Coolblue

 klantenservice

Over Coolblue

In 1999 werd Coolblue opgericht. Het bedrijf begon als een studentenbedrijf en groeide later uit tot een cross-channel retailer. Coolblue richt zich op goede logistieke processen, klantvriendelijkheid en efficiënte marketing. Hierdoor maakte het bedrijf de afgelopen jaren een enorme groei door. Sinds de oprichting in 1999 focust Coolblue zich op het ontwikkelen van goede webwinkels, waardoor het inmiddels in de Benelux via ruim 323 gespecialiseerde webshops en zeven fysieke winkels producten aan haar klanten levert.

Diensten

Het bedrijf kent een breed assortiment aan mobiele telefonie en abonnementen. Zo verkoopt Coolblue verschillende smartphones maar ook senioren GSM´s. Daarnaast is het bij Coolblue mogelijk een abonnement in combinatie met een mobiele telefoon afsluiten, maar ook Sim Only behoort tot de mogelijkheden. Als u voor 23.59 uur bestelt heeft u uw product de volgende dag in huis. Producten worden zeven dagen per week thuisbezorgd. De verzending en het retourneren is gratis. Het is tevens mogelijk de bestelling op te halen in één van de vijf winkels.

Contact

Coolblue is op verschillende manieren te bereiken. De klantenservice is elke dag tot 23.59 uur te bereiken op het telefoonnummer: 010-7988999. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen. U kunt uw e-mail richten aan: klantenservice@coolblue.nl. Ook is het mogelijk om Coolblue per post te benaderen. Richt uw brief dan aan: Coolblue, Oostplein 97, 3011 KW Rotterdam. U kunt tevens een fax sturen aan Coolblue. Het faxnummer is: 010 2125351. Verder is Coolblue op social media actief. Coolblue heeft een facebook en een twitter account. U kunt via deze weg zeven dagen per week uw vraag stellen en krijg dan binnen 30 minuten antwoord.

U kunt ook langskomen in een van de vijf winkels. Coolblue is in de volgende steden gevestigd: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Alle winkels zijn zes dagen per week geopend. De winkel in Rotterdam is zeven dagen per week geopend.

De Coolblue winkel in Amsterdam is gevestigd aan de Gustav Mahlerlaan 316 A, 1082 ME. In Eindhoven bevindt de winkel zich aan de Aalsterweg 91, postcode: 5615 CC. De vestiging in Groningen bevindt zich op het volgende adres: Het Hout 145, 9723 LB. De winkel van Rotterdam is gevestigd aan het Oostplein 97, 3011 KW. In Utrecht vindt u de winkel van Coolblue aan het Europaplein 352, postcode: 3526 WG. Op de website staan de openingstijden van de verschillende vestigingen vermeld. De medewerkers in de winkel helpen u graag bij het maken van uw keuze en beantwoorden graag uw vragen. Ook is het mogelijk om in de winkel uw bestelling op te halen.

Contact met Coolblue

Openingstijden Coolblue klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Coolblue klantenservice

Contact met CoolblueNummer
Algemeen010 7988999

Overige contactmogelijkheden Coolblue klantenservice

Coolblue opzeggen

Coolblue direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/coolblue.

Coolblue ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Coolblue? Laat ons je ervaring met Coolblue weten!
Beoordeel Coolblue

Adres Coolblue klantenservice

Oostplein 97
Rotterdam
Rapportcijfer Coolblue klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Coolblue klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Coolblue klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Coolblue Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Coolblue klantenservice?

1 reviews over “Coolblue”

  1. Rapportcijfer: 10

    UItstekende service, ik kocht eerst altijd bij de mediamarkt maar de service daar viel mij tegen. Als ik nu iets online bestel en het bevalt niet? Dan kan het probleemloos terug. Daarnaast hebben ze ook veel reviews op hun site van de producten.