Storing Hollandsnieuwe

Storing Hollandsnieuwe verhelpen?

Tegenwoordig is het voor iedereen belangrijk om bereikbaar te zijn, dus een storing bij uw telefoonprovider is dan erg vervelend. Heeft u ook te maken met een storing bij Hollandsenieuwe? Dan wilt u weten hoe u de Hollandse Nieuwe klantenservice kunt contacteren. Soms is het alleen niet helemaal duidelijk waar de storing bij Hollandsnieuwe vandaan komt. Hieronder leest u de meest voorkomende redenen waarom men met de klantenservice van Hollandsnieuwe contact opneemt:

  • Er is een storing op het Hollandsnieuwe netwerk
  • U heeft een vraag over het beltegoed bij Hollandsnieuwe
  • U wilt weten wat de tarieven voor bellen of internetten in het buitenland zijn
  • U wilt weten wat de verlengingsdatum van uw abonnement is
  • U bent van plan om te wisselen van provider en wilt weten hoe het zit met nummerbehoud
  • U heeft een vraag over de factuur van Hollandsnieuwe

Bellen met Hollandse Nieuwe klantenservice?

Naast bovengenoemde punten zijn er waarschijnlijk nog wel meer redenen te bedenken waarom u met de Hollandse Nieuwe klantenservice wilt spreken. Wat de reden ook mag zijn, u kunt het Hollandsnieuwe telefoonnummer bellen op 0900 – 0324. U betaalt het gewone beltarief voor het gebruik van dit telefoonnummer. De Hollandse Nieuwe klantenservice kunt u telefonisch spreken op werkdagen tussen 09.00 uur – 18.00 uur.

Op een andere manier met Hollandsnieuwe contacteren

Heeft u geen dringende vraag die u direct telefonisch wilt bespreken? Of wilt u niet betalen voor een telefoongesprek met de Hollandse Nieuwe klantenservice? Dan is er ook een mogelijkheid om te chatten via de website. De virtuele assistent genaamd Anouk verwijst u door naar de relevante pagina’s om uw vraag te beantwoorden. Is er nog steeds geen duidelijk antwoord op uw vraag of kampt u nog altijd met het probleem? Dan kunt u alsnog doorverbonden worden met een echte medewerker van de Hollandse Nieuwe klantenservice. Tevens is het mogelijk om het chatgesprek op te slaan, zodat u er later op terug kunt komen. Dit is met name handig voor als u bijvoorbeeld een ingewikkelde vraag heeft die Hollandsnieuwe niet in één keer kan beantwoorden.

Storingen bij andere providers verhelpen

Zit u niet bij Hollandse Nieuwe, maar bij een andere provider? Ook dan kunt u uiteraard een beroep doen op KlantenserviceSpot. U vindt hier namelijk ook hoe u Ziggo zakelijk contact, KPN zakelijk contact of Robin Mobile contact krijgt, met de bijbehorende relevante informatie. Bij KlantenserviceSpot ziet u naar welk telefoonnummer u moet bellen om de juiste klantenservice aan de lijn te krijgen. Niet alle klantenservices hebben dezelfde telefonische openingstijden, dus u komt ook te weten op welke tijden het wel mogelijk is om te bellen.

Openingstijden Storing Hollandsnieuwe klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Storing Hollandsnieuwe

Telefoonnummer Storing Hollandsnieuwe klantenservice

Telefoonnummer
0900-0324
Belkosten
€0,45 per gesprek

Adres Storing Hollandsnieuwe klantenservice

Simon Carmiggeltstraat 6
Amsterdam

E-mailadres Storing Hollandsnieuwe klantenservice

Storing Hollandsnieuwe opzeggen

Storing Hollandsnieuwe direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/storing hollandsnieuwe.

Storing Hollandsnieuwe ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie