SBS6

Over SBS 6

SBS6 is een commerciële televisiezender. De tv-zender maakt deel uit van SBS Broadcasting B.V. Dit mediabedrijf heeft meerdere televisiezenders onder zijn hoede: SBS6, Net5, Veronica en SBS9. Daarnaast heeft het bedrijf zijn eigen productietak (SBS Productions), waar onder meer Shownieuws en Hart van Nederland worden geproduceerd. Ook de Veronica Uitgeverij is een onderdeel van het mediabedrijf. SBS Broadcasting B.V. valt sinds 2011 onder Sanoma en Talpa.

SBS6 is te zien via de kabel, interactieve televisie, digitenne of schotelantenne. Van oorsprong richtte SBS6 zich vooral op mannelijke, jonge kijkers. De zender is echter uitgegroeid tot een familiezender met een breed kijkerspubliek. Het motto van SBS6 is ‘echt Nederlands samen televisie kijken’. Dagelijks kijken er zo’n 4 miljoen kijkers naar SBS6. De kijkers vallen onder een breed publiek, van jong tot oud. De zender vindt het belangrijk om dicht bij haar kijkers te staan en positiviteit uit te stralen.

SBS6 heeft enkele pijlers waarop de zender is gebaseerd. De zender richt zich op Nederlandse nieuwsprogramma’s, zoals Shownieuws en Hart van Nederland. SBS6 heeft echter ook programma’s met een emotionele lading en programma’s met familieamusement. Infotainment en speelfilms komen ook aan bod op de zender. Daarnaast worden er ook Nederlandse dramaseries, zoals bijvoorbeeld Dokter Tinus, uitgezonden. Ook beschikt SBS6 sinds september 2015 over de televisierechten van onder meer het live uitzenden van de Champions League voetbalwedstrijden.

Contactgegevens

Voor tips voor een van de nieuwsprogramma’s neemt u contact op met Hart van Nederland en/of Shownieuws via de tiplijn van de redacties: hart@sbs.nl en show@sbs.nl. Voor kijkersvragen kunt u terecht op de SBS Publieksservice. Op publieksservice.sbs.nl vindt u veelgestelde vragen en een contactformulier.

SBS Broadcasting B.V. is gevestigd aan het Rietlandpark 333 in Amsterdam. Het telefoonnummer van deze overkoepelende organisatie is 020-8007000. Als u contact wilt opnemen met SBS Productions B.V., gevestigd aan Rietlandpark 343 te Amsterdam, belt u naar 020-8007600.

Openingstijden SBS6 klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
SBS6

Telefoonnummer SBS6 klantenservice

Telefoonnummer
020 - 800 70 00
Belkosten
lokaal tarief

Adres SBS6 klantenservice

Rietlandpark 333
Amsterdam

E-mailadres SBS6 klantenservice

E-mailadres

SBS6 opzeggen

SBS6 direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/sbs6.

SBS6 ervaringen

47 ervaringen.

47 gedachten over “SBS6”

 1. Hallo ik ben harry gloudemans het gaat om dat ikword gediscrimineerd door politie den bosch ik heb onlangs aangifte gaadaan wegen smaad en laster en samenzwering en diefstal en daatkon de politie niks mee maar ik word nu wel beschuldigt van stalking en ik weet van niks z?? Dat is all de derde keer er zit een verhaal achter wat ik graag persoonelijk zou willen vertellen maar mijn aangifte word niet sirieus genomen ik word dan uitgelachen en voor de gek gehouden om dat mijn gezicht ze niet aan staat en ik hoop dat iemand mij kan hhelpen ik heb geen strafblad of zo?, maar mijn aangifte van echte misdrijvwn kunnen ze niks mee ik voel mij zwaar gediscrimineerd !! Ik hoop dat ik mijn verhaal mag doen en dat jullie mij kyunnen helpen als jullie alles weten?! Ik hoop op een reactie met vriendelijke groet harrygloudemans ballk brug oost 15 in empel gemeente den bosch 0

 2. Ik hoop dat er naar geluisterd wordt.....

  Ik zou heel graag Rolf Wouters weer terug willen op de tv. Dat was vroeger mijn held, bij Now, or Never…. Uhh vergeet je tandenborstel niet etc….. Kei goede presentator. Doe er iets mee aub. Want nu hebben jullie alleen maar de helft van wat hij is…

 3. Wordt het niet tijd dat iemand die Kim-Lian van der Meij eens terecht wijst op dat partij kiezen. Het is gewoon walgelijk net stond ze gewoon te wippen om dat haar overduidelijke favoriet een vraag goed beantwoord. Daarnaast mag ze ook wel eens begrijpen dat ze geen kinder programma aan het presenteren is.

 4. Tribute, wat een topprogramma ,, jaren niet gezien op TV , ga zo door, TOP

 5. Goedenavond
  Keek net naar hlf8 ivm het item over the voice.
  Het is geen kritiek maar een opmerking :
  Johnny sluit het gesprek met de “vrouwen” af met….jongens…
  Graag wil ik aandacht vragen juist nu er veranderingen nodig zijn om naar het vrouw onvriendelijk taalgebruik in de programma’s te kijken.
  Maar ook kijken naar de verborgen vrouw in het taalgebruik.
  Bijvoorbeeld …met man en macht ,…zoveel man …als het om een onderwerp gaat over gemengde groepen zoals het onderwijs, zorg, politie en dergelijk.
  Er zijn nog vele voorbeelden te noemen maar dan wordt het bericht erg lang.
  Ik hoop echt dat ook hier verandering in komt.
  Met vriendelijke groet,
  Petra Bakker-de Heer.

 6. Johnny de Mol weet dat John de Mol god sprak in de BOOS aflevering, al die mensen die spreken van jou hij geeft de vrouwen de schuld is fucking onzin! hij sprak duidelijk en direct en mensen trekken het uit hun verband, hij gaf aan dat vrouwen zich moeten uitspreken zodat er direct gehandeld kan worden voor het uit de hand loopt en dat er met vrouwen juist gesproken moet worden om die laatste drempel om zich te uiten weg te nemen en hoe dat dan het beste kan.

  Iedereen die spreekt met spreek die mannen aan blablabla is idioot, want als je de drempel voor vrouwen om zich te uiten weg kan halen en vrouwen direct durven uit te spreken wat er is kan het direct opgelost worden, want de mannen kan je aanspreken maar als het buiten zijn kijk gebeurt kan hij er moeilijk wat aan doen want alles gebeurde via Whats App, een bbq of prive studio waar John de Mol dus geen invloed heeft.. dus blame hem niet en ga in op zijn verzoek om het op te lossen en die drempel weg te nemen!

  groet anoniem en stop met dat domme gedoe van spreek de mannen aan, als de vrouwen zich durven te uiten, zullen de mannen zich minder snel vergrijpen

Plaats een reactie