Online.nl

 klantenservice

Over Online.nl

Online.nl is een internetprovider en is een dochteronderneming van M7 Group S.A.. Het bedrijf biedt internet-, televisie-, Interactieve Televisie-, en telefoondiensten voor de particuliere markt. Online is een voortzetting van EuroNet Internet. Dit bedrijf werd opgezet door Simon Cavendish en Arko van Brakel en werd in 1994 te Amsterdam opgezet. Alles werd zo succesvol dat de naam werd omgedoopt tot Orange en zo bekend stond. In 2007 nam T-Mobile het bedrijf echter over. Hiermee werd T-Mobile de op een na grootste aanbieder van mobiele telefonie in Nederland. Vanwege juridsche redenen werd het bedrijf omgedoopt tot Online. I 2013 werd het bedrijf echter door verkocht aan de CDS Group, die ook de eigenaar is van de satellietprovider Canaal Digitaal. Mede door deze overnamen is het belangrijk dat de Online.nl klantenservice overzichtelijk blijft en hier hecht het bedrijf dus ook veel waarde aan.

Veelgestelde vragen

Via Mijn Online.nl kunt u zelf uw zaken omtrent uw internat zaken regelen. Door in te loggen op Mijn Online.nl kunt u uw tegoed en verbruik zelf bekijken zonder dat u daarvoor met Online.bl contact op hoeft te nemen. Daarnaast kunt u zelf zaken instellen voor uw voorkeuren wat betreft uw internet of glasvezel aanbod, In het geval dat u vragen heeft over het gebruik van Mijn Online.nl die niet met het gebruik van de app op te lossen zijn, kunt u bij de veelgestelde vragen wellicht het antwoord op uw probleem vinden. Via de Online.nl klantenservice pagina is het mogelijk om een categorie te kiezen en zo snel mogelijk het antwoord te vinden.

Online Hulp

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via het Online.nl serviceteam contact opnemen met de Online.nl klantenservice. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze service, verzoekt de website u vriendelijk om uw klantnummer op te zoeken en te kiezen tussen de opties ‘Mijn klantnummer begint met W….’  En ‘Overige klantnummers’. U vindt uw klantnummer onder andere in Online.nl e-mails, brieven en nota’s.

Online.nl Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Online.nl klantenservice. De Online.nl klantenservice is van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 21:00 uur. Hiervoor kunt u bellen naar 0800 – 8048. Dit nummer is gratis en is slechts bedoeld voor de verkoop omtrent internet voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten is het nummer 0900 9515. Dit nummer kost een euro per gesprek plus de kosten voor het bellen naar vaste nummers. Dit nummer is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 21:00 uur en op zondag en feestdagen van 12:00 uur tot 19:00 uur. Voor de Online.nl klantenservice omtrent HDTV Canaal Digitaal belt u naar 0900 9323. Hiervoor geldt hetzelfde als bij de Online.nl klantenservice.

Overige opties

Verder is het ook mogelijk om de Online.nl klantenservice te mailen via het contactformulier. Hier kunt u kiezen uit verschillende categorieën waar uw vraag tussen hoort. Dit kan voor vragen, maar ook voor klachten. Ook kunt u natuurlijk per post een klacht of vraag sturen. Dit doet u door een brief te sturen Online.nl, Afdeling Klantenservice, Postbus 16156, 2500 BD Den Haag.

Contact met Online.nl

Openingstijden Online.nl klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
09:00 -21:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Online.nl klantenservice

Contact met Online.nlNummer
Algemeen0900 - 9515

Overige contactmogelijkheden Online.nl klantenservice

Online.nl opzeggen

Online.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/online.nl.

Online.nl ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Online.nl? Laat ons je ervaring met Online.nl weten!
Beoordeel Online.nl

Adres Online.nl klantenservice

Rijswijkseweg 60
Den Haag
  Rapportcijfer Online.nl klantenservice: 8

  Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

  Laat ons je ervaring met de Online.nl klantenservice weten!

  Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Online.nl klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

  Beoordeel Online.nl Klantenservice

  Welk cijfer geef jij aan de Online.nl klantenservice?

  1 reviews over “Online.nl”

  1. Rapportcijfer: 8

   Hoi.
   Ik heb een probleem
   Ik instaleren router maar 8k heb geen internet. En weet niet wat moet doen