Plus

 klantenservice

Over PLUS

PLUS is een supermarktketen in Nederland met een eigen huismerk. Er zijn 254 vestigingen van zelfstandige ondernemers. Ze zijn een onderdeel van Sperwer Groep. Naast PLUS heeft ook werkmaatschappij PLUS-retail en supermarktketen Spar daarin aandeel. Sperwer Groep is een coöperatie en werkt met een bepaalde constructie. Ondernemers kopen voor een jaarlijks bedrag de PLUS-formule met alle bijbehorende marketing activiteiten van de holding. Sperwer is sinds 1928 de naam van de winkels. Steeds meer winkeleigenaren sloten zich bij de organisatie aan en groeide daarom enorm. De winkelnaam Sperwer werd geleidelijk vervangen door 4=6. In 1987 werd het Plusmarkt en sinds 2001 is het PLUS.
De bestaande winkelformule is de opvolger van Plusmarkt die in 1988 ontstond uit de 4=6 formule. Deze formule verwees naar een spaarsysteem van koopzegels. Indien er 100 zegels waren gespaard was het boekje vol. Bij het inleveren van een vol boekje kreeg men Fl 6,- contant terwijl er maar Fl 4,- was betaald, een winst van 33,3%.

De formule

PLUS heeft een eigen uitgesproken karakter in supermarktland. Er wordt gebruik gemaakt van vier merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’. De PLUS heeft een groot assortiment, deskundig en vriendelijk personeel, een mooie winkellocatie en een speciale winkelervaring. Daarnaast proberen zij ook een goede prijs te bieden. Het doel een duurzame bedrijfsvoering waarbij de klant centraal staat.

Commercials

Er zijn wekelijks PLUS commercials op televisie te zien. Ook via de radio worden weekendaanbiedingen aangekondigd. Op deze manier probeert PLUS klanten op de hoogte te houden van alle acties.

Sponsering

Vanaf 2005 was PLUS partner van de Eredivisie. In Januari en September werd door middel van consumentenacties daarop ingespeeld. In 2010 verving PLUS de voetbalactie voor schaatsen, in samenwerking met KNSB. Momenteel is PLUS weer opnieuw partner van de Eredivisie.

Contact

De PLUS te bereiken op het nummer 0800-222 444 3. Via een contactformulier kunnen klanten contact opnemen en vragen stellen. Op de website staat een top 10 veel gestelde vragen. Mocht een klant daar geen antwoord vinden dan is het mogelijk om te bellen op het bovenstaande nummer. Er kan gebeld worden van maandag tot er met vrijdag van 9:00 tot 17:00.

Contact met Plus

Openingstijden Plus klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Plus klantenservice

Contact met PlusNummer
Algemeen0800 - 222 444 3

Overige contactmogelijkheden Plus klantenservice

Plus opzeggen

Plus direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/plus.

Plus ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Plus? Laat ons je ervaring met Plus weten!
Beoordeel Plus

Adres Plus klantenservice

Archimedeslaan 21
Utrecht
Rapportcijfer Plus klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 4 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Plus klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Plus klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Plus Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Plus klantenservice?

4 reviews over “Plus”

 1. Rapportcijfer: 8

  Gisteren d’r grote boodschap weer gedaan, en wat zie ik.
  De appels in de schappen zitten nog steeds zeer vervelende stikker op, waarom is dit nodig?
  Zonde van geld en milieu en totaal overbodig.
  Jammer plus

 2. Rapportcijfer: 8

  BESTE DE PLUS KLANTENSERVICES,,
  DOOR GOEDE BEREIKBAARHEID BEZOEK IK U VAAK VOOR MIJN BOODSCHAPPEN. HELAAS ZIJN AL LANGERE TIJD MIJN FAVORIETE PRODUCTEN NIET MEER VERKRIJGBAAR BIJ U,
  1* NEUTRAL WASVERZACHTER(voor huid problemen) BLUJKT VOLGENS MEDEWERKERS UIT UW ASSORTIMENT GEHAALD.
  2* VERKOOPT U OOK AAL BALIE DE CAMEL FILTER GEEL VAN €12,50 NIET MEER. DOOR HET ONTBREKEN VAN DEZE BEIDE PRODUCTEN WIJK IK STEEDS VAKER UIT NAAR DE VERDER GELEGEN DIRK v/d BROEK SUPERMARKT DUE DEZE PRODUCTEN WEL VERKOOPT.
  ps) vind heel jammer dat ik om deze rede de winkel verlaat waar ik binnen zo bekend ben,waar alles staat.
  Met Vriendelijke Groet;
  Harry

 3. Rapportcijfer: 8

  Plus in Brunssum..sta bij de kassa om af te rekenen.de kassa juf ziet iemand binnen komen en zegt iets tegen de collega die achter haar stond( volgens mij een collega die binnenkwam aan de kleding te zien) en de twee dames samen kletsen..de kassajuf met de la open en mijn wisselgeld in de hand..ik vroeg of ze verder wilde gaan met afrekenen ipv van te kwebbelen….commentaar..nou we zijn niet aan het kwebbelen..mmmm.kan me niet schelen hoe je het ook noemt..je bent wel met klanten bezig en dat heeft toch prioriteit..tenminste zo kreeg ik het altijd geleerd..