Airbus A320 200 en een Airbus A320neo. Met deze verschillende vliegtuigen vliegt Vueling naar 106 verschillende bestemmingen. Zo vliegt Vueling van Amsterdam Airport Schiphol naar onder andere Alicante, Barcelona, Ibiza, Sevilla, Bilbao, Palma de Mallorca en La Coruna. Tevens vliegt Vueling vanaf Brussels Airport naar Allicante, Barcelona, Malaga en Valencia. Wilt u weten naar welke bestemmingen Vueling nog meer vliegt? Dan kan er contact worden opgenomen met met de Vueling klantenservice. De medewerkers van de Vueling klantenservice kunnen u precies vertellen waar u met Vueling heen kan vliegen.

Vueling klantenservice

Het is voor Vueling erg belangrijk dat haar klanten tevreden zijn over de diensten die Vueling levert. Dit is een van de redenen dat Vueling veel aandacht besteedt aan haal klantenservice. Deze Vueling klantenservice is op een aantal verschillende manieren te bereiken. De belangrijkste manier om in contact te komen met de Vueling klantenservice is via de website. Hier kunt u als klant digitaal uw vraag stellen. Tevens kunt u via de website het contactformulier van de Vueling klantenservice invullen. Hiernaast kunt u natuurlijk de Vueling klantenservice ook telefonisch bereiken. De telefonische Vueling klantenservice is onderverdeeld in een reserveringsbalie en een dienstencentrale. De reserveringsbalie te bereiken op 0900 777 0005 en kost 18 cent per minuut. De dienstencentrale is te bereiken op 0900 253 0253 en kost een euro per gesprek. Er zijn dus een aantal manieren waarop u als klant de Vueling klantenservice kan bereiken.

Contact met Vueling

Openingstijden Vueling klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
06:00 -24:00
Dinsdag
06:00 -24:00
Woensdag
06:00 -24:00
Donderdag
06:00 -24:00
Vrijdag
06:00 -24:00
Zaterdag
06:00 -24:00
Zondag
06:00 -24:00

Telefoonnummers Vueling klantenservice

Contact met VuelingNummer
Algemeen020 808 1295

Overige contactmogelijkheden Vueling klantenservice

Vueling beoordelen

Hoe zou jij Vueling beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Vueling opzeggen

Vueling direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vueling.

Vueling ervaringen

21 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Vueling? Laat ons je ervaring met Vueling weten!
Beoordeel Vueling

Adres Vueling klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol

21 reviews over “Vueling”

Laat ons je ervaring met de Vueling klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Vueling klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie