Amazon contact

De juiste Amazon contact informatie bij Klantenservicespot.nl

U heeft een vraag, klacht of opmerking voor de Amazon klantenservice. Klantenservicespot.nl helpt u om met Amazon in contact te komen. Op onze website vindt u allerlei contactgegevens van meerdere bedrijven en organisaties. Veelal staat contactinformatie moeilijk weergegeven op de webpagina’s, waardoor het voor u lastig is om de juiste telefoonnummers, adressen en andere informatie te vinden. Bij Klantenservicespot.nl leest u met enkele drukken op de knop meteen welk telefoonnummer u kunt bellen om de klantenservice te bereiken. Zo belt u de Hema klantenservice voor de openingstijden van de winkel, gebruikt u de Transavia contact gegevens om uw vluchtstatus te controleren en verhelpt u defecten aan uw producten met de Braun klantenservice.

Contact opnemen met het populaire bedrijf Amazon

In 1994 werd Amazon opgericht door Jeff Bezos. Het Amerikaanse e-commercebedrijf uit Seattle was een van de eersten die goederen in grote schaal over het internet verhandelde. Met vestigingen over de hele wereld is Amazon behaalde het bedrijf in 2021 een omzet van maar liefst 470 miljard dollar. Sinds 2014 zijn er vestigingen in Nederland aanwezig voor e-books en overige artikelen. Naast het e-commercebedrijf is Amazon de moederonderneming voor de film- en televisiestudio Amazon Studios, de Amazon Appstore, de streamingsdienst Prime Video, Amazon Prime en Amazon Music. Ook heeft Amazon Internet Movie Database (IMDb), Alexa Internet en A9.com in zijn bezit. Dankzij al deze producten en diensten is het geen verrassing als u vragen heeft voor de Amazon klantenservice.

Met Amazon bellen voor uw vragen

Zoekt u de beste manier om met Amazon contact op te nemen? U heeft de mogelijkheid uit verschillende opties. Zo kunt u met zowel de Nederlandse als Engelse Amazon klantenservice in contact komen, die ook wel de customer service wordt genoemd. Het telefoonnummer van de Amazon klantenservice is 0800 0224059. Op dit nummer kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week Amazon bellen. Ook is er een internationaal telefoonnummer met landcodes beschikbaar voor uw vragen. Hiervan is het Amazon klantenservice telefoonnummer +44 20 3020 2000.

Met Amazon in contact via de website

Naast Amazon bellen is het mogelijk om via de online chat met Amazon in contact te komen. Deze online chat bevindt zich op de website van Amazon. Aangezien deze online chat geen taalopties heeft, kunt u deze chat in zowel het Engels als het Nederlands voeren. Verder biedt Amazon een e-mailadres aan waarop u uw vragen kunt stellen, dat is customerservice@amazon.com.

Met de Amazon klantenservice contact via de sociale media

Het webcare team van Amazon staat ook voor u klaar op de sociale media. Op Twitter vindt u Amazon op het account @Amazon_NL, terwijl het bedrijf op Facebook actief is onder @Amazon0031NL.