Jumbo

 klantenservice

Over Jumbo

Jumbo is een Nederlandse supermarktketen van Jumbo Groep Holding B.V. Jumbo is in korte tijd uitgegroeid tot de op één na grootste supermarktketen van Nederland. Vooral na de overname van de supermarktketens Super de Boer en C1000 ging het hard. Jumbo bestaat inmiddels al meer dan 90 jaar. Het bedrijf is ontstaan uit een groothandel in koloniale waren die in 1921 werd opgericht door Johan van Eerd. Het bedrijf is nog steeds een familiebedrijf wat gevestigd is in Veghel. Jumbo werkt sinds 1996 met een unieke formule, genaamd Jumbo’s 7 zekerheden. In deze formule worden de laagste prijzen, het grootste assortiment en de beste service zo goed mogelijk gecombineerd. De klant staat daarbij centraal. Sinds de introductie van deze formule is het bedrijf steeds harder gaan groeien. Inmiddels heeft de Jumbo ruim 68.000 medewerkers en komen er wekelijks 5,7 miljoen klanten over de vloer bij de 54.000 Jumbo winkels.

Producten en soorten winkels

Het assortiment van Jumbo bestaat uit 32000 verschillende producten. In de winkels worden 3.000 producten van eigen merk aangeboden. Jumbo heeft verschillende type winkels. Onder het grote publiek zijn vooral de supermarkten bekend. Daar naast heeft de Jumbo ook een Foodmarkt. Dit is een soort markt waarbij koks en andere specialisten op het gebied van eten bezig zijn om heerlijke gerechten te maken. Je kunt kiezen of je deze gerechten kant-en-klaar mee neemt of alleen de ingrediënten, zodat je het gerecht zelf thuis kunt bereiden. Daarnaast is het ook mogelijk om ter plekke het gerecht op te eten.
Het is ook mogelijk om via de website van de Jumbo online uw boodschappen te doen. Naast de bekende supermarkten zijn er sinds kort ook verschillende Pick Up Points waar u de boodschappen die u online heeft gedaan, af kunt halen. Op sommige plekken zijn er ook Drive-throughs, u hoeft dan niet eens uit te stappen om uw boodschappen op te halen. Op Jumbo.com vindt u een overzicht van de adresgegevens van alle type winkels.

Contact

De klantenservice van de Jumbo is zeven dagen per week te bereiken op het telefoonnummer 0800-0220161. Van maandag tot en met zaterdag is de klantenservice te bereiken van 8:00 tot 22:30 uur, op zondag van 10:00 tot 16:30 uur. Als u vragen heeft over de Jumbo of over de website kunt u het beste eerst kijken op de website bij veel gestelde vragen. Als het antwoord op uw vraag hier niet bij staat kunt u contact opnemen door het service formulier op de website in te vullen. Ook opmerkingen, klachten of wensen kunt u op deze manier doorgeven. Jumbo is actief op Twitter en Facebook, via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en vragen of opmerkingen plaatsen. Het webcare team van de Jumbo staat dagelijks van 8.00 tot 22.00 uur voor u klaar.

Klantenservice Jumbo

U kunt verschillende redenen hebben om contact te willen opnemen met de klantenservice van Jumbo:
– U krijgt een foutmelding in de Jumbo app.
– U krijgt een storing als u bij Jumbo online wilt bestellen.
– U heeft een vraag over een product uit het assortiment.
– U heeft problemen met een product dat u bij Jumbo heeft gekocht.
– U heeft een vraag over een bestelling die u heeft geplaatst.
– U wilt meer weten over een actie bij Jumbo.

Jumbo klantenservice is telefonisch en is, net als de AH klantenservice gratis bereikbaar op het telefoonnummer 0800-0220161. U kunt telefoneren van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00u en 22.30u.

Het heeft vele voordelen om rechtstreeks met de Jumbo klantendienst te bellen. Uw vraag wordt het snelst telefonisch beantwoord. Zeker voor vragen over uw bestelling of klachten over producten die u heeft gekocht, is dit de beste oplossing. Ook als er een storing is in de Jumbo app neemt u best telefonisch contact op. Op die manier is de klantenservice direct op de hoogte van het probleem en kan er snel en adequaat gehandeld worden vanuit het Jumbo hoofdkantoor.

Als u naar de klantenservice van Jumbo belt, zal u eerst een keuzemenu horen. Hieronder vindt u een overzicht van dit keuzemenu. Zo kunt u op voorhand beslissen welke optie het beste bij uw vraag past. Indien u over een bestelling belt, is het aangeraden om het ordernummer op te zoeken alvorens u belt. Dit bespaart zowel uzelf als bij de medewerker veel tijd.

Jumbo keuzemenu

Toets 1 – Vragen over het online winkelen
Toets 2 – Overige vragen

Wenst u liever schriftelijk contact op te nemen met de klantenservice van Jumbo? Soms is het handiger om een transcript te hebben van het antwoord op uw vraag en is het beter om schriftelijk contact op te nemen met de Jumbo klantenservice. Dit kan op meerdere manieren. Op zowel Facebook als Twitter kunt u een privébericht sturen naar de supermarkt. Dagelijks krijgt u daar tussen 8.00u en 22.00u antwoord op al uw vragen en klachten. Bent u geen fan van social media? Op de website van Jumbo vindt u een contactformulier dat u kunt invullen. Op het formulier geeft u aan over welk onderwerp uw vraag of klacht gaat en krijgt u de mogelijkheid om verdere details te geven in het invulveld. Daarnaast wordt er ook gevraagd om uw contactgegevens, zoals uw naam, e-mailadres en telefoonnummer, achter te laten. Indien gewenst kunt u ook een foto toevoegen om uw klacht of vraag te ondersteunen. Als laatste moet u nog even aangeven dat u geen robot bent. Zodra u uw vraag of klacht heeft ingediend, ontvangt u binnen 2 werkdagen een reactie.

Neemt u graag direct contact op met de Jumbo in uw buurt? Dat kan! Op de website vindt u de adressen en rechtstreekse telefoonnummers van alle Nederlandse Jumbowinkels. De winkels zijn tijdens de openingstijden telefonisch bereikbaar.

Contact met Jumbo

Openingstijden Jumbo klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -22:30
Dinsdag
08:00 -22:30
Woensdag
08:00 -22:30
Donderdag
08:00 -22:30
Vrijdag
08:00 -22:30
Zaterdag
08:00 -22:30
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Jumbo klantenservice

Contact met JumboNummer
Algemeen0800 - 02 20 161

Overige contactmogelijkheden Jumbo klantenservice

Jumbo opzeggen

Jumbo direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/jumbo.

Jumbo ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Jumbo? Laat ons je ervaring met Jumbo weten!
Beoordeel Jumbo

Adres Jumbo klantenservice

Rijksweg 15
Veghel
Rapportcijfer Jumbo klantenservice: 4.3

Rapportcijfer is gebaseerd op 4 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Jumbo klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Jumbo klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Jumbo Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Jumbo klantenservice?

4 reviews over “Jumbo”

 1. Rapportcijfer: 1

  Je krijg tegenwoordig ook geen berichtje of email meer met richttijd wanneer je boodschappen worden geleverd
  Klantenservice zijn maar 45 wachtende voor u
  Na 25 jaar klant van jumbo heb ik het even gehad met de service

  Ik heb zaterdags wel meer te doen

 2. Rapportcijfer: 2

  Niet bereikbaar , boodschappen verkeerd bezorgt en als ik bel word ik gewoon na eerst in de wachtrij te hebben gehangen er uit gegooid . Boodschappen moeten bezorgt worden op een school , lijkt mij dat het gebouw niet te missen is , nou dus toch ……..

 3. Rapportcijfer: 8

  Wat een super geweldige reclame van Jumbo met alles oranje!!
  En naar rechts en naar links, het is geweldig om naar te kijken!!
  En dat met onze Mierlonaar Frank Lammers!,
  Keep it up!!
  Groet Marij Louwers
  Mierlo

 4. Rapportcijfer: 6

  Ik koop bij u jumbo in zeist al een tijdje Oriëntaalse bami schijf van de Diepvries specialist maar helaas is die uit u assortiment gehaald.
  Met mij en andere mensen vinden dat niet leuk , bestaat de mogelijkheid dat deze weer in u assortiment komen.

  Mvg A.M.Hoogland