Ryanair

Over Ryanair

Ryanair is de grootste lage kosten luchtvaartmaatschappij voor continentale vluchten in heel Europa. Daarnaast is Ryanair een van de weinige prijsvechters die het presteren om winst te maken op hun bedrijf. Het bedrijf komt oorspronkelijk uit Ierland en werd in 1985 opgericht door de Ierse zakenman Tony Ryan. Ryanair startte als een reguliere luchtvaartmaatschappij, maar veranderde enkele jaren daarna van koers en besloot zich als een low-cost vluchtbedrijf te profileren met een no-frills concept. De formule werd gekopieerd van Southwest Airlines uit Amerika. De CEO Michael O’Leary verfijnde hun formule: dit maakte Ryanair een van de meest winstgevende low-cost luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Ryanair onderhoudt routes binnen heel Europa en sinds 2006 ook Marokko. In Nederland vliegt Ryanair op de vliegvelden Eindhoven en Groningen.  Juist omdat het bedrijf zo groot is, is de Ryanair klantenservice van groot belang.

Ryanair klantenservice

Voor vragen over boekingen kunt u terecht bij de Ryanair klantenservice.  Zo’n luchtvaartmaatschappij kan natuurlijk tot veel vragen leiden. Of u nu thuis bent of onderweg, het is belangrijk om altijd toegang te kunnen hebben tot uw reisinformatie. Voor persoonlijk reisadvies, informatie over prijzen, vluchtgegevens of het wijzigen van uw reservering, kunt u terecht bij de Ryanair  klantenservice. Voor vragen over hoe u een eigen stoel kan kiezen, kunt u bijvoorbeeld ook terecht bij de Ryanair klantenservice. Ook als u hulp nodig heeft bij het boeken of een algemene vraag heeft, kunt u contact opnemen met het callcenter. Hiervoor belt u naar het nummer 0900 – 04 00 860. Dit nummer is zeven dagen per week te bereiken en is van 09:00 uur tot 18:00 uur beschikbaar. Dit nummer kost 45 eurocent per minuut.

Veelgestelde vragen

Op de Ryanair website geeft de klantenservice ook antwoord op de meest gestelde vragen. Kunt u uw vraag niet vinden of is het antwoord niet duidelijk genoeg, dan kunt u contact opnemen met de Ryanair klantenservice. Zij geven uw antwoord op uw vragen over de website, en te plannen reis of opmerkingen die u heeft op een reis die u al gemaakt heeft. Vragen zoals “Hoe kan het dat mijn reisadvies anders is dan ik verwacht?” of “Hoe boek ik extra beenruimte?”  beantwoorden zij graag. Ryanair geeft u zo duidelijk mogelijk antwoord op uw vragen of verwijst u door naar een ander bedrijf die daar het beste antwoord op kan geven.

Overige opties

Daarnaast is de Ryanair klantenservice ook te vinden op Twitter en Facebook onder @Ryanair. Deze is vooral voor vragen en verzoeken zoals het wijzigen van uw vlucht of het reserveren van een stoel. Er wordt naar gestreefd om 24/7 bereikbaar te zijn via social media. Daarnaast kunt u hen ook e-mailen via hun website http://www.ryanair.com/nl of een bezoek brengen op de Luchthavenweg 25 te Eindhoven.

Openingstijden Ryanair klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Ryanair

Telefoonnummer Ryanair klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 04 00 860
Belkosten
€ 0,45 per minuut

Adres Ryanair klantenservice

Luchthavenweg 25
Eindhoven

E-mailadres Ryanair klantenservice

E-mailadres
onbekend

Ryanair opzeggen

Ryanair direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ryanair.

Ryanair ervaringen

9 ervaringen.

9 gedachten over “Ryanair”

 1. Ik heb een mail ontvangen dat ik tax moet bijbetalen ik kan niemand bereiken telefonisch niet en via mail ook niet. Nu begin ik te twijfelen of mijn wachtwoord correct is. Hoe kan ik iemand in godsnaam iemand bereiken. Hoe weet ik of mijn ticket nog geldig is als ik niemand kan bereiken en niet op mijn boeking geraak.

 2. Die lui zijn niet te bereiken niet per telefoon op mail reageren ze niet waardeloze maatschappij als je gaat boeken werkt alles normaal maar daarna werkt er niks meer heb ook nog steeds been terugbetaling gehad van 2020 wil ik hem inruilen voor een vlucht bestaat het nummer van de voucher ineens niet WAARDELOOS.

 3. Ik heb enige uren geleden een vlucht geboekt van Eindhoven naar Barcelona en terug. Het bedrag is afgeschreven, maar er is geen boeking.
  Graag contact hierover.

 4. Ik wil graag contact met Ryanair hebben over onze terugvlucht tickets van Malaga naar Amsterdam. Het gaat om vlucht nummer FR2334.met datum 17 oktober.. We zien deze vlucht niet in de Ryanair app.
  Wij moeten 0.35 betalen on online in te kunnen checken maar dat lukt niet. Kunt u ons hier bij helpen.

  We hebben geboekt via TIX.nl voor retour met Transavia en Tix heeft deze aangepast in retour Ryanair. Dat geeft niet maar nu zien wij de tickets niet en moeten we iets betalen.

  Graag zo contact want we krijgen u telefonisch niet te pakken.

 5. beste medewerkers,

  Om een wijziging aan te brengen in de vluchtgegevens, aangezien mijn dochter op vakantie 12 jaar wordt en onder een ander tarief valt, moet ik contact opnemen met de klantenservice van Ryanair. Ik wacht al 2 uur in een chat, kan nergens een werkend telefoonnummer of emailadres vinden. Hoe kan ik dit wijzigen?

  bvd

 6. Wij hebben een voucher gekregen en deze probeerden we gisteren in te ruilen bij een nieuw te boeken reis. We hadden het nummer ingegeven, alleen tijdens het betalen ging er iets mis op de site en stopte de boeking. Bij het opnieuw proberen gaf het boekingssysteem nu aan dat de voucher reeds gebruikt is. Maar we hebben dus niets definitief geboekt en/of betaald, dus kortom niets geboekt maar wel voucher kwijt, dit kan toch niet zomaar. En probeer ze nu maar eens te pakken te krijgen.

 7. Hello. I was booking two ways tickets for 2 persons and rynair took my money but I didnt get any email, and no tickets. Can you help me.

 8. Dames, mijne heren,

  ik heb een aantal uren terug een vlucht geboekt via Ryanair. 25/3 heen Lissabon via Eindhoven, 29/3 terug Lissabon-Eindhoven maar ik krijg hier geen bevestiging van. Kunt u mijn boeking vinden of is er wellicht iets verkeerd gegaan?

  Hoor graag.

  Groet,
  Jacqueline Driesse

 9. Top, bedankt! ik heb mijn ticket kunnen omboeken

Plaats een reactie