Norton (Symantec)

Neem contact op met Norton via KlantenserviceSport.nl

Wilt u contact met Norton opnemen over uw anti-virus software? Of heeft u een vraag over de compatibiliteit van het Norton anti-virus programma met uw apparaten? KlantenserviceSpot zet voor u eenvoudig en snel de contactgegevens van talloze bedrijven op een rij, zodat u niet eindeloos hoeft te zoeken naar een antwoord op uw vragen. Of u nu de AD klantenservice, Google klantenservice of BCC klantenservice zoekt, u typt simpelweg het gewenste bedrijf in de zoekbalk en ziet meteen een overzicht van telefoonnummers en andere contact informatie. Bekijk meteen de Norton contact gegevens op deze website om uw vragen te beantwoorden.

Contact met Norton voor het meest gebruikte anti-virus programma

Norton AntiVirus (NAV), ook wel Norton genoemd, behoort tot een van de bekendste producten van ontwikkelaar Symantec. Het anti-virus programma is wellicht een van de meest toegepaste vormen van computerbescherming ter wereld. Een van de redenen voor het succes is het feit dat Norton veelal al geïnstalleerd is op computers. De allereerste versie van het Norton anti-virus programma verscheen in 1990. In de loop der jaren hebben meer dan 100 miljoen mensen Norton op hun computer gebruikt. Norton biedt de handige LiveUpdate-functionaliteit. Daarom worden nieuwe updates gemakkelijk geïnstalleerd. U dient als klant echter wel ieder jaar een nieuw abonnement af te sluiten om van de nieuwste updates gebruik te maken. Norton is te gebruiken op allerlei soorten computers, zoals Windows, Linux of Mac.

Hoe contact met Norton opnemen?

Voor Norton is het essentieel dat klanten tevreden zijn met de diensten die het bedrijf levert. Daarom biedt de Norton klantenservice verschillende opties aan om met klanten in contact te komen. Zo kunt u bij een Norton storing of een vraag 24 uur per dag, 7 dagen per week chatten met een medewerker van de Norton klantenservice via de website. U ontvangt hierbij direct ondersteuning, zonder lange wachttijden. Dit bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar ook veel moeite. De Engelssprekende medewerkers van Norton bieden Nederlandstalige ondersteuning via de chat doordat zij gebruik maken van een realtime vertaalinstrument. Daarnaast vindt u veel informatie op de website van Norton zelf, en kunt u binnen uw eigen account aanpassingen aan uw abonnement maken. Ook kunt u Norton bellen voor het stellen van een vraag aan de Norton klantenservice. Het Norton telefoonnummer is 020 – 504 05 39. De Norton klantenservice is telefonisch te bereiken van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 18:00 uur. Op vrijdag kunt u Norton bellen van 09:30 tot 18:00 uur. Verder kunt u Norton bereiken via de sociale media. Zo stelt u uw vragen via Facebook en Twitter via @NortonSupport. Over het algemeen ontvangt u binnen een korte tijd een antwoord terug via het webcare team van de Norton klantenservice.

Openingstijden Norton (Symantec) klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -20:00
Dinsdag
09:00 -20:00
Woensdag
09:00 -20:00
Donderdag
09:00 -20:00
Vrijdag
09:30 -20:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Norton (Symantec)

Telefoonnummer Norton (Symantec) klantenservice

Telefoonnummer
020 - 504 05 39
Belkosten
lokaal tarief

Adres Norton (Symantec) klantenservice

Orteliuslaan 850
Utrecht

E-mailadres Norton (Symantec) klantenservice

Norton (Symantec) opzeggen

Norton (Symantec) direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/norton (symantec).

Norton (Symantec) ervaringen

4 ervaringen.

4 gedachten over “Norton (Symantec)”

 1. De ballen waard!!

  Norton is geen BULLGUARD.
  Dat is om de haverklap een bericht krijg van Norton om een scan uit te voeren op mijn Dymo Labelprinter, en of ik nu op of nee klik hij blijft maar doorgaan. Als dit de beveiliging is die ze aanbieden, dan zal ik zeer zeker mijn contract NIET verlengen Ik vraag mij af waarom Bullguard hun bedrijf hebben overgelaten aanNORTON is voor mij zeer de vraag. Jaren terug was ik ook al eens klant bij Norton, was echter éénmalig eni ik denk dat die nu ook zo zal zijn, NORTON kan Bullguard niet overtreffen.

 2. Krijg ze niet te pakken

  Er staat dat je binnen 60 dagen een terugbetaling kunt aanvragen. Helaas wordt de pagina niet door geleid. Je moet weer opnieuw beginnen. En het blijft iedere keer het zelfde.
  Waardeloos.
  Heel bewust want als je iets wil aanschaffen gaat het heel makkelijk

 3. Klacht: Identificatienummer 66041933.
  Iedere dag krijg ik bericht van Norton dat mijn abonnement afloopt! Terug bericht al diverse keren gemaild dat ik op 16 0ktober 2021 mijn abonnement voor 1 jaar heb verlengd. Kenmerk: Norton 360 Platnium kosten € 79,99. Al s dit niet verandert dan ben ik klaar met Norton én zie ik mijn gestorte geld in rook opgaan. Kortom slechte service…

 4. Het is verschrikkelijk. Je komt er niet door heen. Communicatie is vrijwel onmogelijk

Plaats een reactie