Vueling

 klantenservice

Over Vueling

Vueling is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die bekend staan om haar goedkope vluchten. De thuishaven van Vueling is het Spaanse vliegveld Aeropuerto Barcelona El Prat. Dit is dus de belangrijkste hub van Vueling. Echter, dit is niet de enige hub van Vueling. De vliegvelden Parijs Charles de Gaulle, Madrid Barajas, Sevilla, Amsterdam Airport Schiphol en Bussels Airport worden tevens als hubs gebruikt door Vueling. Vueling was de eerste gekapitaliseerde luchtvaartmaatschappij van Europa en had een startkapitaal van 30 miljoen. Vueling werd opgericht op 11 februari 2004 en de eerste vlucht van Vueling was een aantal maanden laten, namelijk op 1 juli 2004. Gezien de belangrijkste hub van Vueling het vliegveld van Barcelona is, is het ook niet vreemd dat het hoofdkantoor zich bevindt in Barcelona. Hier bevinden zich ook de sleutelfiguren van Vueling. Dit zijn Carlos Munoz, de algemeen directeur van Vueling, en Lázaro Ros, de CFO van Vueling. Voor meer informatie over het ontstaan van Vueling kan contact worden opgenomen met de Vueling klantenservice.

Vloot en bestemmingen van Vueling

Vueling heeft een vloot van gemiddelde grootte. Op dit moment heeft Vueling namelijk 78 vliegtuigen van verschillende typen in haar bezit, allemaal van het merk Airbus. De typen vliegtuigen die Vueling in bezit heeft zijn een Airbus A319 100, een Airbus A320 200 en een Airbus A320neo. Met deze verschillende vliegtuigen vliegt Vueling naar 106 verschillende bestemmingen. Zo vliegt Vueling van Amsterdam Airport Schiphol naar onder andere Alicante, Barcelona, Ibiza, Sevilla, Bilbao, Palma de Mallorca en La Coruna. Tevens vliegt Vueling vanaf Brussels Airport naar Allicante, Barcelona, Malaga en Valencia. Wilt u weten naar welke bestemmingen Vueling nog meer vliegt? Dan kan er contact worden opgenomen met met de Vueling klantenservice. De medewerkers van de Vueling klantenservice kunnen u precies vertellen waar u met Vueling heen kan vliegen.

Vueling klantenservice

Het is voor Vueling erg belangrijk dat haar klanten tevreden zijn over de diensten die Vueling levert. Dit is een van de redenen dat Vueling veel aandacht besteedt aan haal klantenservice. Deze Vueling klantenservice is op een aantal verschillende manieren te bereiken. De belangrijkste manier om in contact te komen met de Vueling klantenservice is via de website. Hier kunt u als klant digitaal uw vraag stellen. Tevens kunt u via de website het contactformulier van de Vueling klantenservice invullen. Hiernaast kunt u natuurlijk de Vueling klantenservice ook telefonisch bereiken. De telefonische Vueling klantenservice is onderverdeeld in een reserveringsbalie en een dienstencentrale. De reserveringsbalie te bereiken op 0900 777 0005 en kost 18 cent per minuut. De dienstencentrale is te bereiken op 0900 253 0253 en kost een euro per gesprek. Er zijn dus een aantal manieren waarop u als klant de Vueling klantenservice kan bereiken.

Contact met Vueling

Openingstijden Vueling klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Vueling klantenservice

Contact met VuelingNummer
Algemeen020 808 1295

Overige contactmogelijkheden Vueling klantenservice

Vueling opzeggen

Vueling direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vueling.

Vueling ervaringen

27 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Vueling? Laat ons je ervaring met Vueling weten!
Beoordeel Vueling

Adres Vueling klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol
Rapportcijfer Vueling klantenservice: 3

Rapportcijfer is gebaseerd op 27 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Vueling klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Vueling klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Vueling Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Vueling klantenservice?

27 reviews over “Vueling”

 1. Rapportcijfer: 4

  Het is erg moeilijk contact te krijgen om een claim in te dienen. Op 28 -10 ging mijn vlucht van Amsterdam naar Bilbao zonder problemen. De terugreis op 2 november was van Bilbao naar Amsterdam met een tussenstop in Barcelona. In Bilbao heb ik een vertraging gehad tot de volgende morgen vroeg. Op het vliegveld in Barcelona moesten we het zelf maar uitzoeken hoe en waar nu verder. Het eerste uur bij aankomst was er niemand te vinden om ons verder te helpen. Ook in Barcelona heb ik een vertraging gehad en kregen we 3 november om 3.15 in de ochtend een maaltijd en een Hotel aangeboden. De bus naar het Hotel was nergens te vinden en waren genoodzaakt een taxi te regelen. We konden 3 November laat in de ochtend pas vertrekken naar Amsterdam. Hoe kan ik deze claim indienen?

 2. Rapportcijfer: 1

  – Zeer moeilijk om in contact te komen
  – Keuze menu en de afhandeling ervan zeer slecht. Dwz: constant verbroken, telkens terug naar hoofdmenu
  – Website heel onduidelijk

 3. Rapportcijfer: 1

  Ik wacht al langer dan een jaar op vergoeding van gemaakte kosten ivm mijn kwijtgeraakte bagage. Als ik een mail stuur krijg ik die terug omdat emailadres niet zou kloppen. Mijn case nummer is 06137174.
  Ik hoop dat u dit kunt afhandelen
  Vr gr C Dongelmans, van Lamoen

 4. Rapportcijfer: 1

  Claim ingediend voor verloren bagage. Uiteindelijk na veel gezeur goedgekeurd, ik zou na 7 dagen mijn terugbetaling krijgen. We zijn nu 10 dagen verder, en nu blijkt, nadat ik ZELF de status heb gecontroleerd, dat er iets is misgegaan. Niemand die je daar even per mail van op de hoogte stelt ofzo. Vervolgens probeer je een mens aan de lijn te krijgen, maar Vueling handelt liever alles met robots af. Zelfs als je belt krijg je een robot aan de lijn. Het lijkt wel alsof ze er alles aan doen om het leven van de klant moeilijker te maken. Uiteindelijk een mailadres gevonden, schijnt dat hun reactietijd daarvoor 30 DAGEN is. Ik vind dit absoluut niet normaal, het lijkt wel alsof ze dit expres doen om van je af te komen. Hoe moeilijk is het om mijn geld over te maken nadat mijn claim is goedgekeurd.

 5. Rapportcijfer: 1

  ben al 5 dagen bezig met vueling airlines om contact te krijgen of een reactie terug te krijgen. In en In triest dat niemand je te woord staat of wilt staan.Noodgedwongen om rechtsbijstand in te schakelen of via ECC hulp te zoeken. Dit is de eerste keer dat ik een probleem met Vueling heb, maar
  nu ervaar ik zelf dat communiceren met Vueling een onmogelijkheid

 6. Rapportcijfer: 2

  Verschrikkelijk! Geen contact te krijgen met Vueling zowel per mail als telefonisch! Hoorn wordt op de haak gegooid! Schandalig!!

 7. Rapportcijfer: 2

  Dit nummer is van een antwoordapparaat; het heeft met klantenservice niks te maken.