Renewi contact

Kom met Renewi in contact via Klantenservicespot.nl

Zoekt u de juiste informatie om met Renewi in contact te komen? Heeft u een vraag over uw afval of een factuur? Via Klantenservicespot.nl komt u gemakkelijk en snel aan het Renewi telefoonnummer om met de klantenservice van Renewi te bellen. Klantenservicespot.nl beschikt over een brede verzameling van contactinformatie van bedrijven en instellingen in Nederland. Veelal zetten organisaties deze gegevens onoverzichtelijk op hun webpagina, waardoor u veel tijd kwijt bent aan het vinden van het juiste telefoonnummer. Bij Klantenservicespot zoekt u simpelweg op het bedrijf naar keuze om aan de correcte informatie te komen. Zo belt u met de Hema klantenservice, heeft u meteen het goede Belasting telefoon nummer en belt u met de GVB over een storing.

De juiste wijze om met Renewi contact op te nemen

Renewi is in 2017 opgericht na een fusie van Van Gansewinkel Groep BV met Shanks Group plc. Het afvalverwerkings- en recyclebedrijf zamelt allerlei soorten afval in, om hier vervolgens bruikbare grondstoffen van te maken. Voorbeelden van gerecyclede producten zijn gerecycled papier, glas, metaal, hout, kunststof, bouwstoffen, compost en energie. Op deze wijze draagt Renewi bij aan de circulaire economie. Met 8000 medewerkers die actief zijn in 198 vestigingen verspreid over negen landen in zowel Noord-Amerika als Europa, is Renewi een grote speler als het gaat om afvalverwerking. Nederland en België vormen de voornaamste kern van het bedrijf. Zo vond in 2018/2019 hier circa twee derde van de volledige omzet plaats. Het bedrijf staat op de London Stock Exchange en de Euronext Amsterdam genoteerd. Voor zo’n groot bedrijf is een professionele Renewi klantenservice onmisbaar.

Renewi contact voor vragen over de afvalverwerking

Heeft u vragen wat er met uw afval wordt gedaan, welke afvalstoffen in uw vuilniscontainer zijn toegestaan of waar u de container moet plaatsen? Op de website van Renewi vindt u een pagina met veelgestelde vragen waar veel informatie op geplaatst is. Bovendien kunt u in uw eigen onlineaccount bij MyRenewi zelf uw afvalzaken beheren. Lukt het niet om uw vragen te beantwoorden met de website? Dan kunt u uiteraard Renewi bellen voor uw vragen, opmerkingen of klachten.

Renewi bellen voor meer informatie

Om de klantenservice van Renewi telefonisch te bereiken, belt u het Renewi telefoonnummer 0800-0130. U kunt Renewi bellen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Het Renewi telefoonnummer is bovendien gratis.

Renewi contact op de sociale media

Net als veel andere organisaties is Renewi actief op de sociale media. Zo leest u op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube wat de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf zijn. Op Twitter hanteert Renewi de naam @Renewi_NL, op Facebook @RenewiNL, op LinkedIn @renewi-nl en op YouTube @RenewiNL.