Lebara

Over Lebara

Lebara is opgericht in 2001 en lanceerde in 2004 in Nederland de allereerste goedkope internationale mobiele service. Lebara is actief in verschillende landen in Europa, namelijk in: Nederland, Zwitserland, Spanje, Denemarken, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De telecomaanbieder is ook actief in Australië. De aanbieder biedt op maat gemaakte telecomoplossingen die innovatief zijn. Het bedrijft richt zich vooral op nationaal en internationaal mobiel bellen zonder abonnement. Het bedrijf streeft ernaar families, vrienden en collega’s overal ter wereld met elkaar in contact te brengen. Dit doet zij door haar klanten een mobiele prepaid sim kaart te bieden die past bij de behoeften van de klant.

Diensten

Lebara biedt haar klanten voordelige tarieven, mobiel internet en internationaal bellen. Ook biedt het bedrijf netwerken van hoge kwaliteit via een directe bel-verbinding voor een vast nationaal tarief. De klantenservice kunt u te woord staan in meerdere talen en heeft een betrouwbare service. Communicatie met klanten is een van de uitgangspunten. De producten en prijzen zijn makkelijk te begrijpen.

Klanten kunnen hun beltegoed online opwaarderen via de website van Lebara of bij een van de meer dan 20.000 verkooppunten in Nederland.

Contact

Lebara is op verschillende manieren bereikbaar. De klantenservice van Lebara is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur via het telefoonnummer: 0900-4321 321. Klanten van Lebara kunnen bellen met het telefoonnummer: 1200. Een gesprek kost €0,35. Belt u vanuit het buitenland? Bel dan het volgende nummer: +31619001200. Ook is het mogelijk om Lebara per e-mail te benaderen. Als u een probleem heeft met Lebara of een vraag heeft kunt u het best zo veel mogelijk details vermelden in uw e-mail en vergeet niet uw mobiele telefoonnummer te noemen. U kunt uw e-mail richten aan: info@lebara.nl. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen. Dit formulier vindt u onder het tabblad ‘Contact’ op de website. Lebara streeft ernaar binnen twee dagen antwoord te geven. Ook kunt u via de chat met een medewerker in contact komen. Vul dan uw e-mailadres en telefoonnummer in en druk op ‘Chat’. Verder kunt u langskomen bij een van de 20.000 verkooppunten. Klik op ‘Routebeschrijving tonen’ voor een routebeschrijving naar het dichtstbijzijnde verkooppunt. Het is tevens mogelijk om Lebara schriftelijk te benaderen. Het postadres van is: 25 Copthall Avenue, London EC2R 7BP, UK. Het hoofdkantoor van Lebara Nederland is gevestigd op het volgende adres: Entrada 111, 1096 EA Amsterdam. Ook is Lebara op social media actief. U kunt uw vraag daarom ook stellen via Twitter of Facebook.

Openingstijden Lebara klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Lebara

Telefoonnummer Lebara klantenservice

Telefoonnummer
0900 4321 321
Belkosten
€0,35 per gesprek

Adres Lebara klantenservice

Entrada 111
Amsterdam

E-mailadres Lebara klantenservice

E-mailadres

Lebara opzeggen

Lebara direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/lebara.

Lebara ervaringen

3 ervaringen.

3 gedachten over “Lebara”

  1. wil geen mail met aanbiedingen meer ontvangen. wat denk je….afmelden voor communicatie werk niet…de oplossing is heel makkelijk en dat is gewoon verplaatsen naar de spambox en klaar is klara eeeh lebara

  2. Klantenservice reageert na weken nog niet op vragen

  3. Email werkt niet. Chat trouwens ook niet.
    Wachtrij om 9.00: Na 20 minuten opgehangen,

Plaats een reactie