Norton (Symantec)

 klantenservice

Neem contact op met Norton via KlantenserviceSport.nl

Wilt u contact met Norton opnemen over uw anti-virus software? Of heeft u een vraag over de compatibiliteit van het Norton anti-virus programma met uw apparaten? KlantenserviceSpot zet voor u eenvoudig en snel de contactgegevens van talloze bedrijven op een rij, zodat u niet eindeloos hoeft te zoeken naar een antwoord op uw vragen. Of u nu de AD klantenservice, Google klantenservice of BCC klantenservice zoekt, u typt simpelweg het gewenste bedrijf in de zoekbalk en ziet meteen een overzicht van telefoonnummers en andere contact informatie. Bekijk meteen de Norton contact gegevens op deze website om uw vragen te beantwoorden.

Contact met Norton voor het meest gebruikte anti-virus programma

Norton AntiVirus (NAV), ook wel Norton genoemd, behoort tot een van de bekendste producten van ontwikkelaar Symantec. Het anti-virus programma is wellicht een van de meest toegepaste vormen van computerbescherming ter wereld. Een van de redenen voor het succes is het feit dat Norton veelal al geïnstalleerd is op computers. De allereerste versie van het Norton anti-virus programma verscheen in 1990. In de loop der jaren hebben meer dan 100 miljoen mensen Norton op hun computer gebruikt. Norton biedt de handige LiveUpdate-functionaliteit. Daarom worden nieuwe updates gemakkelijk geïnstalleerd. U dient als klant echter wel ieder jaar een nieuw abonnement af te sluiten om van de nieuwste updates gebruik te maken. Norton is te gebruiken op allerlei soorten computers, zoals Windows, Linux of Mac.

Hoe contact met Norton opnemen?

Voor Norton is het essentieel dat klanten tevreden zijn met de diensten die het bedrijf levert. Daarom biedt de Norton klantenservice verschillende opties aan om met klanten in contact te komen. Zo kunt u bij een Norton storing of een vraag 24 uur per dag, 7 dagen per week chatten met een medewerker van de Norton klantenservice via de website. U ontvangt hierbij direct ondersteuning, zonder lange wachttijden. Dit bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar ook veel moeite. De Engelssprekende medewerkers van Norton bieden Nederlandstalige ondersteuning via de chat doordat zij gebruik maken van een realtime vertaalinstrument. Daarnaast vindt u veel informatie op de website van Norton zelf, en kunt u binnen uw eigen account aanpassingen aan uw abonnement maken. Ook kunt u Norton bellen voor het stellen van een vraag aan de Norton klantenservice. Het Norton telefoonnummer is 020 – 504 05 39. De Norton klantenservice is telefonisch te bereiken van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 18:00 uur. Op vrijdag kunt u Norton bellen van 09:30 tot 18:00 uur. Verder kunt u Norton bereiken via de sociale media. Zo stelt u uw vragen via Facebook en Twitter via @NortonSupport. Over het algemeen ontvangt u binnen een korte tijd een antwoord terug via het webcare team van de Norton klantenservice.

Contact met Norton (Symantec)

Openingstijden Norton (Symantec) klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -20:00
Dinsdag
09:00 -20:00
Woensdag
09:00 -20:00
Donderdag
09:00 -20:00
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Norton (Symantec) klantenservice

Contact met Norton (Symantec)Nummer
Algemeen020 - 504 05 39

Overige contactmogelijkheden Norton (Symantec) klantenservice

Norton (Symantec) opzeggen

Norton (Symantec) direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/norton (symantec).

Norton (Symantec) ervaringen

11 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Norton (Symantec)? Laat ons je ervaring met Norton (Symantec) weten!
Beoordeel Norton (Symantec)

Adres Norton (Symantec) klantenservice

Orteliuslaan 850
Utrecht
Rapportcijfer Norton (Symantec) klantenservice: 4.5

Rapportcijfer is gebaseerd op 11 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Norton (Symantec) klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Norton (Symantec) klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Norton (Symantec) Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Norton (Symantec) klantenservice?

11 reviews over “Norton (Symantec)”