Hoofdkantoor KPN telefoonnummer

Bel het hoofdkantoor KPN telefoonnummer met Klantenservicespot.nl

Heeft u het hoofdkantoor KPN telefoonnummer nodig om een vraag over uw abonnement of factuur te kunnen stellen? Om snel antwoord te krijgen op uw vraag, vindt u bij Klantenservicespot.nl binnen één oogopslag de juiste telefoonnummers en adresgegevens. Bedrijven zetten hun contactinformatie veelal onoverzichtelijk neer op hun website, waardoor het lastig is om een bedrijf als het KPN hoofdkantoor te bellen. Klantenservicespot.nl biedt u daarom de mogelijkheid om binnen een paar klikken de gewenste klantenservice te bereiken. Van Transavia contact tot het Belasting telefoon nummer, van de Hema klantenservice tot het GVB storing nummer.

Met het KPN hoofdkantoor contact opnemen

De telecommunicatie leverancier KPN biedt klanten de mogelijkheid om internet, televisie en mobiele telefonie te ontvangen. KPN, wat voluit Koninklijke KPN N.V. heet, verzorgt voor zowel particuliere als zakelijke cliënten complete telecommunicatie- en ICT oplossingen. KPN ontstond in het midden van de negentiende eeuw, op het moment dat de telegrafie werd aangelegd. Vervolgens is het bedrijf enorm gegroeid, waarbij KPN marktleider is geworden op het terrein van mobiele telefonie. Miljoenen klanten zijn dan ook aan KPN verbonden, via de merken KPN, Hi, Simyo en Telfort. Doordat KPN zo’n grote organisatie is, is het van belang dat het KPN hoofdkantoor voor contact goed bereikbaar is.

Hoofdkantoor KPN telefoonnummer om uw vragen te beantwoorden

Om het KPN hoofdkantoor te bellen, neemt u contact op met het hoofdkantoor KPN telefoonnummer 070-3434343. Voordat u echter het KPN telefoonnummer gaat bellen, is het verstandig om eerst op de website van KPN te kijken. Op de Servicepagina vindt u namelijk allerlei informatie op vragen die veelvuldig aan het hoofdkantoor van de KPN klantenservice gesteld worden. Zo leest u hier meer over bestellingen, facturen, het wijzigen van persoonsgegevens en het verlengen van uw abonnement. Heeft u daarnaast een storing met uw telefoon, internet of televisie? Op de website van KPN kunt u uw postcode invullen om te zien of er een storing of gepland onderhoud in uw omgeving aangemeld is. Lukt het niet om de oorzaak van de storing te vinden, dan kunt u uiteraard bellen met de hoofdkantoor KPN klantenservice. Zo kunnen de medewerkers u hopelijk verder helpen.

Overige manieren voor KPN hoofdkantoor contact

Heeft u een opmerking, vraag of klacht die u liever niet telefonisch met een medewerkers van de KPN hoofdkantoor klantenservice afhandelt? Als u liever een brief wilt sturen, kunt u uw post verzenden naar Postbus 25110, 3001 HC Rotterdam. Uiteraard kunt u het hoofdkantoor van KPN ook zelf bezoeken. Veelal gaat dit op basis van een gemaakte afspraak met een medewerker van KPN. Om het KPN hoofdkantoor zelf te bezoeken, reist u naar Rotterdam. Het adres van de parkeergarage is Wilhelminakade 123, 3072 AP Rotterdam.